Ten konektor na baterke sa dá zapojiť aj normálne aj naopak, či ako je to ?
prečo sa mu to stalo?
- napríklad tamiya alebo T-dean sa nedajú naopak zapojiť, ani servisné konektory od Li-pol, čo mám doma...
petan64 píše:Vyhoď VF modul a zkus to bez něj. Pokud se na displeji nic neukáže, bude problém ve vysílači. Tohle by chtělo otevřít a proměřit napájení, případně ošahat osciloskopem CPU. Odkud jsi? Jezdíš často do Ostravy?
Včera jsem psal Panu Hnízdilovy a on mi napsal že nejspíš je poškozen
řízený stabilizátor napětí a zdroj referenčního napětí (I.O.).
Cenu opravy vysílače odhadem na 500,-Kč.
To myslím ujde na to co jsem stím proved.
Proto každému radím dej do Optica6 hotovej pack eneloopek a máš klid... ale to je prej drahý tak radši koupí za 300,- Lipolky a za 500.- si nechá opravit rádio ... Komu není rady tomu není pomoci
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
Aj mne sa to raz podarilo na FC16 zapojiť akosi opačne dával som nový pack a boli prehodené kábliky na konektore. Nič nezadymilo len nešla. odniesol si to akýsi stabilizátor. Kolega mi to spravil nepamätám či som mu vôbec platil - tuším nechcel nič a FC16 šlape dodnes..takže ešte nemusí byť všetko stratené...
Já jsem tam ty lipolky dal proto ,že akumulátor co tam byl origo už ztrácel rychle kapacitu a vydržel nabitý fungovat cca 1-2 hodinky. Tak jsem se podíval na nějaké recenze a usoudil jsem že to bude krok správným směrem. Za tu dobu co jsem je tam měl zapojené jsem sní fungoval odhaduji asi 2-3 hodiny a to jsem jí tam dal nabítou jak přišla z HC.ale do budoucna dám na ně jiný konek tor ať už se nespletu.vím za blbost se platí.