No, sice nemá Fail safe, ale jen tak mimochodem díky této poznámce sem umístils konečně slušné seznámení s tím jejich novým "v2 zázrakem"

aspoň já jsem o tomto článku nevěděl. Díky za něj!
A čtu že v2 je "new frequency-hopping version" a že to není "skoro" skákací jako Assan ("pouze" dva kanály pokud neplácám blbosti, bez možnosti přeskakování při už spárovaném systému), ale že používá šestnáct kanálů, omluvte strojový překlad, už je moc hodin a nechce se mi to moc česat, tak aspoň trochu

cituji:
"V nové verzi 2.0 systému je rozhodně frekvence hopping systém a jeví se, že používá 16 individuálních "kanálů" k šíření svého signálu v celém pásmu (jak je uvedeno v grafu spektrálního analyzátoru na obrázku níže). Výstupní výkon je také mírně vyšší, než moje stará verze 1 tohoto systému. Když je vystaven silnýmu rušení, systém se ukázal být dostatečně pružný, prostě se stává více trhaným (asi pohyb serv) jak se pásmo postupně naplňuje rušivým signálem. I když nereaguje tak pružné jako Hitec, Futaba nebo FrSky systémy, verze 2 systému FlySky je o světelné roky lepší než originál (asi v1), to je jisté.Měl jsem dokonce nutkání říci, že je to dokonce lepší, než některé systémy co stojí dvakrát tolik.
Porovnáme-li výstup nového FHSS modulu
se starým:
je jasně vidět, že verze 2 používá mnohem více kanálů, a to je velmi, velmi dobrá věc.
Servo pohyb je plynulý, možná není tak hladký jako u verze 1, ale určitě zcela odpovídající ceně"
No, pro mě osobně dobré zprávy, pokud zůstávám na úrovni rádia pro lítání izolačním matereiálem "kolem huby" a možná trochu výš... Protože podle fotek soudím, že ohledně čistoty zpracování je to furt stejný "usoplenec" jak moje T9x z první řady. A to jsem přitom viděl už dvě T9x, které měly zpracování řádově lepší. Asi záleží, kdo to tam soplí...

Ale ony bídné potenciometry (nejsem schopen posoudit jejich kvalitu, ale dám na hodnocení zkušenějších zde) budou pravděpodobně furt stejné...