rc model vrtulnika pre uplneho zaciatocnika
- janac.marek
to šepard: Po precitani par prispevkov som si tvoj vek celkom domyslel.
Nepytaj sa ako mas zacat lietat. To sme ti poradili. Zacni so simulatorom (mozno okolo 100 eur).
Ty podla mna skor chces aby sme ti poradili, aku hracku si kupit. V tom pripade si kup vazne nieco mensie ako je Lama V4.
Osobne ti odporucam, ak chces hracku, tak skus tu Walkeru 4CH 3#6, na ktoru som dal link. Ale pozor! Ju uz je ovela tazsie ovladat ako dvojrotor, takze zacni velmi ale velmi opatrne.
Nepytaj sa ako mas zacat lietat. To sme ti poradili. Zacni so simulatorom (mozno okolo 100 eur).
Ty podla mna skor chces aby sme ti poradili, aku hracku si kupit. V tom pripade si kup vazne nieco mensie ako je Lama V4.
Osobne ti odporucam, ak chces hracku, tak skus tu Walkeru 4CH 3#6, na ktoru som dal link. Ale pozor! Ju uz je ovela tazsie ovladat ako dvojrotor, takze zacni velmi ale velmi opatrne.
DX6i 2.4GHz (mode 2)
Phoenix simulator
Align T-Rex 450 Pro
Align T-Rex 600EFL Pro
Phoenix simulator
Align T-Rex 450 Pro
Align T-Rex 600EFL Pro
šepard píše:v strucnosti :
mam 16 rokov.
A JEDINE CO CHCEM JE PORADIT JE TO S AKYM VRTULNIKOM MAM ZACAT LIETAT JA SOM ESTE NELIETAL A NEZACNEM LIETAT Z VRTULNIKOM ZA 400 EURO JA NEMAM NA DVORE OSLIKA KTOREHO KOPNEM DO RITI A VYPADNE Z NEHO JEDNA PETSTO EUROVKA OK??? CHCEM ABY STE MI PORADILI S AKYM VRTULNIKOM MAM ZACAT LIETAT AKO ZACIATOCNIK ESTE RAZ OPAKUJE ZACIATOCNIK
S jakým vrtulníkem máš začít ti nikdo neporadí. Protože s to nedá. Nikdo neví co chceš létat, kde, kolik máš peněz, jestli už máš nějakou výbavu a když, tak jakou..
Poradit se ti dá jen jedno jediné. Sedni na pár hodin k počítači, projdi si fórum vrtulníky a najdeš tam dost údajů k tomu, aby jsi se rozhodnul sám. Takových dotazů je totiž spousta, pořád dokola. Všechny možné odpovědi už tu byly.
Naposledy upravil(a) zdzd dne úte 06.07.2010 16:16, celkem upraveno 1 x.
- janac.marek
Ja som ti T-Rexa 450 neradil. Ale ten vrtulnik je celkovo povazovany za celkom dobry na zaciatky (podla toho co som cital).
Ja som ti radil len to, ze nekupuj Lamu V4, lebo som ju mal a viem, ze su to vyhodene peniaze.
Ak nemas peniaze na nic vacsie a nechces ani ten simulator, ktory sme spominali a chces teda silou mocou 4CH vrtulnik, tak vravim vazne na dvojrotor kasli. Su aj jednorotoraky, co su rovnako stabilne. Ale aj tak stale vravim, ze Walkera 4CH 3#6 by pre teba vazne nemusela byt zla volba.
Ak ta to bude bavit a budes starsi, tak si mozes k osemnastke vypytat lepsiu heli a s Walkerou 3#6 sa toho naucis ovela viac, ako s nejakym dvojrotorom, ktoremu potiahnes packu plynu hore a heli leti sama. Cenovo by mali byt podla mna velmi podobne.
Ja som ti radil len to, ze nekupuj Lamu V4, lebo som ju mal a viem, ze su to vyhodene peniaze.
Ak nemas peniaze na nic vacsie a nechces ani ten simulator, ktory sme spominali a chces teda silou mocou 4CH vrtulnik, tak vravim vazne na dvojrotor kasli. Su aj jednorotoraky, co su rovnako stabilne. Ale aj tak stale vravim, ze Walkera 4CH 3#6 by pre teba vazne nemusela byt zla volba.
Ak ta to bude bavit a budes starsi, tak si mozes k osemnastke vypytat lepsiu heli a s Walkerou 3#6 sa toho naucis ovela viac, ako s nejakym dvojrotorom, ktoremu potiahnes packu plynu hore a heli leti sama. Cenovo by mali byt podla mna velmi podobne.
DX6i 2.4GHz (mode 2)
Phoenix simulator
Align T-Rex 450 Pro
Align T-Rex 600EFL Pro
Phoenix simulator
Align T-Rex 450 Pro
Align T-Rex 600EFL Pro
Je tu mnoho vláken se stejným tématem, stačí číst.
Jestli si chceš hrát a užít, tak BladeMcx je dobrá volba. Cokoliv většího už si člověk doma moc neužije a venku honit dvourotor je opravdu zoufalství bez radosti.
Já bych ještě poradil počíst o FreeSpiritu, což je jednorotor s chováním dvourotoru a dá se s ním létat při slušném "bezvětří" venku (což s dvourotorem - alespoň těma které jsem měl, mám a viděl - fakt ne).
A ten sim určitě, ať zjistíš, že "opravdový" vrtulník chce víc, než jen chuť.
Jestli si chceš hrát a užít, tak BladeMcx je dobrá volba. Cokoliv většího už si člověk doma moc neužije a venku honit dvourotor je opravdu zoufalství bez radosti.
Já bych ještě poradil počíst o FreeSpiritu, což je jednorotor s chováním dvourotoru a dá se s ním létat při slušném "bezvětří" venku (což s dvourotorem - alespoň těma které jsem měl, mám a viděl - fakt ne).
A ten sim určitě, ať zjistíš, že "opravdový" vrtulník chce víc, než jen chuť.
sim mozem stahnut z netu a napojit ho do vysielacky.a ten walkera 4 6 nikde nemozem najst
http://www.rcking.eu/honey-bee-cp3/4049 ... z-rtf.html
aj na von ?
http://www.rcking.eu/honey-bee-cp3/4049 ... z-rtf.html
aj na von ?
Nic proti ale číst snad umíš ne?šepard píše:http://eshop.helimodels.cz/product/t-rex-250-kit-combo-sleva:6/
ma to aj vysielacku ??
Obsah balení:
T-REX 250 Kit SetX1 set
200 listy hlavního rotoru X1set
205 listy hlavního rotoru X1set
Regulátor RCE-BL15X 15A Brushless ESCX1 s nastavitelným BEC 5-6 V
RCM-BL250 Brushless motor(3400KV) x 1
Pastorek eletromotoru 15T
40 listy osasního rotoru X1set
Budete potřebovat:
1x 6-ti kanálovou RC soupravu s Heli programem
1x 6-ti kanálový přijímač