Volba vrtule MVVS 45
Volba vrtule MVVS 45
Zdravím, mám Katanu 2x2m, motor mvvs 45 mg.Výfuk origo hrníček.Vrtule je 24x10.Zajímalo by mě jestli má někdo skušenosti s tím to motorem popř. jakou vrtuly použít. stou 24x10 semi zdá letadlo poněkud líné a pomalé.Dal bych tam 22x10 ale nekde sem četl že je nutný použít laděný výfuk.Otáčky nemužu změřit nemám otáčkoměr.Dík za odpověd
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Re: Volba vrtule MVVS 45
Myslím, že aj 22/8 bude dosťroman71 píše:Zdravím, mám Katanu 2x2m, motor mvvs 45 mg.Výfuk origo hrníček.Vrtule je 24x10.Zajímalo by mě jestli má někdo skušenosti s tím to motorem popř. jakou vrtuly použít. stou 24x10 semi zdá letadlo poněkud líné a pomalé.Dal bych tam 22x10 ale nekde sem četl že je nutný použít laděný výfuk.Otáčky nemužu změřit nemám otáčkoměr.Dík za odpověd
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
Přímo na stránkách MVVS doporučujou 24/10 Mejzlík, ale při použití mufleru. Zkusil jsem 24/10 PTmodel, ale ani omylem se pořádně neroztočila. Teď lítám G-Sonic 22/12, ale já mám výfuk "mufler" a točí to s ní 6200ot/min na zemi. S tím "hrnkem" bude 22/8 jak píše LV tak akorát.
Jinak rozdíl třeba mezi Mejzlíkem a PTmodel je znát už na první pohled. Mejzlík má krásně štíhlý list zatím co PTmodel je "klacek". Zkus JASku, nebo Fialu 22/8 nebo 22/10
Jinak rozdíl třeba mezi Mejzlíkem a PTmodel je znát už na první pohled. Mejzlík má krásně štíhlý list zatím co PTmodel je "klacek". Zkus JASku, nebo Fialu 22/8 nebo 22/10
http://jakovlev.rajce.idnes.cz/