vrtulnik - prcek musim se podelit :- )))

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Odpovědět
Zpráva
Autor
AR1
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od AR1 »

softrider píše:zdravím vás všechny tak jsem se zde regnul a teď nevím jestli jsem dost dobrý abych byl hoden cti zde být,nemám heli za spoustu peněz ani drahé auto,prostě jsem jen myslel že zde je spolek lidí kteří si dokážou poradit a pomoci s těmi našimi vrtulovými miláčky.Určitě chápu rozdíl mezi plnohodnotným strojem a hračkou na infra ale opravdu si myslíte že o to míň ho má jeho majitel raději.Já si to rozhodně nemyslím.A teď do mě pánové.

Ale to to přece vůbec nejde. Jestli máš Felicii HTP, těžko povedeš rovnocenou diskuzi ohledně jízdy v rallye. Jestli máš infra dvourotor, nemůžeš diskutovat o 3D se šestistovkou.
Je potřeba vést debatu s lidma, kteří mají vybavení, zájem a možnosti obdobný mým.
U ná se třeba sejdou na letišti 4 lidi. Já mám elektriku plošníky, brácha čuďáky, další má vrtulník a poslední větroň. Moc si navzájem nepokecáme.
Jandik

#77 Příspěvek od Jandik »

Felicie HTP? To existuje?
zdendys
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od zdendys »

AR1 píše:Ale to to přece vůbec nejde. Jestli máš Felicii HTP, těžko povedeš rovnocenou diskuzi ohledně jízdy v rallye. Jestli máš infra dvourotor, nemůžeš diskutovat o 3D se šestistovkou.
Je potřeba vést debatu s lidma, kteří mají vybavení, zájem a možnosti obdobný mým.

To je svatá pravda, ale poraď jak to udělat, protože když chceš třebas nějakou radu ohledně HK heli, tak se Ti určitě někdo bude nažit poradit,
ale více příspěvků bude, že jsi blbec, že jsi si pořídil takový shit.
A i když napíšeš, že nestojíš o tyto chytrosti, ať se dotyční zdrží projevu,
stejně Ti to nandají.
Teď babo (chlape) raď...
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
martys

#79 Příspěvek od martys »

zdendys píše:............poraď jak to udělat, protože když chceš třebas nějakou radu ohledně HK heli, tak se Ti určitě někdo bude nažit poradit,
ale více příspěvků bude, že jsi blbec, že jsi si pořídil takový shit. A i když napíšeš, že nestojíš o tyto chytrosti, ať se dotyční zdrží projevu, stejně Ti to nandají. Teď babo (chlape) raď...

...prostě na takové příspěvky nereagovat.
VBC Racing, Sanwa, Team Orion
softrider

#80 Příspěvek od softrider »

tak a přesně o to jde,pokud mám problém čekám od ochotných lidí radu a sám se snažím,pokud někdo potřebuje,poradit.Pokud se někdo zeptá co má dělat když mu nefunguje to a to u heli nebo jak vy říkáte hračky za 4 tyčky,určitě nečeká radu stylu jsi osel kup si lepší(výkonější,ovladatelnější,dražší)Nebo opravdu už i svět fandů vrtuláků jen o tom co kdo má dražšího.A nemusíte hádat mám doma pár hraček za pár tisíc,a když se mi podaří s nima praštit určitě mě to nemrzí o nic víc nebo míň než vás.
zdendys
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od zdendys »

martys píše:
zdendys píše:............poraď jak to udělat, protože když chceš třebas nějakou radu ohledně HK heli, tak se Ti určitě někdo bude nažit poradit,
ale více příspěvků bude, že jsi blbec, že jsi si pořídil takový shit. A i když napíšeš, že nestojíš o tyto chytrosti, ať se dotyční zdrží projevu, stejně Ti to nandají. Teď babo (chlape) raď...

Počkej, nerozumím.
Znova, chci dajakou radu, ale nechci komentář o shitu.
Nechápu odpověď...
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
Beep
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od Beep »

To je furt dokola, co ti mám poradit ke hračce, ta bud nějak funguje a nebo ne a to ještě nějakým většinou specifickým způsobem a nedá se to měnit.
Mám kolo z tesca za 2000, kolo mi přehazuje jen občas, nadřu se jak blbec a co chvíli se něco povolí nebo upadne co bys mi poradil aby to přehazovalo?? (mám Meridu protože tohle nechci řešit) Fakt nechápu co jiného poradit než koupit lepší stroj, ono když jedno gyro stojí 400kč a druhé 4500kč tak opravdu není rozdíl pouze ve značce, abych si tu mohl honit triko. A to že gyro, servo,... kamarádovi funguje to nic neznamená, další várka nemusí fungovat vůbec, u Futaby je jedno jestli máš jedno gyro v šuplíku 3 roky a druhé koupils včera, obě gyra se budou chovat naprosto stejně.
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla
martys

#83 Příspěvek od martys »

zdendys píše:
martys píše:

Počkej, nerozumím.
Znova, chci dajakou radu, ale nechci komentář o shitu.
Nechápu odpověď...

.....je to jednoduché = psal jsi o komentářích k požadavkům na radu ke hračkám, no a někdo napíše, tvoje citace "že jsi blbec, že jsi si pořídil takový shit", no a já radím na takové komentáře prostě nereagovat, protože to nemá cenu.
martys

#84 Příspěvek od martys »

....jinak já taky patřím k těm co se k levným hračkám nevyjadřují, protože není v podstatě k čemu, ale chápu, že někdo z nich bude mít upřímnou radost, konenckonců k tomu hračky slouží.
1ondra9

#85 Příspěvek od 1ondra9 »

softrider píše:zdravím vás všechny tak jsem se zde regnul a teď nevím jestli jsem dost dobrý abych byl hoden cti zde být,nemám heli za spoustu peněz ani drahé auto,prostě jsem jen myslel že zde je spolek lidí kteří si dokážou poradit a pomoci s těmi našimi vrtulovými miláčky.............

čus ........

Ale tohle snad nemyslíš vážně - takový hle projev méněcennosti :roll:
NEBE - PEKLO - RÁJ (...prej zlatá prostřední cesta :roll: ...)

T-rex 500 CF-> po ráně ->GF ;-)
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro) :)
softrider

#86 Příspěvek od softrider »

no nevím ale z většiny příspěvků si tady tak připadám,hlavní věc je že jsem si koupil hračku s tím že chápu že je to hračka a nechci jít do super heli za spousty peněz právě proto že to mám jen jako hračku,možná že by nebylo od věci sem dát vlákno-"hračky"a nemusí mě nikdo přesvědčovat o tom co může koníček stát peněz sám hraji hokej a co dnes stojí pořádná výstroj by možná hodně lidí překvapilo.Prostě mám hračku na hraní a má to vrtuli tedy vlastně tři,a chtěl jsem jen pořešit pár detailů.tak lidi co tak opravdu udělat vlákno pro hračičkáře?
zdzd

#87 Příspěvek od zdzd »

Problém je v tom, že tuning hraček nikdo neřeší. Když nefungují, tak se odloží. Opravy a vylepšování se totiž nevyplatí. A o tom to celé je. Když za tebou přijde někdo s dotazem, jak má nabrousit kačenky (brusle na kličku šroubované na kanady), aby mu dobře posloužily k hokejovému zápasu, co mu asi poradíš?

A zakládal by někdo na hokejových webech na podobné dotazy nějaké speciální fórum?
Naposledy upravil(a) zdzd dne ned 20.06.2010 20:08, celkem upraveno 1 x.
1ondra9

#88 Příspěvek od 1ondra9 »

softrider píše:no nevím ale z většiny....................

Dyk jooo........ koupil sis něco očems jsi věděl už dopředu,
jaké radosti / strasti tě zhruba čekají - pohoda néé 8) :wink:

Já jen že z toho přízpěvku to skoro vypadalo
jako na použití mostu v Nuslích ........ text plný strachu, nejistoty a bezmoci...... sem se začínal o tebe bát :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

AURORA 9
softrider

#89 Příspěvek od softrider »

jasně lidi tohle chápu já také určitě nechci radu jak s heli-tedy hračkou-lítat 3D jen jsem to bral prostě jako možnost probrat své radosti a starosti s hračkou s lidmi kteří si také rádi hrají a řekl jsem si že tady bude nejsnažší je najít,určiě se nehodlám pouštět do debat na témata která mi upřímě opravdu nic neříkají(myslím témata kolem plnokrevných strojů)
Určitě všechny z vás kteří umíte a dokážete zvládnout své stroje obdivuji a mám k vám a k času a trpělivosti se kterou se staráte o své miláčky úctu.sám jsem si pořídil hračku v podstatě jen na odpočinek a odreagování ale prostě jen chci ve volných chvilkách třeba pořešit třeba silnější baterii.
1ondra9:díky za starost ale tak zlé to fakt nebylo,a do Nuslí to mám daleko :lol: :lol: :lol:
1ondra9

#90 Příspěvek od 1ondra9 »

softrider píše:..........a do Nuslí to mám daleko :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

AURORA 9
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“