Pekne polietanie... chcem mSR zobrat niekedy von... tak uvidime...
Blade mSR by E-flite
Jo venku je to fajn polítání. Ale jen do té doby než mi nečekaně fouknul vítr a MSRko bylo na střeše baráku u komína!
Žebřík to jistil.
Žebřík to jistil.
T-Rex 450 Pro / 2.4Ghz
www.bytovedoplnky-batao.cz
www.bytovedoplnky-batao.cz
fido06 píše:....dá se to v téhle konfiguraci dobře ovládat?
díky
Při dobré vůli ano ...
Hornet I (v komatu), Blade 400 3D (dárek - ještě leží v krabici) , mCX, mSR, Ricco (ve výstavbě), Spectrum Dx6i
- Vašek66
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj chlapci a chlapi,
nabíjím baterky před Raytronic C14. Dobiju, dám do vrtulníku vzletím a vydrží cca deset sekundnd, pak se rozbliká a neudrží se ve vzduchu. Už jsem z toho zoufalý - nelítám a nelítám. Čím to je?
Dělají mi to staré i nové baterky.
nabíjím baterky před Raytronic C14. Dobiju, dám do vrtulníku vzletím a vydrží cca deset sekundnd, pak se rozbliká a neudrží se ve vzduchu. Už jsem z toho zoufalý - nelítám a nelítám. Čím to je?
Seřízení oken.
www.Burysek.cz
DogFighter, Antonov AN-2, Freewing F-16, ME-262, A-10, Futaba T18SZ,
www.Burysek.cz
DogFighter, Antonov AN-2, Freewing F-16, ME-262, A-10, Futaba T18SZ,
Vašek66 píše:Ahoj chlapci a chlapi,
Z toho co píšeš, tak závada je buď v nabíječi nebo na desce mSR. Tuto nabíječku neznám (mám CellPro4), ale zkusil bych vybít část náboje baterky konstatním proudem (asi víš, že nesmíš klesnout pod 2,5V !!!). Pokud z baterky dostaneš víc náboje, než je potřeba na cca 5 minut letu, pak je nabíječ v pořádku a odpověď, kde hledat závadu znáš ...
Hornet I (v komatu), Blade 400 3D (dárek - ještě leží v krabici) , mCX, mSR, Ricco (ve výstavbě), Spectrum Dx6i
Vašek66 píše:Ahoj chlapci a chlapi,
Omluva - překlep. Samozřejmě je správně 3,5V ...
Mne to robí iba čínska baterka, ak vťtas len tak jemne podvihnem a neheblám servami, tak sa drží, akonáhle začnem hýbať servom poklesne napätie a už bliká. Origo baterky to nerobia, ani Turnigy 160mAh/30C, iba tie slabšie 137mAh tak zblbli, čo majú iba 10C.
CESSNA 480 od RCM-Pelikán / SPRINT ľahučký dvojplošník od RCM-Pelikán -v rekonštrukcii / Quick Thunder II 3-kanál mikrovrtulník / TORO 900-vo výstavbe / BLADE mSR_BNF / P51D Mustang Ultra-Micro & SPEKTRUM DX6i
VláďaW píše:to Vašek66,
napiš co jsi zjistil, co to bylo.
Různé poznatky ze závad určiťe pomohou všem.
Dík.
Ono už to tu možná padlo - máte taky CMX, tak ty baterky zkuste tam.
Jinak hlavní motor na msr vydrží cca 10 letových hodin. Sice funguje, ale je hlučnější a heli může mít vyššší vibrace. Je to způsoveno ošuchaným komutátorem - jednotlivé sekce kotvy se nepřipojují správně a motor má podstatně vyšší spotřebu. Dtto i zadní motor, ale ten je zatěžovaný podstatně méně.
Ty baterky obecně nejsou taky žádný zázrak a doporučil bych zkusit na pořádné nabíječce pár cyků nabít - vybít a zjistit reálnou kapacitu.
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
- MartinMartin
- Kontaktovat uživatele:
- MartinMartin
- Kontaktovat uživatele: