Jetson píše:Walhalla píše:ja ani dvoumetrovyho Foxe nemam jako glidera. Ted zrovna programuju trimetrovyho a taky bude jako akrobat.... Je to trochu vic programovani, na jednom posuvnym mam momentalne brzdy (butterfly) a na druhym zatim nic. ale dam tam bud samostate kridelka a nebo klapky.
letovy mody tam mam. mam udelany i sprahnuti klapek a kridelek ve stejnem smeru pro zvyseni obratnosti.
Upřímně jsem doufal v jinou odpověď (návod glider for dummies na stříbrném podnosu), ale jdu to hodit na Acro a nebudu vymýšlet. To bych už rovnou mohl začít číst návod.
ja ho cetl.. potreboval jsem 4 serva v kridle a brzdy. A priznam se, ze jsem nedokazal najit jak udelat, aby v jednom letovem rezimu byla paka plynu jako plyn a v jinem jako brzda... jinak to slo i na glider.
ale ten glider je proste primarne mysleny na ciste vetron. bez motoru
navodu mam nekolik a dost jsem je studoval. vcetne prave navodu, jak namixovat i ty nejslozitejsi veci. ale nakonec to mixuju bez manualu z hlavy. treba tim travim cely vecer, ale je to o to zajimavejsi a prijemnejsi, kdyz se to podari. nekdo pari xbox a ja parim devitikanal