MX16 zablokovani plynu
- mart
- Kontaktovat uživatele:
MX16 zablokovani plynu
zdary vsem, lze u MX16 vypnout plyn (zabezpecit) proti nechtenemu posunuti kniplu? z Dx6i mam nekolik sekancu na rukach, diky
- lakotamm
- Kontaktovat uživatele:
Chceš mechanicky, alebo elektronicky? Najlepšie riešenie je pritiahnuť rozmontovať vysielač a pritiahnuť skrutky držiace tú pružinu (či ako sa to volá) ktorá jazdí po zdrsnenom povrchu.
Elektronicky opačným mixom plyn-plyn na spínač.
Edit: a ešte je možné jedno riešenie, dať trim plynu úplne dole.
Elektronicky opačným mixom plyn-plyn na spínač.
Edit: a ešte je možné jedno riešenie, dať trim plynu úplne dole.
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E
- mart
- Kontaktovat uživatele:
lakotamm píše:Chceš mechanicky, alebo elektronicky? Najlepšie...
diky moc, jeste jeden dotaz, jakou lipolku?
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=6955&Product_Name=ZIPPY_Flightmax_2500mAh_Transmitter_Pack_(Futaba/JR)
to jsou absolutne rozdilne napeti v napajeni .. na origos 9,6V nabita lipol 12.6V .. jake jsou zkusenosti nebo resni?
- lakotamm
- Kontaktovat uživatele:
corsair píše:A hlavně jí taky správně připoj-nepřepolovat!!!!!!
Upravil jsem konektor a zapoměl jsem kde je plus u Tx a řekl jsem si,že je to 50:50 a neteafil jsem se ,oprava u Hnízdila za 800,-Kč
Aj to sa dá podla plošného spoja zistiť.
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E
lakotamm píše:corsair píše:A hlavně jí taky správně připoj-nepřepolovat!!!!!!
Upravil jsem konektor a zapoměl jsem kde je plus u Tx a řekl jsem si,že je to 50:50 a neteafil jsem se ,oprava u Hnízdila za 800,-Kč
Aj to sa dá podla plošného spoja zistiť.
já vím, ale prostě jsem to zkusil, a nevěděl, že to bude rána za osm stovek, pak naštvanej jsem si koupil u Hnízdila i origo konektor za neuvěřitelných 80,-Kč a nechal na místě hned připájet.