RiMr píše:mrpilot píše:Assan je dost spolahlivy (asi ako FASST od futaby)
Tož počkej, to ani náhodou, to zas zpátky na zem...![]()
Assan mám, nemám s ním problém, ale FASST to není.
ok jasný
RiMr píše:mrpilot píše:Assan je dost spolahlivy (asi ako FASST od futaby)
mrpilot píše:RiMr píše:mrpilot píše:Assan je dost spolahlivy (asi ako FASST od futaby)
ok jasnýale určite to nemôže byť zlý krok..
mrpilot píše:ok tak radšej ostanem pri Hitec a ked tak prerobenie na 2,4 a do buducna nejaka lepšia vysielačka, toto mi zatial uplne stačí
Diabolek píše:Tady si nerozumíme...
Toto není setové rádio a není to v pásmu 35MHz či 40MHz, ale je to 2,4GHz a v několika vláknech se tu řeší ta skutečnost, že zatím není známo rádio, které by fungovalo s nejnovější verzí vysílačky Turnigy, která má modul v 2,4GHz pásmu - takže Vás určitě nesestřelí, či jinak nepoškodí - toho se vůbec nemusíte bát...
Diabolek píše:Ano - myslím, že už vím - špatně jsem volil slova - místo přijímač jsem použil rádio - a to bylo matoucí... Moc se omlouvám - problém je v tom, že tento pojem mám velmi vžitý - takže už se přeučuji... Je to ono?
Jetson píše:Nemám a neznám Turnigy rádio. Nicméně některé hlášky renomovaných diskutérů a možná i zkušených modelářů na adresu některých produktů mi přijdou spíš jako hlášky cz prodejců/prodavačů. Tedy papouškování pr letáčků a prospektů. Popřípadě argumentace typu "za ty prachy to musí být šmejd"
Očekával bych argumentaci "je tam špatné to a to". Tady mám občas dojem, že někteří zavrhují některé výrobky jen z principu.
Jetson píše:Nemám a neznám Turnigy rádio. Nicméně některé hlášky renomovaných diskutérů a možná i zkušených modelářů na adresu některých produktů mi přijdou spíš jako hlášky cz prodejců/prodavačů. Tedy papouškování pr letáčků a prospektů. Popřípadě argumentace typu "za ty prachy to musí být šmejd"
Očekával bych argumentaci "je tam špatné to a to". Tady mám občas dojem, že někteří zavrhují některé výrobky jen z principu.
JMalik píše:Já Ti k tomu mohu dodat , že konkrétně jsem viděl dost potenciometrů v různých TX. Ty v tomhle patří k největším šmejdům co jsem viděl (možná by to šlo opravit na :" Jsou to největší šmejdy". Ale nejsem si jistý, tak to tak nechám).