připojení JETIBOXU

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
Stuclik
Kontaktovat uživatele:

Re: Jeti Box na TX.

#31 Příspěvek od Stuclik »

ML píše:Takto som to riešil na mojej FX-18.
V ľavo ovladanie Boxu - 4 tlačítka.

Na vrchu su stopky, v pravo k ním 6 tlačítok.
Modré tlačítko: start - stop

Samosebou, stopky sú origoš aj v TX, ale
chcel som večšie zobrazenie.

Wow, skvělé zpracování. Můžes poskytnout info o technologii výroby? Vypadá to jako origo Futaba :)
ML

#32 Příspěvek od ML »

Najprv hrubý model z balzy.
Skrátenie plošáku BOXU.
Napasovanie rozmerov a dolícovanie k súprave.
Išlo aj o to aby vyhovovali uhly naklonenia displayov.
Tmelenie, brusenie a dookola, do zblbnutia.
Jeden deň to bolo hotove a urobil som negatívnu formu.
S Letoxitom som vylaminoval prvý a jediný kus na
moju súpravu.
Bez stopiek by to malo ešte menšie rozmery.
Na požiadanie môžem poslať pár fotiek, ktoré
pri takejto práci robievam.
Origoš súprava bola v čisto striebornej farbe.
Pred 3 rokmi som ju komplet rozobral a prestriekal.
Zostatok farby som použil na túto nadstavbu,
ktorá farebne " ladí ".

Obrázek
JENDA01

#33 Příspěvek od JENDA01 »

Ahoj,
pěkná práce gratuluji jseš šikovnej. Hezky jsi využil misto pokud nebudeš postrádat původní panel na přepínače tak je to super.

Obrázek

Jenda
Smaniak

#34 Příspěvek od Smaniak »

Nejsem ani zdaleka tak šikovný jako ML (to je fakt super odvedená práce!!!), zvláště proto, že vzhledem k mému elektronickému amatérismu nejsem schopen udělat z původního JetiBoxu menší, než jsem udělal - jeho spodní část jsem zkrátil asi o 2,5 cm a přendal jeho tři tlačítka do jedné řady (to ovládající směrem nahoru jsem ponechal na svém místě). Pak už jen stačilo zkrátit krabičku i její záda, připevnit to všechno napevno na horní díl vysílače (aby přední hrana lícovala s vysílačkou, bylo třeba zezadu ubrousit kus "podstavce" antény) a vnitřním uschovaným přechodem nastálo propojit. S výsledkem jsem po několika hodinách spokojen, předtím mě nebavilo neustále něco navíc na vysílač připevňovat a zase sundavat. Takhle je to "něco" o třetinu menší (tudíž to není tak rušivé), napevno připevněné a natrvale zapnuté, což mi do té doby, než Jeti vyrukuje s vlastní vysílačkou, musí postačovat. Pokud bych kupoval JetiBox dneska, tak bych koupil jeho menší verzi a nemusel se s tím peklovat :roll:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) Smaniak dne pon 21.06.2010 21:07, celkem upraveno 1 x.
JMalik

#35 Příspěvek od JMalik »

Když už to tam musí být :wink:
Je to určitě lepší než ta jejich původní obludnost.
Neoloupeš z toho dolů ty ošklivé samolepky? :wink:
(Jenom si nedovedu představit do jakého kufru strkáte takhle velkou věc)
JENDA01

#36 Příspěvek od JENDA01 »

Takle je to "něco" o třetinu menší (tudíž to není tak rušivé), napevno připevněné a natrvale zapnuté, což mi do té doby, než Jeti vyrukuje s vlastní vysílačkou, musí postačovat.

-----------------------------------------

Ahoj,
jsem před stejnou volbou nákupu nového vysílače. Na -ježíška - už by nemusel na té vysílačce být :wink: (asi si počkám). Jinak ty malé jeti boxy se zdržely protože byl nějaký problém s dodávkou displejů (ne kvalitou, ale kvantitou).Mají přes 500 objednávek tak to musí upřednostnit.Jinak máš to hezky udělané :) (Já zase nevím kam strká Malík tu obludnou placku :lol: kterou má pod vysílačkou.)

Jenda
Smaniak

#37 Příspěvek od Smaniak »

JENDA01 píše:(Já zase nevím kam strká Malík tu obludnou placku :lol: kterou má pod vysílačkou.)

Teď jsem nějak mimo - nevím kdo je Malík a o jaké placce je řeč :?:
JENDA01

#38 Příspěvek od JENDA01 »

To je ten ŠIKULA :lol: kterej ti ohodnotil 8) tvojí práci. Jinak snaha se cení a jestli nemáš do čeho dát tu vysílačku tak máš u mě -grátis- futrál kam se to určitě vejde .

Obrázek

Obrázek

Když se to tam vejde s tou mojí obludou :lol: tak to tvé tam půjde jedna báseň . Stačí to vyložit molitanem.

Jenda
JMalik

#39 Příspěvek od JMalik »

Smaniak píše:
JENDA01 píše:(Já zase nevím kam strká Malík tu obludnou placku :lol: kterou má pod vysílačkou.)

Teď jsem nějak mimo - nevím kdo je Malík a o jaké placce je řeč :?:

Malík jsem já a tou obludnou plackou myslí pravděpodobně Jenda01 můj pult na TX.
(Jinak prognózy o tom, kdy bude k dispozici TX od Jeti sem dával Jenda01 loni touhle dobou - mám to hledat ? Nebo si vzpomene sám? Tenkrát jsem to komentoval nějak tak, že je pravděpodobnější, že dřív vyhodíš kopyta, než Jeti vylezou se svým TX, protože to není tak jednoduché)
JMalik

#40 Příspěvek od JMalik »

JENDA01 píše:To je ten ŠIKULA :lol: kterej ti ohodnotil 8) tvojí práci. Jinak snaha se cení a jestli nemáš do čeho dát tu vysílačku tak máš u mě -grátis- futrál kam se to určitě vejde .

Obrázek
Jenda

Je to moc hezký. Do druhé ruky bych si udělal stejný na nabíječku a nějaké příslušenství. Bude Tě to udržovat v Tvém věku v dobré kondici :lol:
arda1
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od arda1 »

Mě by spíš zajímalo kdy vylezou s novým"Jetiboxem" se záznamem dat - jestli vyvinou svojí Tx nevím ale připadá mi to nereálné. :wink:
ICQ 638556901
JENDA01

#42 Příspěvek od JENDA01 »

to -Smaniak, jinak to vypadá s tím vyložením molitanem asi takto:

Obrázek

Máš to u mě za poštovné. Dělám ordung, zvětšuji si životní prostor :wink: .Už nemám kam ty krámy dávat :lol:

Jenda
JENDA01

#43 Příspěvek od JENDA01 »

JMalik píše:
JENDA01 píše:To je ten ŠIKULA :lol: kterej ti ohodnotil 8) tvojí práci. Jinak snaha se cení a jestli nemáš do čeho dát tu vysílačku tak máš u mě -grátis- futrál kam se to určitě vejde .

Obrázek
Jenda

Je to moc hezký. Do druhé ruky bych si udělal stejný na nabíječku a nějaké příslušenství. Bude Tě to udržovat v Tvém věku v dobré kondici :lol:

Na můj věk se vykašli :D Kdyby jsi si měl hrát s tím co jsi vyrobil ty ,
tak si místo létání děláš v pískovišti bábovičky :lol:

Jenda
JMalik

#44 Příspěvek od JMalik »

JENDA01 píše:
JMalik píše:

Na můj věk se vykašli :D Kdyby jsi si měl hrát s tím co jsi vyrobil ty ,
tak si místo létání děláš v pískovišti bábovičky :lol:

Jenda

Myslím to s Tebou dobře. Hlavně to nenos v jedné ruce, hezky si je střídej, když to neseš po schodech do auta. Kolik to váží s vysílačem ?
JENDA01

#45 Příspěvek od JENDA01 »

Je to o 200g lehčí než ty vaše naleštěný kufry :D A můžeš to i přejet autem(omylem vyzkoušeno :D ) a nic se tomu nestane .Zkus to na té tvé leštěnce :lol:

Jenda
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“