Blade mSR by E-flite

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
Snura63

#886 Příspěvek od Snura63 »

Jo každej tejden to měněj
MartinMartin
Kontaktovat uživatele:

#887 Příspěvek od MartinMartin »

Tak to máš pravdu o tom vím svoje já že třeba stránky dovozce neznáš, jinak leda se poptat po e-schopech jestly jej někde ještě nemají
rando

#888 Příspěvek od rando »

FG Baja 2WD DX3S
Land Rover Defender
EasyStar s křidýlkama
MartinMartin
Kontaktovat uživatele:

#889 Příspěvek od MartinMartin »

ano je to to samé ale je tam uvedeno že přijímají objednávky takže skladem nebude.
Jinak dneska jsem měl možnost otestovat mého Bladeho mSR se setovím rádiem jinak létám na DX7 včetně nastavených mixů atd. a létá to parádně a s tímto jsem to skoro nemohl upáčkovat strašně ostré nepřesné řízení a když jsem začal divoce létat couvané osmičky jek jsem zvyklí s DX7 tak jsem s tím jebnul do skříně jenom se rozletěli držáky rotorovím listů a odletěli malé podložky které jsem po haluzi obje našel a držáky držím stále skladem takže no problémo takže setové rádio je na dvě věci ale skoušel jsem i mCX s tím a to bylo v poho ale DX7 je lepší
zdema

#890 Příspěvek od zdema »

MartinMartin píše:ano je to to samé ale je tam uvedeno že přijímají objednávky takže skladem nebude.
Jinak dneska jsem měl možnost otestovat mého Bladeho mSR se setovím rádiem jinak létám na DX7 včetně nastavených mixů atd. a létá to parádně a s tímto jsem to skoro nemohl upáčkovat strašně ostré nepřesné řízení a když jsem začal divoce létat couvané osmičky jek jsem zvyklí s DX7 tak jsem s tím jebnul do skříně jenom se rozletěli držáky rotorovím listů a odletěli malé podložky které jsem po haluzi obje našel a držáky držím stále skladem takže no problémo takže setové rádio je na dvě věci ale skoušel jsem i mCX s tím a to bylo v poho ale DX7 je lepší

ahoj, mam bladeho iba niekolko dni, koli nemu som si zaobstaral dx6i, ucim sa ho zvladnut, ale dost ma vystrasil jeden kolega ktorý mi povedal ze vysielač je nejaký divný, pretoze na pohyb kazdej packy sa hybaju aj serva. Samozrejme ked pridam plyn, napravo, ide motor. Vraj na lavy knipel by na pohyb "smerovky" (doprava, dolava) nemalo reagovat servo ale iba zadna vrtulka. Prosím pozri ci aj tebe kym nepouzijes plyn. na vsetky ostatné pohyby pracuje aj servo.
Letu zdar!
Ďakujem
AdamProg
Kontaktovat uživatele:

#891 Příspěvek od AdamProg »

zdema píše:ahoj, mam bladeho iba niekolko dni, koli nemu som si zaobstaral dx6i, ucim sa ho zvladnut, ale dost ma vystrasil jeden kolega ktorý mi povedal ze vysielač je nejaký divný, pretoze na pohyb kazdej packy sa hybaju aj serva. Samozrejme ked pridam plyn, napravo, ide motor. Vraj na lavy knipel by na pohyb "smerovky" (doprava, dolava) nemalo reagovat servo ale iba zadna vrtulka. Prosím pozri ci aj tebe kym nepouzijes plyn. na vsetky ostatné pohyby pracuje aj servo.
Letu zdar!
Ďakujem

Tak, to mi dela taky, urcite to maji namixovano primo na zakladni desce. Proto to leta docela dost dobre i bez zadnych mixu(zatim na Dx6i letam bez mixu).
josef kraček

#892 Příspěvek od josef kraček »

Obje páčky hýbou servy to je správně
zablabla

#893 Příspěvek od zablabla »

[/quote]
Tak, to mi dela taky, urcite to maji namixovano primo na zakladni desce. Proto to leta docela dost dobre i bez zadnych mixu(zatim na Dx6i letam bez mixu).[/quote]

ano je to tak, Na DX6i stačí nastavit heli a spárovat s vrtulníkem. Laborovat se dá se vším, ale já doporučuji, pokud se zdá msr příliš divoký, tak pro začátek zjemnit expem klonění. (dnes už to mám vyhozené taky). To nastavování s dodatečnými mixy, které se taky dají najít pro mě žádný přínos neměly
error414
Kontaktovat uživatele:

#894 Příspěvek od error414 »

AdamProg píše:
zdema píše:ahoj, mam bladeho iba niekolko dni, koli nemu som si zaobstaral dx6i, ucim sa ho zvladnut, ale dost ma vystrasil jeden kolega ktorý mi povedal ze vysielač je nejaký divný, pretoze na pohyb kazdej packy sa hybaju aj serva. Samozrejme ked pridam plyn, napravo, ide motor. Vraj na lavy knipel by na pohyb "smerovky" (doprava, dolava) nemalo reagovat servo ale iba zadna vrtulka. Prosím pozri ci aj tebe kym nepouzijes plyn. na vsetky ostatné pohyby pracuje aj servo.
Letu zdar!
Ďakujem

Tak, to mi dela taky, urcite to maji namixovano primo na zakladni desce. Proto to leta docela dost dobre i bez zadnych mixu(zatim na Dx6i letam bez mixu).

jj je to tak, je to namixovano na ridice jednotce, na dx6i se staci podivat do monitoru ze vysilacka nic takoveho modelu neposila.

tohle chovani jde mixem potlacit, ale pak je blade neriditelny :D
Logo 600 + spirit
MartinMartin
Kontaktovat uživatele:

#895 Příspěvek od MartinMartin »

ano je to tak, Na DX6i stačí nastavit heli a spárovat s vrtulníkem. Laborovat se dá se vším, ale já doporučuji, pokud se zdá msr příliš divoký, tak pro začátek zjemnit expem klonění. (dnes už to mám vyhozené taky). To nastavování s dodatečnými mixy, které se taky dají najít pro mě žádný přínos neměly

tak to je divné že žádný přínos neměli? já na začátku taky létal bez mixů a pohoda sice to blbě zatáčelo na jednu stranu no a teď mám 3 mixi a je to o něčem jiném létá perfektně divoce nemusí člověk dávat pozor na nectnosti vrtulníku kterých je hodně a právě mixi je odstraní. Skoušel jsem i teď létat bez mixů a jen jsem s tím práskal prostě neřiditelná heli a co mám kámoše on létá bladeho na DX5e kterou má na letadla a když mu pujčím moje rádio DX7 s mím mSR tak si jenom chrochtá jak to perfektně létá oproti jeho taky jsem skoušel létat na origo setovém a to je v podstatě na h...o pokud si to pořídí někdo jako první helinu tak s tím bude bojovat strašně moc ostré na řízení hlavně klonění já měl velké problémy jen tak lehce poletovat a taky ten tvar rádia hrůza
MartinMartin
Kontaktovat uživatele:

#896 Příspěvek od MartinMartin »

jj je to tak, je to namixovano na ridice jednotce, na dx6i se staci podivat do monitoru ze vysilacka nic takoveho modelu neposila.

tohle chovani jde mixem potlacit, ale pak je blade neriditelny

právě že potlačit je velká chyba je potřeba to ještě zvětšit mixi v rádiu
pokud to potlačíte tak vrtulník je uplně neovladatelný vlastní skušenost a stím mixem na desce je neovladatelný pokud jenom nepoletujete pro opravdové létání na rychlosti ostré klopené zatáčky jedině dodatečné mixi
zablabla

#897 Příspěvek od zablabla »

MartinMartin píše:
To nastavování s dodatečnými mixy, které se taky dají najít pro mě žádný přínos neměly

tak to je divné že žádný přínos neměli? ......

OK, je pravda,že do žádných divočin jsem se moc nepouštěl......
Docela bych poprosil o bližší informace jak to máš nastavené.

P.S:
Je tu poměrně nové vlákno -"Ako naprogramovat DX6i pre pouzitie s Blade MSR?", možná by nebylo od věci hodit to tam.
demolátor

#898 Příspěvek od demolátor »

MartinMartin
opravdové létání na rychlosti ostré klopené zatáčky jedině dodatečné mixi

Nevíš jaký je rozdíl v tomhle jednoduchém nastavování msr mezi dx6i a dx7??
Moc bych byl rád kdyby mi někdo poradil jak nastavit mixi a jak jsou ve vysílači vůbec pojmenovány. :roll:
MartinMartin
Kontaktovat uživatele:

#899 Příspěvek od MartinMartin »

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Naposledy upravil(a) MartinMartin dne sob 10.12.2011 13:35, celkem upraveno 1 x.
Lukash
Kontaktovat uživatele:

#900 Příspěvek od Lukash »

Mixy!!! To se kurva nemůžete naučit pravopis? Nebo se alespoň podívat, jak to píše většina?
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“