Vrtulník RTF
Vrtulník RTF
Když koupím vrtas v RTF je vhodné jej celý rozebrat a všechny šrouby zajistit tmelem proti uvolnění ,dotáhnout atd....
- radek.domin
MaxKin píše:..........,nebo že jsem koupil blbe.
Jinak je to jedna z walker
??????? už ?????
a co se týká upřesnění tipu vrtulníku - má to dvě vrtulky nad sebou?? nebo to má jen hlavní rotor + vyrovnávací ......??
jako jestli to měla bejt hádanka tak nehraju páč mě to neba .......
NEBE - PEKLO - RÁJ (...prej zlatá prostřední cesta
...)
T-rex 500 CF-> po ráně ->GF
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro)
T-rex 500 CF-> po ráně ->GF
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro)
- radek.domin
A tohle je dle tebe adekvátní odpověď-? A stím mletím se zklidni.Mikelo píše:A já bych ji ani nekontroloval, ale hned bych ji levně prodal nějakému nepříteli. Možná i daroval, pořád by se to rentovalo. Stejně budeš brzo většinu věcí měnit pro neschopnost provozu. Pokud ti něco jako kouslé servo, nebo shořelý regl nepošlou k zemi celou tu nádheru najednou.
arda1 píše:A tohle je dle tebe adekvátní odpověď-? A stím mletím se zklidni.Mikelo píše:A já bych ji ani nekontroloval, ale hned bych ji levně prodal nějakému nepříteli. Možná i daroval, pořád by se to rentovalo. Stejně budeš brzo většinu věcí měnit pro neschopnost provozu. Pokud ti něco jako kouslé servo, nebo shořelý regl nepošlou k zemi celou tu nádheru najednou.
Tak a už víte proč jsem nepsal typ
Asi to nepatrí do tohotovlakna , mozno do O TOMTO FORU .
To je ta nasa mentalita ze neumnetel radí neumetelovy a nejlepsi je to tak -pomluvit to co robí tem druhý.Stejné je to ako pozerat nasich i vasich politikov oni tez spravaju ,ten druhy to roby zle (aj ked oba chcu tosame).
Somrad že tu su aj rozumní chalani
To je ta nasa mentalita ze neumnetel radí neumetelovy a nejlepsi je to tak -pomluvit to co robí tem druhý.Stejné je to ako pozerat nasich i vasich politikov oni tez spravaju ,ten druhy to roby zle (aj ked oba chcu tosame).
Somrad že tu su aj rozumní chalani
Trvám na tom, že jsme mu poradil zcela vážně a odpověně to nejlepší co vím. Ona totiž životnost jmenované Walkery sotva přesáhne dobu, než by se něco samovolně uvonilo. Pár jsem jich v rukou měl. Spíš bude mít šmajdavé převodové kolo, některé vadné ložisko, velké vůle v uložení pohyblivých součástí, nebo nekvalitní (tudíž topící) vinutí motoru už od novoty. Přetěžované servo kolektivu je žhavý kandidát na vůle až poruchu, což jistě přispěje k "pohodlnému" řízení.
Že si někdo plete varování před zmetkem s osobní pomluvou něčí činnosti není můj problém. A mimochodem Creata je značená i výrobcem 400, ne 450.
Že si někdo plete varování před zmetkem s osobní pomluvou něčí činnosti není můj problém. A mimochodem Creata je značená i výrobcem 400, ne 450.