Nakupování jinde než v čechách - seznam obchodů

Nakupujete na internetu, hledáte radu jak zaplatit, co a kde koupit nebo schánice něco v modelářských kamenných prodejnách?
Odpovědět

zavést nebo nezavést seznam online obchodů ????

ano
497
98%
ne
8
2%

Celkem hlasů: 505

Zpráva
Autor
Vašek1948
Kontaktovat uživatele:

#106 Příspěvek od Vašek1948 »

tks píše:http://www.lowpricerc.com/

Za pozornost stojí například regulátory Moxie Competition serie, což jsou podle všeho HobbyWing, takže Turnigy Plush. Koupil jsem Moxie 85A a je opravdu stejný jako Plush 80A, programovací kartička Turnigy funguje bez problémů. Jsou o pár dolarů levnější než Turnigy a navíc jsou prozatím skladem. Poštovné není tak průhledné jako na HK, takže to jsemmoc nesrovnával.

Jak je to tam prosím Tě s poštovným? Za kolik jsi dělal nákup a kolik Tě stálo poštovné? Ceny tam mají skoro lepší jak na HC.
Doktor
Kontaktovat uživatele:

#107 Příspěvek od Doktor »

Vašek1948 píše:
tks píše:http://www.lowpricerc.com/

Za pozornost stojí například regulátory Moxie Competition serie, což jsou podle všeho HobbyWing, takže Turnigy Plush. Koupil jsem Moxie 85A a je opravdu stejný jako Plush 80A, programovací kartička Turnigy funguje bez problémů. Jsou o pár dolarů levnější než Turnigy a navíc jsou prozatím skladem. Poštovné není tak průhledné jako na HK, takže to jsemmoc nesrovnával.

Jak je to tam prosím Tě s poštovným? Za kolik jsi dělal nákup a kolik Tě stálo poštovné? Ceny tam mají skoro lepší jak na HC.

Platí se tam normálně PayPalem. Hoď si do košíku zboží, vyber stát kam to chceš poslat a vyskočí Ti nabídka (i cenová) poštovní přepravy. :wink:
CarlozH

rc711.com

#108 Příspěvek od CarlozH »

Ahojda, prosím vás objednával tady někdo už na rc711.com ? Zajímá mě za jak dlouho to bude tak u mě ? Díky !
japanel
Kontaktovat uživatele:

#109 Příspěvek od japanel »

tak pisi nejake zkusenosti s LowPriceRC.com
dve objednavky jsou jiz bez problemu doma. Treti objednavku jsem udelal dnes rano v 8 hodin a v 10:23 mi poslali mejl s cislem baliku a ze balik je odeslany.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#110 Příspěvek od arda1 »

Kam se podělo v hlasování 1% ?? :wink: :lol: :lol: :lol:
Kovboj

#111 Příspěvek od Kovboj »

arda1 píše:Kam se podělo v hlasování 1% ?? :wink: :lol: :lol: :lol:

To je provize pro číňana ;-)
CarlozH

hobby-wing.com

#112 Příspěvek od CarlozH »

Tak dnes objednány díly z www.hobby-wing.com , uvidíme jak to půjde rychle. Máte někdo s tímto shopem zkušenosti, rychlost dodání atd... ? Díky

Tak je to doma...

4.5.2010 - Objednáno
6.5.2010 - Odesláno
14.5.2010 - Opustilo Hong Kong
18.5.2010 - U mě doma

Super shop, můžu doporučit, dobře zabaleno a vše v pořádku.
Naposledy upravil(a) CarlozH dne stř 19.05.2010 22:28, celkem upraveno 1 x.
kovaco

#113 Příspěvek od kovaco »

:D Ahoj kluci, nakupujte u JINO. Objednáte např. dnes v 10 a zítra to máte doma. :lol: Úžasná službička, jsou to prostě profííííííci.
OK53
TURING

#114 Příspěvek od TURING »

To bych ocekaval jako samozrejmost .... ;-)
Karas
Kontaktovat uživatele:

#115 Příspěvek od Karas »

kovaco píše::D Ahoj kluci, nakupujte u JINO. Objednáte např. dnes v 10 a zítra to máte doma. :lol: Úžasná službička, jsou to prostě profííííííci.
OK53

Kdyby byly ceny jak v HC tak proč ne. Ale jinak ja tam nakupuji, ale žádný drahý věci. Pro mě je nepochopitelný jakou si tuzemský prodejci dávají marži. Nejen, že tu máme nižší platy než jinde v EU, ale my máme i dražší věci než v EU. Je to normální? Já se potom ani nedivím, že se začínají rozšířovat obchody, které nabízejí zboží z HC.
Kovboj

#116 Příspěvek od Kovboj »

Karas píše:Pro mě je nepochopitelný jakou si tuzemský prodejci dávají marži. Nejen, že tu máme nižší platy než jinde v EU, ale my máme i dražší věci než v EU. Je to normální?

Pro mě je třeba zase zajímavý, že to že něco je třeba v Anglii levnější než u nás, ale přitom to v okolních státech EU stejně drahé jako u nás, podle některých lidí logicky znamená že jen ČESKÝ obchodník je zloděj.

Má za takové situace cenu vysvětlovat že u hodně věcí ceny určuje celosvětový distributor a ne lokální zastoupení? Má cenu vysvětlovat že v Anglii s ohledem na jejich jazyk musí částečně řídit podle trhu USA a distributoři jim určují jiné ceny než zbytku EU? Nějak si tady nevybavuji rady kup si to v Německu nebo Francii? Pokaždé je to jen VB.
A má třeba cenu upozorňovat i na to, že je "zajímavé" že třeba americké nebo čínské shopy také mají velmi podobné ceny, jako kdyby jim také někdo určoval nějaké doporučené ceny? Zajímavé že třeba ani HobbyCity nemá ve srovnání třeba u Spektra nijak nízké ceny ve srovnání s konkurencí.
TURING

#117 Příspěvek od TURING »

Co se tyka celosvetovych znacek, kde na 100% vyrobce / distributor ma snahu mluvit do prodejnich cen v danem teritorii, mas pravdu.
Ale tady se vetsinou resi "obycejne" veci, kde si cenu urcuje lokalni prodejce.
A k tve poznamce - kupoval jsem pred casem Tx Graupner, vysla me v Nemecku o 25% levnejsi i po zapocitani dopravy.
Ptal jsem se ceskeho distributora a ten mne "vysvetlil", ze preklad manualu prece neco stoji :-D
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#118 Příspěvek od Marek71 »

Nemecko je proste velky trh, no...
Obcas vozim domov nejake blbosti, sladkosti pred Velkou nocou a Vianocami a rozdiel oproti ceskym cenam byva casto 25-30%.
Ale napr. miestny kamenny RC shop ma ceny podobne (prip. i vyssie) ako obchody v CR.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
papaya

#119 Příspěvek od papaya »

Caute, nakupoval niekto na http://www.rcmarket.org/ ? Maju celkom slusne ceny a je to v EU, takze bez cla a DPH.
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
PKsoo

#120 Příspěvek od PKsoo »

fjuser píše:Caute, nakupoval niekto na http://www.rcmarket.org/ ? Maju celkom slusne ceny a je to v EU, takze bez cla a DPH.

Dobre ceny ? neviem ale to co som ja pozeral tak o cca 20% drahsie ako u nas , mozno baterie hyperion o 1-3 Eura lacnejsie. Inak ceny katastrofa.
PKsoo (Peter) - Pezinok e-mail.: pksoo@azet.sk
Odpovědět

Zpět na „Internetové a jiné nákupy“