Blade mSR by E-flite

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
flee

#826 Příspěvek od flee »

miravandas píše:Z mých zkušeností jsem vsadil na Duremax. Zatím co mám 130tky pro mCX, neztratily nic ze své kapacity. původní 110tky Eflite mají asi poloviční kapacitu. Nabíjené byly původní nabíječem z mCX a pak jsem koupil tento nabíječ http://www.rcking.eu/blade-mcx/3804-sit ... e-mcx.html Jen konektory jsou volnější, tak to sychruji gumičkou. Jinak nabíjí bez problému.

To je přesně ten o kterém jsem psal :)

Jinak Turnigy jsou fajn, rád bych poreferoval ale jsem laik :(
Nevím kolik jsem už na ně nalítal, ale teď jsem to měřil - 7:30 ve visu a na druhé 8:00
lukas26613

#827 Příspěvek od lukas26613 »

Prosim Vás mám Blade MSR a lital som vonku a stratil som na osace ten biely plast a uz som ho nenasiel novy si nechem kupovat lebo neni samostatne len z kabinou.Preto by som bol rad keby ste my nekdo do vlastnite tento vrtulnik poslali rozmery toho plastu a aj ked tak vahu.

Dakujem.
lukas26613

#828 Příspěvek od lukas26613 »

Ja ho mam doma uz nekolit mjesicu a lita super v nutry uz je rpena male musim ist von neni to zrovna dobre vonku ked trocha fuka ale da sa to naucit

nevihodou je ze je lahky a lahko vyleti aj 20-30m do vyski a ja vic mystama a satlo sa my ze sme znizil vykon skoro na 0% a stal ve vzduchu :D

ALe musim uznat kdo sa cete ucit tak urcite tento model bol som prekvapeny co vidrzi :D tolko padu mojich :D ale NAj je lietat v trave tam pada ked padne tak akoby padol do peryn :D
MartinMartin
Kontaktovat uživatele:

#829 Příspěvek od MartinMartin »

lukas26613 píše:Prosim Vás mám Blade MSR a lital som vonku a stratil som na osace ten biely plast a uz som ho nenasiel novy si nechem kupovat lebo neni samostatne len z kabinou.Preto by som bol rad keby ste my nekdo do vlastnite tento vrtulnik poslali rozmery toho plastu a aj ked tak vahu.

Dakujem.

tak tady je odkaz stabilizátor se dá koupit i samostatně a to jak v modré tak i v červené variantě
http://www.astramodel.cz/podrobnosti_prehled.php?kod=EFLH3020B
http://www.astramodel.cz/podrobnosti_prehled.php?kod=EFLH3020R
error414
Kontaktovat uživatele:

#830 Příspěvek od error414 »

tak sem si take poridil blade msr abych se naucil packovat na minititana a zda se me to ovladani nejak moc lehke, podle navodu jsem dx6i nastavil na 70% citlivosti a blade se choval jako djorotor, musel jsem ho premlouvat aby nekam letel, jinak stal jako pribitej.

Je to velky rozdil prejit z blade msr na minititana?
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#831 Příspěvek od Gattor »

hodne velkej. msr je prestabilizovany.
zablabla

#832 Příspěvek od zablabla »

Gattor píše:hodne velkej. msr je prestabilizovany.

I když se nastaví krátký ramena na cyklice ??
Georg9

#833 Příspěvek od Georg9 »

Nemaj to být ty dlouhý? Je to lepsi na venek takhle, zda se ze to ostreji reaguje..
MartinMartin
Kontaktovat uživatele:

#834 Příspěvek od MartinMartin »

ano na delších to má větší výchylky ale kdo má dx6i a víš tak si zvětší výchilky a je s toho pěkně divoká hračka s prvu ve vnitř neuřiditelná ale už jsem si zvykl a venku taky paráda když nefouká
error414
Kontaktovat uživatele:

#835 Příspěvek od error414 »

venku sem stim lital a mel sem plne ruce prace. nehorsi jo jen poryvy vetru. ta pak je poradna zabava.

date proti vetru plnej a najednou vetr polevi a vystreli to prudce dopredu, brzi se i usima tahem dozadu aby to neskoncilo u sousedu a vtom zase vetr a blade nabere rychlost strely.

Je to proste zabava. Doma si poletuju docela v pohode a to ho mam teprve 3 dny.
lukas26613

#836 Příspěvek od lukas26613 »

kua pls poslete my ty rozmery.
Ja si chem ten ocas skusit spravit a potrebujem rozmere aby to bolo ako original.
rando

#837 Příspěvek od rando »

Napis mi meil a poslu ti ty rozmery
FG Baja 2WD DX3S
Land Rover Defender
EasyStar s křidýlkama
marman
Kontaktovat uživatele:

#838 Příspěvek od marman »

error414 píše:Je to proste zabava. Doma si poletuju docela v pohode a to ho mam teprve 3 dny.

Jo, venku to bylo prima, dokud jsem nevylítl zpoza závětří kůlny - a už jsem byl u sousedů... V turbulenci za střechou jsem měl plné ruce práce, abych dopáčkoval zpátky a nemusel přes plot :-D Trochu víc venkovní praxe a bude to skvělý parkflyer. Teď se bavím tím, že lítám doma s otevřenýmí okny a koukám, co s tím ten průvan dělá u různých překážek. Prostě zábava...

... Jen pozor na skleničky, keramiku a taky kytky - po čase jsem zjistil, že ten červík, co občas ožere pár lístků pokaždé u jiné kytky a pak má chvíli půst, je vlastně mSR, když si občas škrtnu. Doufám, že manželka neobjeví v zahradnictní helicidy na hubení vrťasů :twisted:
A když řekla: "Dáme si bublinky?", vzal jsem Merlina a šel si zalítat.
Prý nemyslím na budoucnost, tak přístě polítám radši s Future...
lukas26613

#839 Příspěvek od lukas26613 »

rando píše:Napis mi meil a poslu ti ty rozmery

l.hurban@zmail.sk
rando

#840 Příspěvek od rando »

Už jsem to poslal...
FG Baja 2WD DX3S
Land Rover Defender
EasyStar s křidýlkama
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“