Mustang P-51D Parkzone
Zdravím všechny,
dneska chci vyrobit motorové lože pro motor SK 35-30 ale pořád nevím jak ho udělat co nejpevnější.Když si vezmu jaký ten motor má kroutící moment a sílu mělo by to lože být dost pevné.Mám na to překližku 3 nebo 4mm.Pár návodů na stavbu lože jsem viděl ale moc z toho chytrý nejsem.Máte nějaké napady?Díky za každou odpověd
dneska chci vyrobit motorové lože pro motor SK 35-30 ale pořád nevím jak ho udělat co nejpevnější.Když si vezmu jaký ten motor má kroutící moment a sílu mělo by to lože být dost pevné.Mám na to překližku 3 nebo 4mm.Pár návodů na stavbu lože jsem viděl ale moc z toho chytrý nejsem.Máte nějaké napady?Díky za každou odpověd
- pikus 1
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj.
Lože na Mustanga jsem vyráběl už několikrát
(na motor SK 3530)
Dělám je z 3 překližky a lepím vteřinákem a epoxydem.
Aby jsi nemusel vyměřovat velikost (celkovou výšku) lože tak k uvedenému motoru to je 26mm.
Tady je pár fotek...
http://pikus.rajce.idnes.cz/Mustang_P-51_Gunfighter/#
Určitě to půjde udělat i jinak....
Snad jsem ti pomohl
Lože na Mustanga jsem vyráběl už několikrát
Dělám je z 3 překližky a lepím vteřinákem a epoxydem.
Aby jsi nemusel vyměřovat velikost (celkovou výšku) lože tak k uvedenému motoru to je 26mm.
Tady je pár fotek...
http://pikus.rajce.idnes.cz/Mustang_P-51_Gunfighter/#
Určitě to půjde udělat i jinak....
Snad jsem ti pomohl
K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...
Problém
Celý den se dneska těšim, že prolétnu Mustanga, přijdu na letiště, zapnu vysílač DX5e - ten normálně zapípá, zapojím aku v Mustangu a vidím, že bliká přijímač... A nefunguje výškovka. Tak jsem myslel, že odešlo servo, ale když jsem vytáhl druhý model (Radian), který ovládám stejným vysílačem, tak taky výškovka u modelu nešla... Ona teda fungovala, ale tak nějak záhadně, jakoby někde byla zadřená a skoro se nehla... Tak si říkám, že asi odešel vysílač. Tak jedu domů a doma vše funguje... Je fakt, že jsem z vysílače vyndal baterie a zase je tam vrátil, že by byl špatný kontakt?
Nenapadá vás, co by to mohlo být za šotka?
Díky Nor
Nenapadá vás, co by to mohlo být za šotka?
Díky Nor
Wild Hawk -> Radian -> P-51D Mustang BL
Ahoj,
chci se zeptat na použití motoru do tohoto letadla. Mám k dispozici
AXI 2217/20. Podle doporučení výrobce mi tato volba přijde ideální, ale podle praktických zkušeností, které tu jsou, se každý snaží to přemotorovat. Mám k dispozici ještě motor MVVS 2,5 1350, ale tam je problém s váhou, jelikož ho musím dát ještě do klece(nemá zadní montáž) a sám o sobě je dost těžkej. Baterku bych musel připnout na kormidlo jako naušnici. Jestli to letadlo má přistávat bez podvozku, tak bych to chtěl co nejlehčí. Díky
chci se zeptat na použití motoru do tohoto letadla. Mám k dispozici
AXI 2217/20. Podle doporučení výrobce mi tato volba přijde ideální, ale podle praktických zkušeností, které tu jsou, se každý snaží to přemotorovat. Mám k dispozici ještě motor MVVS 2,5 1350, ale tam je problém s váhou, jelikož ho musím dát ještě do klece(nemá zadní montáž) a sám o sobě je dost těžkej. Baterku bych musel připnout na kormidlo jako naušnici. Jestli to letadlo má přistávat bez podvozku, tak bych to chtěl co nejlehčí. Díky
-
pavelnisser
- Kontaktovat uživatele:
Já mám v tomto mustangu motor Turnigy TR 35-36A 1450kv http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh ... oduct=4916
40 A regl a vrtuli APC 9x6E. A pánové...je to raketa. Měl jsem ho tam už od začátku a furt to bylo takový normal až jsem koupil tuhle vrtuli, která je doporučovaná v diskuzích na HC a je to mazec.
40 A regl a vrtuli APC 9x6E. A pánové...je to raketa. Měl jsem ho tam už od začátku a furt to bylo takový normal až jsem koupil tuhle vrtuli, která je doporučovaná v diskuzích na HC a je to mazec.
Heinkel He 100 D, Avia S-99, Pilatus PC6 H2 Air America, Hi-tec Aurora9
-
pavelnisser
- Kontaktovat uživatele:
Motor váží 106g, baterii používám Flightmax 3s 2200 mAh. Je umístěná na původním místě(tuším), zkrátka naražená na přední část odnímatelné části. Těžiště vychází přesně, letoun krásně rovně klouže i bez motoru. Na přistánií jsem si dodělal klapky a sedá jako do bavlnky...
-
pavelnisser
- Kontaktovat uživatele:
-
pavelnisser
- Kontaktovat uživatele:
To je divný. Podpěrný bod pro těžiště jsou ty dvě oválný krytky na křídle vedle černých pruhů..což vychází...Bordel bude v tom domečku..jak píšeš , má 30g. Opravdu nejde vyrobit zadní montáž???. Pak jedině zkusit posunout baterii víc dozadu...shoro k servům. ( ten Držák baterky se dá krásně vyloupnout...)
-
pavelnisser
- Kontaktovat uživatele: