Vrtule prokluzuje v ozubenem kolecku

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Odpovědět
Zpráva
Autor
cevepe

Vrtule prokluzuje v ozubenem kolecku

#1 Příspěvek od cevepe »

Walkera Lama 400D
Ja mam proste porad smulu. Vrtulnik jsem si radne seridil, vse jsem zkontroloval a sroubky vsechny pritahl.

Vyletim, vitr trochu unasel vrtulnik, tak jsem se snazil pristat. Jenze po zhruba po 200m se jakoby signal zacal ztracet a tak vrtulnik ztratil otacky, zacal padat, pak zase se nahodil, pak zase padal a tesne nad povrchem se opet vrtule tocili a hned jsem pristal do mekkeho.

Vrtulnik zkontroluji a zkusim dalsi pokus, vzletnu a toci se kolem osy :evil: Tak na to koukam, podrzim si ozubene kolecko a v klidu mohu tocit s vrtou. Druha vrtule je OK.

Mam chut ten vrtulnik prodat, protoze me uz vazne stve :x Nemel by nekdo o tento vrtulnik? Stary je zhruba 14dni.
Muj prvni vrtulnik: LAMA 400D od Walkera
arda1
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od arda1 »

200 metrů od sebe s tímhle? :wink: Co se vlastně teda kde protáčí?
cevepe

#3 Příspěvek od cevepe »

Chytnu to cerne velke ozubene kolecko, ktere pohani motorek a v klidu ji protocim :(
mrpilot

#4 Příspěvek od mrpilot »

mal by tam byť malý šróbik ktorý spája koleso s hriadeľou aby to nekĺzalo... máš ho tam ??
Hacker Super Zoom XL, Cessna 480, HK-450, Dragonfly EPPčko, Phoenix RC, Hitec Optic 6 Sport + Assan
Troll

#5 Příspěvek od Troll »

Omlouvám se , ale nedalo mi to. :) Ty nemáš " prostě pořád smůlu" Ty máš standardní Walkeru. Tím se vysvětluje mnohé.
psena
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od psena »

Ja nevim jak je Walkera udelana, ale nepredpokladam, ze bude slozitejsi nez ostatni podobne heliny, tim padem je to naprosto jednoducha technicka konstrukce. Tak proc se ptas na neco takovyho nas pres forum, kdyz ji mas pred sebou na stole? Staci vzit naradi , rozdelat a vis to do 10ti minut.
cevepe

#7 Příspěvek od cevepe »

Tak jsem se rozhodl vrtulnik prodat. Více jsem dal na inzertni web http://deti.bazos.cz/inzerat/5868574/RC-vrtulnik-Walkera-Lama-400D-14-dni-stary.php
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“