Mě přišlo vždy všechno. Z Číny, HK, USA... S HK vždy nejrychlejš. Tam to hned hodí na letadlo a za pár dní to mám doma. Obvykle každou sobotu odlet z HK, v pondelí Ruzyně a v úterý u mě. pokud to není registred tak ve středu.... Klopem na zuby...
Posta z honkongu z HC
A já klopem , ale né na dřevo, to zhoří. klope se třeba na zuby....
Mě přišlo vždy všechno. Z Číny, HK, USA... S HK vždy nejrychlejš. Tam to hned hodí na letadlo a za pár dní to mám doma. Obvykle každou sobotu odlet z HK, v pondelí Ruzyně a v úterý u mě. pokud to není registred tak ve středu.... Klopem na zuby...
Už jsem tam ale nebral asi 1/4 roku, tak doufám, že něudělali nějaký ,,vylepšení,, bo si něco budu objednávat, až to ovšem budou mít na skladě... (otáčkoměr)
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
Kenny McCormick píše:Moja najhorsia skusenost /omylom so to hodil do zlej temy/
3.2.-objednavka
21.2.-zasielka podana na poste - 18.den
26.2.-odlet balonom do moskvy - 23.den
22.3. - 47.den prilet balona do Moskvy
28.3. - 53 den odlet z Moskvy
30.3. - prilet na slovensko - 55 den
1.4. - Dorucene - 57 den
A teraz najlepsia
/z AC-RC hobby, zasielka len 140gr, air mail, postovne len 4USD, a na sledovani zasielky v HongKongu bolo, ze to ide do Afganistanu, prvy air mail co nesiel cez Moskvu - mozno sa podarilo HC najst ine postove spojenie - uvidime/
6.4. - objednavka
7.4. - podane na poste
10.4. - odletelo z HC
12.4.![]()
![]()
- na slovensku - smerovane na colnicu
13.4. - vystup z colnice
14.4. - dorucene postarkou
Skoro jak FedEx. Len o jeden den dlhsie. Ako dokaz prikladam cislo RA993888838HK![]()
![]()
![]()
Ten Afganistan nema chybu........
potvrdzujem ... zrejme sa stala nejaka chyba personalu a omylom to supli do priameho lietadla ...
tiez mali moji dvaja kamarati stastie a trosku inak ako pises :
8.apr. odlet z HK
10.apr. prilet na SK
zeby sa nieco zmenilo k lepsiemu? pre kontrolu som dnes urobil nakup v HC, uvidim ako dopadnem ...
Hezo,
ja som myslel to zlepsenie v doprave ...
neviem ci sa dockam starych objednavok ktore su niekde na ceste ...
vo vybavovani objednavok je to katastrofa ... neviem aky kluc pouzivaju pri baleni a posielani, asi si hadzu mincu...
s kamaratom sme objednali v jeden den, ja o 124 objednavok skor ako on...
jemu to uz poslali a mne este nie ...
on zaplatil 36USD a ja 170USD...
ja som myslel to zlepsenie v doprave ...
neviem ci sa dockam starych objednavok ktore su niekde na ceste ...
vo vybavovani objednavok je to katastrofa ... neviem aky kluc pouzivaju pri baleni a posielani, asi si hadzu mincu...
s kamaratom sme objednali v jeden den, ja o 124 objednavok skor ako on...
jemu to uz poslali a mne este nie ...
on zaplatil 36USD a ja 170USD...
Moje aktuální zásilka z HC :
24.3. zaplaceno - VŠE skladem
9.4. na poště
12.4. na letišti
15.4. odlet ...
přes 3 týdny než to vůbec odešlo z území HK
zamýšlím se nad jiným dodavatelem, ale když to HC je asi fakt nejlepší, jen ta rychlost je k pláči
a právě nám zavřeli vzdušný prostor nad Evropou kvůli sopce tak si myslím že na poslední letošní létání na podzim to tady snad bude ...
24.3. zaplaceno - VŠE skladem
9.4. na poště
12.4. na letišti
15.4. odlet ...
přes 3 týdny než to vůbec odešlo z území HK
zamýšlím se nad jiným dodavatelem, ale když to HC je asi fakt nejlepší, jen ta rychlost je k pláči
a právě nám zavřeli vzdušný prostor nad Evropou kvůli sopce tak si myslím že na poslední letošní létání na podzim to tady snad bude ...
FrSky Horus X12S+Tandem X20, ACES combat a kdejaké jiné poletuchy. www.Smart3D.cz
- Kenny McCormick
Chvalil som len to, ze uz to nelieta balonom na slovensko...
Na HC som robil objednavku a na postu to odniesli za tyzden.
AC-RC hobby odnesie na druhy den.
Ale uz druhy krat mi ide AirMail mimo Moskvy, tak snad to fakt uz bude "normalne", co sa tyka dopravy
7.4. podane na poste
12.4.
odletelo
15.4. prilet na slovensko - smerovane na colnicu... /skutocna cena 16USD aj s dopravou
/
Na HC som robil objednavku a na postu to odniesli za tyzden.
AC-RC hobby odnesie na druhy den.
Ale uz druhy krat mi ide AirMail mimo Moskvy, tak snad to fakt uz bude "normalne", co sa tyka dopravy
7.4. podane na poste
12.4.
15.4. prilet na slovensko - smerovane na colnicu... /skutocna cena 16USD aj s dopravou
- Kenny McCormick
Vlakno je posta z HongKongu, bolo to z HongKongu, tak preto to sem pisem.
Ten prvy rychly bol z AC-RC hobby a bola to len tenucka bublinkova obalka format A5, uz som zahodil. Boli tam standartne nalepky a oznacenie ako "toys" - hracky. /loziska, adapter k nabijacke a i./
Ten druhy co je na colnici bude dlhsia krabicka, su tam listy ne heli 335mm dlhe 2 alebo 3 pary /1par ma byt free, tak neviem/, a su zo smartmodel.com.hk - tiez HongKong.
Dostal som par balickov, ked na sledovani na Slovenskje poste vobec nebolo napisane ze "balicek smerovany na colnicu" ale bol tam, lebo na balicku bola nalepka "bez colneho dlhu".
Ten prvy rychly bol z AC-RC hobby a bola to len tenucka bublinkova obalka format A5, uz som zahodil. Boli tam standartne nalepky a oznacenie ako "toys" - hracky. /loziska, adapter k nabijacke a i./
Ten druhy co je na colnici bude dlhsia krabicka, su tam listy ne heli 335mm dlhe 2 alebo 3 pary /1par ma byt free, tak neviem/, a su zo smartmodel.com.hk - tiez HongKong.
Dostal som par balickov, ked na sledovani na Slovenskje poste vobec nebolo napisane ze "balicek smerovany na colnicu" ale bol tam, lebo na balicku bola nalepka "bez colneho dlhu".
sledování zásilky
http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp
http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp