BacilBA píše:3 zo 6 nových bateriek už majú prvý štart za sebou. Sú o 3mm dlhšie ako originál a o neviem koľko ťažšie. Pre mňa to malo výhodu, lebo ťažisko sa presunulo dopredu, kde už mám aj tak zalepenú kovovú guličku pre dováženie predku, čo je ale málo. Blade sa hneď po štarte kvoli presunu ťažiska vydal vpred a vľavo, čo som dotrimoval a potom už to bolo OK. Teraz je o dosť ochotnejší vyraziť vpred. Bateky vydržali po prvom nabití okolo 8 minút letu a čo ma potešilo, vôbec neboli zohriate. Tých 30C má niečo do seba, hádam aj dlho vydržia.

Po prvom lete boli nabité 160-164mAh.
Ahoj baterky supr ale nevím zda je dobré řešení něco lepit do čumáku.
Také mi MSR jednu dobu neochotně nechtělo letět dopředu, také mi bylo razeno dej tam závaží ale to mi přijde jako neštastný krok.
Vrtulník má větší váhu, větší sertvačnost. Na téhle drobotině je znát každý gram. Tak jsem to rozebral a tenhle problém je daný servem, nemá dostatečnou dráhu. Kartáčky na servu se zohýbají a pak to dělá toto. vyměnil jsem servo alétá zas jak má. Také to trochu pomůže klepání se ve vzduchu. Mě to pomohlo, samozřejmě nevím jestli nemáš ohlé táhlo nebo něco špatně nastavené. Ale přijde mi to jako zoufalí čin..

Je tu někde popsán celí postup jak jsem to odstranil...
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....