Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
freddix píše: Nikdy bych ale nikam na internet nepsal číslo karty apod. věci. Obchod bez paypallu mě nezajímá.
Ehm, a náhodou při registraci na PayPalu se číslo karty nezadává? Jedním svým prohlášením popíráš to druhé...
Ale tož... Kdybych šel úplně do detailu tak jsem tam psal, že já nemám ani ten paypal.
PS ale kdybych neměl k dispozici paypal bratra tak s větším klidem jednou napíšu číslo na paypal než to psát při každém nákupu např.
zdendys píše:Ale v podstatě, každy strůjcem svého štěstí jest...
to se sem teď nehodí ...ale jinak je to pravda
Samozřejmě, že nikomu nepřeju, aby ho nějaký hajzl okradl, ale už mám kapku problém litovat někoho, kdo nedodržuje jakési principy pudu sebezáchovy.
Třeba toho, kdo se v autě nepoutá a pak se při čelním nárazu přizabije...
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
Jo ten formulář jsem viděl, měl i druhou stranu ,kde se uváděla adresa a do okýnka se přilepil izolepou klíč od vstupních dveří, že když už paráda, tak se vším všudy.
Ja mám jedine paypal.
Priamo číselným kódom karty by som neplatil nikde.
Mimochodom z karty nie je problém vybrať bez pinu, napríklad vo väčšine terminálov v zahraničí netreba zadať PIN, ale iba podpis na ktorý sa ani nikto poriadne nedíva, to len tak na okraj.
Skôr ma zaujíma, či si môžem priamo na karte tou umelohmotnou izolačkou prelepiť číselný kód karty. Jedná sa o VISA electron, ktorá nemá čip ale magnetický pásik.
Predsa len pri pokladniach sú obyčajní brigádnici, ktorí sú "všelijakí" ... a sám mám pamäť na čísla tak viem čo to znamená...
AR1 píše:Kdysi po mě chtěli na Inwoodu zadat údaje o kartě do emailu! Že jim to nějak špatně chodí.
U MPX chtěli komleptní číslo karty při upgrade RoyalEvo na Pro verzi. Takže nic neobvyklého.
Pokud by tam nebylo bezpečnostní číslo karty, tak je to obyčej nákup u obchodníka. Taky to u jedné instituce musím používat, ale nevyplňuju to na internetu.
robotmz píše:Ja mám jedine paypal. Priamo číselným kódom karty by som neplatil nikde. Mimochodom z karty nie je problém vybrať bez pinu, napríklad vo väčšine terminálov v zahraničí netreba zadať PIN, ale iba podpis na ktorý sa ani nikto poriadne nedíva, to len tak na okraj. Skôr ma zaujíma, či si môžem priamo na karte tou umelohmotnou izolačkou prelepiť číselný kód karty. Jedná sa o VISA electron, ktorá nemá čip ale magnetický pásik. Predsa len pri pokladniach sú obyčajní brigádnici, ktorí sú "všelijakí" ... a sám mám pamäť na čísla tak viem čo to znamená...
pýtal som sa teraz ženy, lebo robila v supermarkete v pokladni, tak ona iba prešla kartu a z karty absolútne nič nezádavala, akurát naťukala sumu...
Jedná sa ovšem o tuzemskú platbu s pinom...
AR1 píše:Kdysi po mě chtěli na Inwoodu zadat údaje o kartě do emailu! Že jim to nějak špatně chodí.
U MPX chtěli komleptní číslo karty při upgrade RoyalEvo na Pro verzi. Takže nic neobvyklého.
Aj to bol jeden z dôvodov, prečo som to posielal cez pelikána..... Podľa toho, čo mi u pelikána povedali, tak hodne ľudí malo problém práve s tým zadaním čísla karty u MPXu a radšej využili Pelikánových služieb.....
Naposledy upravil(a) lubo1 dne stř 07.04.2010 11:16, celkem upraveno 1 x.
robotmz píše:pýtal som sa teraz ženy, lebo robila v supermarkete v pokladni, tak ona iba prešla kartu a z karty absolútne nič nezádavala, akurát naťukala sumu... Jedná sa ovšem o tuzemskú platbu s pinom...
Ale zákazník musí autorizovať platbu PIN kódom. Je mi práve divný ten systém platieb, keď ti niekto ukradne prachy z účtu a netreba to autorizovať.
To je ale pohľad laika - poznáš ma.... už mám xtú kreditku, ale v živote som to nepoužil ani v bankomate.... nosím ju len ako železnú rezervu...