Haikong model YAK 55
Tak dobře asi vezmu 50 ku ...A ty nečo od SebArtu máš?Všecí říkají že tam nepasují dírky že se to musí převrtávat a tak...Je to na každém kusu nebo třeba na jednom z deseti nebo jak to je...Díky.MichalLV píše:djmikin píše:A mohl bys mi prosím vysvětlit proč brát 50e a né 30e?děkuji...Michal
pretože sú síce rovnako krehké, ale tá 50ka lieta oveľa lepšie a znesie aj vetrík
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
- LV
- Kontaktovat uživatele:
djmikin píše:Tak dobře asi vezmu 50 ku ...A ty nečo od SebArtu máš?Všecí říkají že tam nepasují dírky že se to musí převrtávat a tak...Je to na každém kusu nebo třeba na jednom z deseti nebo jak to je...Díky.MichalLV píše:djmikin píše:A mohl bys mi prosím vysvětlit proč brát 50e a né 30e?děkuji...Michal
pretože sú síce rovnako krehké, ale tá 50ka lieta oveľa lepšie a znesie aj vetrík
Ja osobne som od Sebartu nikdy žiaden model nemal a asi ani mať nebudem. Na letiskách kde lietam ich však majú kamaráti mraky a veľa z nich sú veľmi dobrý piloti na to aby to mohli posúdiť... Jeden z nich je asi posadnutý Silvestrim, pretože má skoro všetky modely čo vyrába
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
Já asi vezmu tu menší Katanu protože vyjde levnějc.S tou velkou by mě to vyšlo na hodně peněz.Servo jedno 600-900 Kč a to je za všechny serva 2400-3600 Kč.A navíc podle mě lítají obě dobře (jak jinak za takový prachy) MichalLV píše:djmikin píše:Tak dobře asi vezmu 50 ku ...A ty nečo od SebArtu máš?Všecí říkají že tam nepasují dírky že se to musí převrtávat a tak...Je to na každém kusu nebo třeba na jednom z deseti nebo jak to je...Díky.MichalLV píše:djmikin píše:A mohl bys mi prosím vysvětlit proč brát 50e a né 30e?děkuji...Michal
Ja osobne som od Sebartu nikdy žiaden model nemal a asi ani mať nebudem. Na letiskách kde lietam ich však majú kamaráti mraky a veľa z nich sú veľmi dobrý piloti na to aby to mohli posúdiť... Jeden z nich je asi posadnutý Silvestrim, pretože má skoro všetky modely čo vyrába
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
- LV
- Kontaktovat uživatele:
djmikin píše:Já asi vezmu tu menší Katanu protože vyjde levnějc.S tou velkou by mě to vyšlo na hodně peněz.Servo jedno 600-900 Kč a to je za všechny serva 2400-3600 Kč.A navíc podle mě lítají obě dobře (jak jinak za takový prachy) Michal
Ja samozrejme do tvojej peňaženky nevidím a napísal som iba svoj názor.
Určite aj tá menšia lieta lepšie ako väčšina čínskych stavebníc na trhu.
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
djmikin píše:A nebomám ještě možnost koupit katanu S50e tak kterou mám voli 30-tku nebo 50-ku?Díky.Michal
Čím to je větší, tím lépe to letí
Ale vážně. Z hlediska letových vlastností je ta 50 lepší. Už to má i nějakou setrvačnost, není to taková hříčka větru, máš víc času v pomalých obratech....
Na druhou stranu si to dobře rozvaž finančně. Určitě to není takový skok jako mezi 1,5m a 2m, ale dražší než 30 to ve vybavení vyjde.
Pokud by jsi to zvládl s penězi, tak bych vybral tu 50. Pokud ne, tak i ta 30 létá lépe než ty těžší číny.
Já teďka nevím buď vzít s30e a nedávat do toho takovou pálku a nebo s50e a to bude pálka ,ale zase líp poletí...Musím se rozhodnůt.MichalJMalik píše:djmikin píše:A nebomám ještě možnost koupit katanu S50e tak kterou mám voli 30-tku nebo 50-ku?Díky.Michal
Čím to je větší, tím lépe to letí![]()
Ale vážně. Z hlediska letových vlastností je ta 50 lepší. Už to má i nějakou setrvačnost, není to taková hříčka větru, máš víc času v pomalých obratech....
Na druhou stranu si to dobře rozvaž finančně. Určitě to není takový skok jako mezi 1,5m a 2m, ale dražší než 30 to ve vybavení vyjde.
Pokud by jsi to zvládl s penězi, tak bych vybral tu 50. Pokud ne, tak i ta 30 létá lépe než ty těžší číny.