Easycopter V4.5 COLIBRI
Fotku rotorové hlavy máš v této diskusi na straně 12.Jak se opravují ulomené kolíčky je zde už také popsáno stačí zapátrat.Já byl včera s kolibri prvně venku a nemůžu si vynachválit.Na ty větší výchylky se s tím dá parádně blbnout.Když mě viděl kámoš,řek,že to musí taky mít.Rozšiřuju komunitu.
Nakonec jsem ale urval lyže podvozku,když jsem se při startu zachytil o trávu.Nic,naondím tam nějakej molitan nebo tak něco,to už se nerozbije.Letu zdar.
ja som bol s nim aj vonku a na vetrik som si zvykol.. dokonca som sa naucil aj proti vetru ist s tym malym sidlom
no ale na dalsi den mi odisiel zadni motorcek a o lyzinach a kabine ani nehovorim
.. a to som ho mal iba dva dni
... ale co je plus tak som sa s nim naucil llietat a teraz by som chcel aj nieco vacsia a odolnejsie
Ked to cloveka bavi, tak sa aj nauci
Ked to cloveka bavi, tak sa aj nauci
Tak jsem si pořídil taky tohoto divočáka. Cca po 10 baterkách mě odešel zadní motor. Teď jsem objednal pár dílů z HC motor samozřejmě nemají. Vzal jsem pár blbůstek cca za 125Kč cena u Pelikána 365Kč rozdíl 240 to se u nás na nás pěkně pakujou. To lítání venku by mohl někdo natočit, jestli to vúbec jde.
Lítání zdar
Lítání zdar
stabilizator
ahojte ako vyberiem tu tycku nad vrtulov so zavaziami. ide cez nu kolik , ktorou je upevnena k rotorovej hlave a nijak ho nemozem dostat von.
Re: stabilizator
tino píše:ahojte ako vyberiem tu tycku nad vrtulov so zavaziami. ide cez nu kolik , ktorou je upevnena k rotorovej hlave a nijak ho nemozem dostat von.
Zaber, jde ztuha.
CoperX 450 SEV2 (kopie T-rex), Esky Honey Bee, Esky LamaV4, Free Spirit Solo, Free Spirit Solo Pro, RealFlightSimulator G4.5
(a od E-flite mi nesmí nic do baráku!)
(a od E-flite mi nesmí nic do baráku!)
a ako vyberate tu rotorovu hriadel ? odkrutil som srubky na ozubenom kolese dolev a na tej zapadke hore ale aj tak nejde s trubkou pohnut.
a dalej mam problem so zadnym rotorom, zrazu prestal ist, roztoci sa ked mu pomozem rukou ale nema vykon. myslite ze je chbyn motorcek alebo nieco s instalaciou ?
a dalej mam problem so zadnym rotorom, zrazu prestal ist, roztoci sa ked mu pomozem rukou ale nema vykon. myslite ze je chbyn motorcek alebo nieco s instalaciou ?
este som sa chcel opytat par veci ohladom v4.5
1.
knipel vam reaguje hned od neutralu ? mne pravy knipel ak ho dam dolava servo zareaguje az trochu neskor. vpravo reaguje okamzite. a lavy knipel dole / dozadu/ reaguje tiez az ked ho dam trochu dalej a dopredu reaguje hned. skusal som podla zvuku serva. najpr som myslel ze to ma nieco s trimami ale nie.
2
ak tocim chvostom dolava tak stoji na mieste prip aj trochu cuva a otaca sa. ak tocim vpravo tak ide dost rychlo dopredu a toci. je to normalne ?
3 pripajam 2 obrazky cykliky, naklon dozadu je normalny ale je normalny aj naklon do boku ? prave tiahlo / pohlad spredu/ som trochu skracoval lebo stale ho tahalo dolava a musel som mat dost posuty trim vlavo / pravy knipel/
http://picasaweb.google.sk/106419689340788392736
1.
knipel vam reaguje hned od neutralu ? mne pravy knipel ak ho dam dolava servo zareaguje az trochu neskor. vpravo reaguje okamzite. a lavy knipel dole / dozadu/ reaguje tiez az ked ho dam trochu dalej a dopredu reaguje hned. skusal som podla zvuku serva. najpr som myslel ze to ma nieco s trimami ale nie.
2
ak tocim chvostom dolava tak stoji na mieste prip aj trochu cuva a otaca sa. ak tocim vpravo tak ide dost rychlo dopredu a toci. je to normalne ?
3 pripajam 2 obrazky cykliky, naklon dozadu je normalny ale je normalny aj naklon do boku ? prave tiahlo / pohlad spredu/ som trochu skracoval lebo stale ho tahalo dolava a musel som mat dost posuty trim vlavo / pravy knipel/
http://picasaweb.google.sk/106419689340788392736