Haikong model YAK 55
LV píše:djmikin píše:Tak jo možná veznu ten scorpion a regl turnigy.....Má to dostatek výkonu na svižný odlet z visu??MichalDano píše:djmikin píše:Tak ok.A co výbava?Doporučte něco z HC stačí motor,regl.Michal
Michal, pozrel si sa na ten odkaz, čo som Ti dal? Reg. je čínsky (zatial funguje dobre) a na motore nemá zmysel extra šetriť. Použitý Scorpion nieje drahý a je výborný. O moc lacnejšie to už urobiť nejde.
Ja mám ten motor na 5S Lipol 2500/30C a výkon je asi taký ako keď do haláka dáš 100W motorPri pridaní plynu môj Jak (Hyperion) sklápa krídla
To ano,
ale dost dobře nerozumím tomu, když měl éro od VA, proč chce jít do tohoto.
Celkem pochopitelné by bylo něco většího (Extreme, Sebart, Hyperion....), proč tohle těžítko?
LV píše:JMalik píše:To ano, ale dost dobře nerozumím tomu, když měl éro od VA, proč chce jít do tohoto.
Celkem pochopitelné by bylo něco většího (Extreme, Sebart, Hyperion....), proč tohle těžítko?
To neviem, ani to nie je predmetom tejto rozpravy
Tak dobře.
Pro djmikin:
Po Extře od VA models, bych si nekupoval na pokračovací nácvik 3D létání
Yaka 55 od Haikongmodel.
djmikin píše:A co bys kupoval místo Yaka od Haikong model?Michal
Něco o trochu většího než byla ta VA a hlavně zase lehké. Ne stavebnici, kde hned na začátku zabečíš když to zvážíš.
(Podstatné je rozhodnout si tu velikost. Jak se to začne zvětšovat kolem 2m a více je to už poměrně dost peněz. Samozřejmě zase to létá jinak. Takže fakt rozumně zvážit, kolik si můžeš dovolit do toho dát a nervat to na max. velikost a potom se to snažit co nejlevněji osadit . To není nejlepší cesta.)
Tak já mám možnost koupit od kámoša katanu s30e od SebArt-u za dost dobrou cenu 3,5 tisíca....Ale tu bych nejradši osadil jen nějakým scorpionem.....Prottože na brigádu eště nemožu chodit (a ještě aspoň 3 roky nebudu moct) tak do toho nemůžu cpát jeti regly AXIKY....Neřešila se tu někde ta katana ?Vyhledávač nic nenašel....Díky.Michal
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
djmikin píše:Neřešila se tu někde ta katana ?Vyhledávač nic nenašel....Díky.Michal
Zadej v Google: katana s30 site:rcmania.cz
http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=19835
http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=24191
apod ...
A mám teda brat tů KATANU S3OE?MichalJMalik píše:djmikin píše:A co bys kupoval místo Yaka od Haikong model?Michal
Něco o trochu většího než byla ta VA a hlavně zase lehké. Ne stavebnici, kde hned na začátku zabečíš když to zvážíš.
(Podstatné je rozhodnout si tu velikost. Jak se to začne zvětšovat kolem 2m a více je to už poměrně dost peněz. Samozřejmě zase to létá jinak. Takže fakt rozumně zvážit, kolik si můžeš dovolit do toho dát a nervat to na max. velikost a potom se to snažit co nejlevněji osadit . To není nejlepší cesta.)
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
djmikin píše:A mám teda brat tů KATANU S3OE?MichalJMalik píše:djmikin píše:A co bys kupoval místo Yaka od Haikong model?Michal
Ja myslim, ze neco olitanyho od Sebartu, PA, Extrem Flightu nebo tak (v te mensi velikosti, tak aby to bylo na 3s LiPolku) bude v tvojem pripade, kdy na to nemas dostatek penez lepsi, nez cpat plno penez do Haikongu a vybavy do nej. Navic metr a pul uz je velky letadlo, tzn. velky baterky, vetsi serva, motor, dobra nabijecka atd.
3500,- je i vybavenim, nebo holy letadlo?
djmikin píše:A mám teda brat tů KATANU S3OE?MichalJMalik píše:djmikin píše:A co bys kupoval místo Yaka od Haikong model?Michal
táá Katana je dobrá
djmikin píše:Ale tu bych nejradši osadil jen nějakým scorpionem.....Prottože na brigádu eště nemožu chodit (a ještě aspoň 3 roky nebudu moct) tak do toho nemůžu cpát jeti regly AXIKY....
No tak Scorpiona SII3020 Ti schvuluji, ten je určitě lepší než Axi (p. Malík jistě promine
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Za 3500,- je holý letadlo....Asi vezmu tu katanu.Poraťe nějaký středně kvalitní vybavení.Já jak jsem četl ty vlákna tak tam je v každým něco ale nejde poznat co je nejlepší....Díky.MichalJakPak píše:djmikin píše:A mám teda brat tů KATANU S3OE?MichalJMalik píše:djmikin píše:A co bys kupoval místo Yaka od Haikong model?Michal
Ja myslim, ze neco olitanyho od Sebartu, PA, Extrem Flightu nebo tak (v te mensi velikosti, tak aby to bylo na 3s LiPolku) bude v tvojem pripade, kdy na to nemas dostatek penez lepsi, nez cpat plno penez do Haikongu a vybavy do nej. Navic metr a pul uz je velky letadlo, tzn. velky baterky, vetsi serva, motor, dobra nabijecka atd.
3500,- je i vybavenim, nebo holy letadlo?