Easycopter V4.5 COLIBRI

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
micey007
Kontaktovat uživatele:

#226 Příspěvek od micey007 »

Fotku rotorové hlavy máš v této diskusi na straně 12.Jak se opravují ulomené kolíčky je zde už také popsáno stačí zapátrat.Já byl včera s kolibri prvně venku a nemůžu si vynachválit.Na ty větší výchylky se s tím dá parádně blbnout.Když mě viděl kámoš,řek,že to musí taky mít.Rozšiřuju komunitu. :D Nakonec jsem ale urval lyže podvozku,když jsem se při startu zachytil o trávu.Nic,naondím tam nějakej molitan nebo tak něco,to už se nerozbije.Letu zdar.
flegma

#227 Příspěvek od flegma »

micey007: Tak to buď rád, protože u nás v Brně a okolí včera pěkně fičelo, to by ti ho 100% odneslo. Taky to někdy zkusím venku, ale mám teď funkční jenom jednu baterku a čekám na zásilku z Číny.
martinit

#228 Příspěvek od martinit »

No,to bych chtel videt,jak si venku letal?Ja ho mel jednou venku a byla to katastrofa.Vrtas se pretahoval s vetrikem,i kdyz zadny nebyl!!!Takze na ven to je k nicemu.Myslim ze msr je na ven urcite lepsi.
cego

#229 Příspěvek od cego »

ja som bol s nim aj vonku a na vetrik som si zvykol.. dokonca som sa naucil aj proti vetru ist s tym malym sidlom :D no ale na dalsi den mi odisiel zadni motorcek a o lyzinach a kabine ani nehovorim :D .. a to som ho mal iba dva dni :( ... ale co je plus tak som sa s nim naucil llietat a teraz by som chcel aj nieco vacsia a odolnejsie :)

Ked to cloveka bavi, tak sa aj nauci :)
vasek
Kontaktovat uživatele:

#230 Příspěvek od vasek »

Na HobbyCity konecne dorazily nektere dily (tady) - zajimave ceny :D
Tony6

#231 Příspěvek od Tony6 »

Tak jsem si pořídil taky tohoto divočáka. Cca po 10 baterkách mě odešel zadní motor. Teď jsem objednal pár dílů z HC motor samozřejmě nemají. Vzal jsem pár blbůstek cca za 125Kč cena u Pelikána 365Kč rozdíl 240 to se u nás na nás pěkně pakujou. To lítání venku by mohl někdo natočit, jestli to vúbec jde.
Lítání zdar
cego

#232 Příspěvek od cego »

ide. Mam odskusane, ale ako som pisal tiez mi odisiel zadny motor a nahradny neviem zohnat :( ale to lietanie vonku ide max. po sladsi vetrik .. ked fuka silno tak neni sance :D

neviete kde by sa dal zohnat zadny motor na Slovensku ? dakujem
tino

stabilizator

#233 Příspěvek od tino »

ahojte ako vyberiem tu tycku nad vrtulov so zavaziami. ide cez nu kolik , ktorou je upevnena k rotorovej hlave a nijak ho nemozem dostat von.
dalik944

Re: stabilizator

#234 Příspěvek od dalik944 »

tino píše:ahojte ako vyberiem tu tycku nad vrtulov so zavaziami. ide cez nu kolik , ktorou je upevnena k rotorovej hlave a nijak ho nemozem dostat von.

Zaber, jde ztuha.
CoperX 450 SEV2 (kopie T-rex), Esky Honey Bee, Esky LamaV4, Free Spirit Solo, Free Spirit Solo Pro, RealFlightSimulator G4.5
(a od E-flite mi nesmí nic do baráku!)
tino

#235 Příspěvek od tino »

dobre ale ako, len tlacit na kolik z boku ?
dalik944

#236 Příspěvek od dalik944 »

tino píše:dobre ale ako, len tlacit na kolik z boku ?

jo
CoperX 450 SEV2 (kopie T-rex), Esky Honey Bee, Esky LamaV4, Free Spirit Solo, Free Spirit Solo Pro, RealFlightSimulator G4.5
(a od E-flite mi nesmí nic do baráku!)
tino

#237 Příspěvek od tino »

a scim si to robil, vcera som to skusal ale ani som s tym nepohol
pns

#238 Příspěvek od pns »

treba tim sroubovackem co je v kufru.. pak vytahnout klestema...
tino

#239 Příspěvek od tino »

a ako vyberate tu rotorovu hriadel ? odkrutil som srubky na ozubenom kolese dolev a na tej zapadke hore ale aj tak nejde s trubkou pohnut.
a dalej mam problem so zadnym rotorom, zrazu prestal ist, roztoci sa ked mu pomozem rukou ale nema vykon. myslite ze je chbyn motorcek alebo nieco s instalaciou ?
tino

#240 Příspěvek od tino »

este som sa chcel opytat par veci ohladom v4.5

1.
knipel vam reaguje hned od neutralu ? mne pravy knipel ak ho dam dolava servo zareaguje az trochu neskor. vpravo reaguje okamzite. a lavy knipel dole / dozadu/ reaguje tiez az ked ho dam trochu dalej a dopredu reaguje hned. skusal som podla zvuku serva. najpr som myslel ze to ma nieco s trimami ale nie.

2
ak tocim chvostom dolava tak stoji na mieste prip aj trochu cuva a otaca sa. ak tocim vpravo tak ide dost rychlo dopredu a toci. je to normalne ?

3 pripajam 2 obrazky cykliky, naklon dozadu je normalny ale je normalny aj naklon do boku ? prave tiahlo / pohlad spredu/ som trochu skracoval lebo stale ho tahalo dolava a musel som mat dost posuty trim vlavo / pravy knipel/

http://picasaweb.google.sk/106419689340788392736
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“