Vybava do HK-450TT PRO 3D Torque-Tube

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
Rostik

#136 Příspěvek od Rostik »

Kenny McCormick píše:
Rostik píše:s případnými náhradními díly je to jak? na HC pro tento vrťas zatím nejsou... :x

Kupis kdekolvek, aj doma. Len musis dat pozor, co je /SPORT /hlavny rotor/ a co PRO /vsetko ostatne/.

jasan, jen mám trošku zmatek, v čem se ty jednotlivé verze liší..... :roll:
Marty17

#137 Příspěvek od Marty17 »

romko1 píše:Ma uz niekto toho draka (vid. nazov vlakna) doma?
Ako je spokojny s kvalitou dielov?
Vdaka za odpoved.
R

Taky by mne zajímalo, jak to vypadá v ruce..Má ho někdo?
hlavně klídek..:)
Marty17

#138 Příspěvek od Marty17 »

Máte ho někdo, či jse ho někde zahlédli: :lol: :lol: :lol:
AdamProg
Kontaktovat uživatele:

#139 Příspěvek od AdamProg »

Marty17 píše:Máte ho někdo, či jse ho někde zahlédli: :lol: :lol: :lol:

Mozna ho zkusim na zkousku koupit, Sport hlava mi nevadi, ale jeste nejsem uplne rozhodnut.
Marty17

#140 Příspěvek od Marty17 »

Kamarád mi ho bude objednávat v pondělí, ale s řemenem. Tak jsem chtěl vědět, jak je na tom s kvalitou :roll: Abych měl alespon představu, co mě čeká:) Já nemám s čím srovnávat, mám jen Wolfa :), tudíš ode mne žádná kvalitní "recenze" nebude :roll: :D
Black
Kontaktovat uživatele:

#141 Příspěvek od Black »

Tak mi dnes dorazila verze s kardanem.Měl jsem jen HK 450MT,takže taky nepatřím mezi zkušené vrtulníkáře a žadnou velkou recenzi nenapíšu.Takhle rozložený vypadá nádherně,oproti MT-čku to je zase jiná liga.Uvidíme jak jim to bude pasovat a jestli nebude problém s vibracemi,jak tu řeší u Tarota.Převažoval jsem listy.Jeden má 26,21g,druhý 26,23g.Na rámu jsou šroubky s půlkulatou hlavou bez podložek na 2mm imbus!Doufám že to nebude takový bláto jak u MT-čka.Každopádně to chce kvalitní nářadí.Ozubený kola jsou čistě odstříknutá,nikde nic nedrhne.Smíkátko jde podstatně volněji než u MT-čka.Jediný problém vidím ve vůli mezi hlavní osou a ložisky rámu.Tam lehký vakl je a mohlo by to zlobit. Elektronika se mi fláká někde na trase do Čech,tak si musím chvilku počkat.
HynX
Kontaktovat uživatele:

#142 Příspěvek od HynX »

HynX píše:
Vita_Valke píše:Co se týče listů tak mám výbornou zkušenost s listy odsud: http://www.smartmodel.com.hk/products/p ... hird_id=65
konkrétně 335mm laminát, težiště na přesně, dovážit nepotřebovali a jsou krásně stabilní
kedze mas dobru skusenost, tak som teda objednal 2 pary, ocakavam, ze pridu 3 ;) len som zvedavy kedy :D
tak dneska mi konecne prisli, objednavane 11.02.10, prisli 22.03.10 (trosku pridlho :? ). tak ako pisali, pri objednani dvoch parov, treti zadara ;)
pozeral som zatial jeden par (viac sa mi nechcelo), bolo treba trosku dovazit vid. foto, tazisko som nehladal, ale inak vyzeraju byt v pohode. som zvedavy ake budu mat letove vlastnosti...

Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek
Logo600SX • Spitfire Mk XVI (3D tlač) • Futaba 14SG
romko1

#143 Příspěvek od romko1 »

Black píše:Tak mi dnes dorazila verze s kardanem.Měl jsem jen HK 450MT,takže taky nepatřím mezi zkušené vrtulníkáře a žadnou velkou recenzi nenapíšu.Takhle rozložený vypadá nádherně,oproti MT-čku to je zase jiná liga.Uvidíme jak jim to bude pasovat a jestli nebude problém s vibracemi,jak tu řeší u Tarota.Převažoval jsem listy.Jeden má 26,21g,druhý 26,23g.Na rámu jsou šroubky s půlkulatou hlavou bez podložek na 2mm imbus!Doufám že to nebude takový bláto jak u MT-čka.Každopádně to chce kvalitní nářadí.Ozubený kola jsou čistě odstříknutá,nikde nic nedrhne.Smíkátko jde podstatně volněji než u MT-čka.Jediný problém vidím ve vůli mezi hlavní osou a ložisky rámu.Tam lehký vakl je a mohlo by to zlobit. Elektronika se mi fláká někde na trase do Čech,tak si musím chvilku počkat.

Ahoj,
prosim Ta ako si vyriesil vaklanie medzi hlavnou osou (hl. hriadelom) a loziskami? Prosim Ta aky je priemer (mm) danej osky - hl. hriadelu?
Vdaka za info.
H8mini+TX06,Leader160HM,Leader130HM,Leader125HM,ThunderTigerXXT,HydrotekF1+SKY-HD01,Taranis X9D+
romko1

#144 Příspěvek od romko1 »

Dostali na HC dane TT-cka...rychlo sa minaju... :D Jedneho draka som si uz objednal... :wink:
H8mini+TX06,Leader160HM,Leader130HM,Leader125HM,ThunderTigerXXT,HydrotekF1+SKY-HD01,Taranis X9D+
Kenny McCormick

#145 Příspěvek od Kenny McCormick »

romko1 píše:Ahoj,
prosim Ta ako si vyriesil vaklanie medzi hlavnou osou (hl. hriadelom) a loziskami? Prosim Ta aky je priemer (mm) danej osky - hl. hriadelu?
Vdaka za info.

Odkial vies, ze to tam vakla?
Ked hej, tak je daco zle, bud loziska alebo oska /tensia ako ma byt/ alebo domceky, v ktorych su loziska /extrem/. Oska by mala byt podla popisu 5mm.
romko1

#146 Příspěvek od romko1 »

Kenny McCormick píše:Oska by mala byt podla popisu 5mm.

Kenny myslis si, ze oska - hl. hriadel bude 5 mm na TTcku?
Pretoze nove Align 450 Pro maju osky 4 mm.
Kenny McCormick

#147 Příspěvek od Kenny McCormick »

Neviem sice ako si na to prisiel :? ale mam Tarot450PRO, co je 199%-tna kopia /tak dobre 100% kopia/ a hlavna oska je 5mm. Priecna je 4mm.
Ak uz davali do starsich modelov 5mm, teraz prejst na 4mm by bol krok naspet.
Niekde nejaka informacia ta musela popliest....
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
Kenny McCormick

#148 Příspěvek od Kenny McCormick »

HynX píše:
HynX píše:
Vita_Valke píše:Co se týče listů tak mám výbornou zkušenost s listy odsud: http://www.smartmodel.com.hk/products/p ... hird_id=65
konkrétně 335mm laminát, težiště na přesně, dovážit nepotřebovali a jsou krásně stabilní
kedze mas dobru skusenost, tak som teda objednal 2 pary, ocakavam, ze pridu 3 ;) len som zvedavy kedy :D
tak dneska mi konecne prisli, objednavane 11.02.10, prisli 22.03.10 (trosku pridlho :? ). tak ako pisali, pri objednani dvoch parov, treti zadara ;)
pozeral som zatial jeden par (viac sa mi nechcelo), bolo treba trosku dovazit vid. foto, tazisko som nehladal, ale inak vyzeraju byt v pohode. som zvedavy ake budu mat letove vlastnosti...

Uz si ich skusal? Ja zatial nie, len v miestnosti, tak preto sa pytam. Mam ine laminaty namontovane a drzia dobre - na copterX, zatial lietam len s nim.

Zo smartmodel obchodom mam novu skusenost. Objednal som tiez 2pary+1par free z laminatu, zaplatil 16USD a presne mesiac cakal a nic neposlali... Tak som im napisal, ze ci na mna zabudli. Na druhy den mi poslali ospravedlnenie, ze s laminatmi 335 je problem, cosi s tovarnou - neviem celkom dobre prelozit, tak mi posielaju 335 Carbon 8O , tie maju skladom, nemusim nic doplacat 8O . Hned dali aj sledovacie cislo. To som zvedavy, ci poslu 2 alebo 2+1, len dufam ze nebudu druha trieda, ked som nedoplacal. :lol:
olisoft

#149 Příspěvek od olisoft »

Kenny: ked si pisal, ze Ti zacina vrtulkove servo mat prilisnu volu, ake by si doporucil? (z HC, alebo aj "nase" obchody)
Kenny McCormick

#150 Příspěvek od Kenny McCormick »

Mam malo skusenosti na to, aby som mohol ja odporucat nejake servo na vrtulku.
Mozem len povedat ake dam teraz ja. Skusim ino-lab HG D201 a ked sa rozluci aj MKS DS545 tak tam dam align DS520.
To ino-lab je aj na HC, ale u nas je lacnejsie -
http://elektromodely.com/modely/product ... 487abd2ad2
postovne na dobierku 4€
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“