gamer007 píše:Tak ten nevim, ten jsem neměl. Ale ten TP sice žere, ale táhne dobře. Ty HD1810 maj kovový převody, asi bych vzal radši ty, ale to je na tobě...
Jak jsi ty sám spokojený s HD1581?Koukal jsem, že je máš na MT
BLC-40 je vynikajícím regl s poměrem cena-kvalita a hlavně má v sobě spolehlivý GOVER režim který opravdu drží otačky jak přibité. Nahradil jsem s ním i originál regl v Rexovi450s . S turnigy nemá vůbec cenu porovnávat (regl o 2 třídy níž).Angusss píše:A co srovnání Turnigy a origo regulatoru na MiniTitan?Tuším BLC-40. Občas ho někde někdo prodává použitý...
Vita_Valke píše:já mám výborné zkušenosti s tímto reglem: http://www.infinity-hobby.com/main/prod ... ts_id=5008
govík funguje parádně
Stejnou zkušenost mám se setovým regulátorem z Mini Titana také, proto jsem později pořídil Kontronik Jazz. U něj není jakékoliv přepínání problém.Beep píše:to helifish: Opět rady někoho kdo nic nezkusil, regl z Minititana je použitelný ale že by governor byl jak přibitý není pravda. Regl funguje v governor režimu, ale může se přepínat jen k vyšším otáčkám, tj normal - idle1(2100ot) - idle2 (2300ot). Pokud se z idle2 přepnete zpět do idle1 a pak opět na idle2 tak v tento okamžik u mého regulátoru tak jednou z deseti přepnutí dojde k totálnímu selhání a rotor se sotva točí a je z toho něco mezi pádem a autorotací. Bohužel tuto zkušenost má víc lidí v mém okolí a vše řeší zde zminovaný Jazz 40, to je opravdu regl bez kompromisů.