Jak prilepit kabinu
Jak prilepit kabinu
Cau, potreboval bych poradit jak prilepit a nebo jakym zpusobem pridelat tuto kabinu.
Lakovany material je depron. Predem moc dik Dawe
Lakovany material je depron. Predem moc dik Dawe
martak píše:Mě to drží dobře středně hustým vteřinovým lepidlem. Nanést po celém obvodu(hraně) kabinky,pak přiložit,rychle nastříkat aktivátor a je hotovo...
Sekunďák občas zadymí tú kabínku zvnútra.....
Teraz som kúpil neaké lepidlo na kabíny, neviem názov - môžem večer mrknúť. Skúsil som kúsok plastu prilepiť o balzu - drži to dobre. Po zaschnutí je to priehľadné.
EDIT
Je to toto
http://www.astramodel.cz/podrobnosti_pr ... od=PT00056
Ešte by stál za úvahu Styrolep - ale chce to skúsiť na kúsku plastu....
lubo1 píše:martak píše:Mě to drží dobře středně hustým vteřinovým lepidlem. Nanést po celém obvodu(hraně) kabinky,pak přiložit,rychle nastříkat aktivátor a je hotovo...
Sekunďák občas zadymí tú kabínku zvnútra.....
Teraz som kúpil neaké lepidlo na kabíny, neviem názov - môžem večer mrknúť. Skúsil som kúsok plastu prilepiť o balzu - drži to dobre. Po zaschnutí je to priehľadné.
EDIT
Je to toto
http://www.astramodel.cz/podrobnosti_pr ... od=PT00056
Ešte by stál za úvahu Styrolep - ale chce to skúsiť na kúsku plastu....
Kdyz se prekryt nastrika nejdrive aktivatorem a vterinak se nanese na trup, tak zustane ciry
Arrow 3D - ASP S91AGee Bee Sportster - Saito FA6A6M5 ZERO - Saito FA65Pirat (Combat) - ASP 25A
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Cauvec, diky vsem za tipy.
Nakonec jsem prilepil kabinu UHUporem a po obvodu jsem nalepil el. pasku viz. foto
Zatim Dawe
Nakonec jsem prilepil kabinu UHUporem a po obvodu jsem nalepil el. pasku viz. foto
Zatim Dawe
- RCModely
- Kontaktovat uživatele:
Dawe píše:Cauvec, diky za odpovedi. Prilepim to tim UHUporem a pokud lepidlo bude kazit vzhled era, tak tam po obvodu supnu tu folii.
Jeste jednou dik Dawe
až budeš příště lepit kabinku tak zkus tento postup:
kabinku si napasuj na trup a zajisti kousky izolepy po obvodě, pak dosedací plochy stříkni urychlovačem. Je třeba počkat tak 10-15min a nanést po obvodě vteřinové lepidlo. Je dobré na hubičku nasadit tenkou kanilu. Tímto způsobem se nikdy kabina nezačoudí a spoj je hezký, práce příjemná bez stresu. Pokud chceš, můžes spojení s trupem zkrášlit přelepením proužkem samolepící folie.