gamer007 píše:Chtěl bych jen slyšet názor, jestli uvažuju správně, že mi odchází na MT orig regl BLC40. Chvilku lítám a najednou se rokmitá vrtulka a začně blikat přijímač AR6100. Opojim, znovu vzlítnu a po chvilce zas, někdy se rx nerozbliká.
Podobný problém jsem měl s A123 a zapnutým governorem, to kmitnul ocas vždycky po cca 1sec intervalu a byl slyšet pokles otáček. Přešel jsem na lipolky kvůli motoru 3100kv a vypnul governor. Křivku plynu mám 100-90-100. Co myslíte je to regulátorem? Gyro mám HG5000 s doporučeným servem, nastavený to bylo správně.
Podobne problemy sem mel se Sniperem, mel sem tam SPIN 44 a AXI 282010, 5s A123 a AR6200. A letalo to dobre, ale az na Heliburcaku sem letal vice, to co stihala 50W nabijecka a priposlednich letech mi taky takhle ustreloval ocas a klesali otacky, pri poslednim letu to ustrelovalo, na tolik ze sem to radej zabalil a jel domu. Doma sem na zavadu neprisel a tak sem nasledujci den zkusil se Sniprem letat. Dva lety byli OK, ale pri tretim mi Sniper, chcipl, behem padu sice nabehl, ale nasledne znova chcipl, a zrusil sem tak podvozek. Zkusenejsimy vrtulnikari sem byl ujisten ze to je regulatorem, a proto sem ho vymenil za MSH 80A a zatim sem snim zadnej problem nemel.
Ale samorejme chyba muze byt i jinde(napriklad v prijimaci), ale ten regl mi prijde pravdepodobnej.