Easycopter V4.5 COLIBRI
Jediné s čím souhlasím je to, že je vrtulník nakloněný, u msr je to kompenzováno tím, že není hlavní hřídel kolmá k podvozku, kdežto zde je. Jinak podvozek je pevný dost, já ho rozkřápl až po hodně dlouhé době a to tak, že jsem zkoušel lítat rychle kolem stěn a nevyšlo to
Jinak odstartovat a vyviset baterku lze bez problému i na hajzlu (místnost 1,2x1,2m, ano, zkoušel jsem to
), dá se pověsit do vzduchu a odložit vysílačka na pár chvil z ruky. Samozřejmě, není to koaxiál, tam tu vysílačku odložím podstatně na dýl
Je tam trošku problém že při otáčení a bočení vrtulník trochu utíká dopředu nebo dozadu, ale to se dá podvědomě naučit kompenzovat páčkama. Vzhledem k tomu, že ten vrtulník dnes stojí necelé dva tisíce, je za ty peníze vynikající!
CoperX 450 SEV2 (kopie T-rex), Esky Honey Bee, Esky LamaV4, Free Spirit Solo, Free Spirit Solo Pro, RealFlightSimulator G4.5
(a od E-flite mi nesmí nic do baráku!)
Podle mě je taky rozhodně o co stát.Já jsem nelítal před tím vůbec s ničím a teď už zvládám všelijaký otočky a výkruty.Samo nepočítám,kolikrát už jsem s tím fláknul.Když s tím chce člověk blbnout,je tpořeba víc mmísta.Ale kolibřík vydrží hodně.Rozlámanej podvozek se dá snadno opravit.Ve visu se to dá udržet úplně v poho a to je právě potřeba se naučit jako první.Mě to trvalo možná 4 dny než jsem se pokoušel o něco víc. 
-
vasin
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavé, dnes mi přišel nový ocas, se starým s euž nedalo létat měl jsem vytrimováno zcela doprava a vrťas stejně pomalu rotoval. Po výměně za nový však přišlo překvápko, i s novým motorem musím mít vytrimováno úplně doprava. Ale je pravda, že když je to takto vytrimováno dá s tím lítat se starým se nedalo.
Tak nevím, kde může být problém, co myslíte? Někde v eletronice?
BTW co by jste doporučili jako další stroj na takovéto domácí létaní a třeba i na plácek za domem? žádnej koax, jednorotory mne nadchly!
Tak nevím, kde může být problém, co myslíte? Někde v eletronice?
BTW co by jste doporučili jako další stroj na takovéto domácí létaní a třeba i na plácek za domem? žádnej koax, jednorotory mne nadchly!
Torro 900, HomeMade F3K(létá na svahu), F3K TurboGladiator, Tornado XX, Motýl (Lynx), 2M (e-větroň)
Zdravim,
uz dlhsie sledujem toto forum kedze som mal zaujem vstupit do sveta RC vrtulnikov az nakoniec po dlhsom case som sa rozhodol a zakupil kolibrika
predtym som lietal akurat tak z picooZ ale tak to je hracka pre deti... dvojrotory ma vobec nezaujmali tak som hned isiel na jednorotor. Ked som ho kupil samozrejme chvilu trvalo kym som sa naucil lietat ale mal som nastastie velky priestor vo firme na natrenovanie
no ale este v ten den som odhalil chybu v hlavnom motore ze po zahriati zacal vydavat divne zvuky a stracal silu tak som ho zaniesol na reklamaciu, nastastie mi ho vymenili kus za kus cely vrtulnik a tak nauceny uz som mohol lietat na novom. Samozrejme o nejake prudsie pady nebola nudza a odniesol si to len nalomeny podvozok. Neskor som ho zobral do telocvicne a tam lietal ako drak
nadmieru spokojny skoro bez padov a neskor som nahodil aj pokrocily mod... fakt uzasne lietanie
lenze raz ked som bol v praci moj maly krpaty brat (12rokov) zistil ze som zabudol zamknut kufrik (dalsia uzasna vec - kufrik) a samozrejme sksual s nim lietat v izbe... no co vam poviem... vratim sa domov lyziny roztrieskane, baterka visela len na drotiku no mal som z toho hlavu v smutku a samozrejme som to dal patricne najavo bratovi... aspon ze nedal opacne baterku a nevyskratoval to cele... Este aby toho nebolo dost skusal to samozrejme zalepit sekundovym lepidlom tak nestastne ze teraz su lyziny zalepene o hlavny ram a neviem ako to vymenit... skusal som trochu vyletiet ale stale ho tocilo do jednej strany a nedal sa vytrimovat. pozeral som na zadny rotor a neviem ci to tak ma byt ale vrtulka aj z hriadelom ma tak 1mm volu. no cloveka to naserie... neviete popripade ci existuje nieco na rozpustenie sekundoveho lepidla? alebo aspon ten zadny rotor ci je chybny alebo co... som z toho nestastny a uz nikdy si nezabudnem zamknut kufrik.
Marwi
(sorry za dlhy prispevok
)
uz dlhsie sledujem toto forum kedze som mal zaujem vstupit do sveta RC vrtulnikov az nakoniec po dlhsom case som sa rozhodol a zakupil kolibrika
lenze raz ked som bol v praci moj maly krpaty brat (12rokov) zistil ze som zabudol zamknut kufrik (dalsia uzasna vec - kufrik) a samozrejme sksual s nim lietat v izbe... no co vam poviem... vratim sa domov lyziny roztrieskane, baterka visela len na drotiku no mal som z toho hlavu v smutku a samozrejme som to dal patricne najavo bratovi... aspon ze nedal opacne baterku a nevyskratoval to cele... Este aby toho nebolo dost skusal to samozrejme zalepit sekundovym lepidlom tak nestastne ze teraz su lyziny zalepene o hlavny ram a neviem ako to vymenit... skusal som trochu vyletiet ale stale ho tocilo do jednej strany a nedal sa vytrimovat. pozeral som na zadny rotor a neviem ci to tak ma byt ale vrtulka aj z hriadelom ma tak 1mm volu. no cloveka to naserie... neviete popripade ci existuje nieco na rozpustenie sekundoveho lepidla? alebo aspon ten zadny rotor ci je chybny alebo co... som z toho nestastny a uz nikdy si nezabudnem zamknut kufrik.
Marwi
(sorry za dlhy prispevok
EasyCopter V4.5 Colibri Pro Profipack
MiniTitan E325
MiniTitan E325
Ale no ták se na bratra nezlob - taky si chtěl zalítat a žádný učený z nebe nespadl
Pokud ti můžu poradit tak na na rozlepení spojů slepených sekundovým lepidlem existuje speciální "vodička" - jmenuje se to "DEBONDER" a vyrábí to různí výrobci (já používám např. CEYS)- používají to například plastikoví modeláři při lepení kitů na odstraňování zbytků lepidla z povrchu. Funguje to tak že to slepené místo tím potřeš, necháš chvíli působit a ono to "povolí". Cena by měla být podobná jako cena sekudového lepidla. Tak ať se ti oprava podaří.
dik moc chlopi
to s tym debonderom vyskusam dufam ze sa to podari, snad mi to nerozlepta umelinu
len stve ma ten zadny rotor... ma to volu a zda sa mi jak keby ta vrtulka nedrzala dobre a presmykovala alebo co... asi bude najjednoduchsie kupit celu zadnnu novu cast co :/ no nechce sa mi do toho moc rypat..
EasyCopter V4.5 Colibri Pro Profipack
MiniTitan E325
MiniTitan E325
danv píše:caute... tak ze zacatku to vypadalo ze mate stejny problema nemuzete se rozhodnout mezi solo pro a colibry V4.5 a vsichni jste si vybrali colibry, skoda ze tady nejsou zadne komentare k Solo pro II, nemate nekdo zkusenosti a daji se opravdu pouzit ty same dily z colibry V4.5 pro?
Netřeba žádné komentáře, ty vrtulníky jsou úplně stejné (padají z jednoho stroje v číně, jediný rozdíl jsou nápisy na nich). Takže díly pasují 100% pochopitelně. (btw já mám třeba solo pro I. Rozdíly mezi Solo Pro I a II je jen v barvě kabinky a podvozku)
CoperX 450 SEV2 (kopie T-rex), Esky Honey Bee, Esky LamaV4, Free Spirit Solo, Free Spirit Solo Pro, RealFlightSimulator G4.5
- Jirka Kučera
V bazaru to zapadlo
Prodám nepoužité ND pro NE Solo pro I/ Colibri V 4,5 v původních obalech
vrtulka zadní černá 60,-
listy hlavní pár černé 90,-
vahadlo 100,-
táhla set 70,-
baterka 120 mAh 10x použitá 250,-
podvozek zlomený zdarma
celková cena 570,-
Upřednostňuji odběr kompletu a v tom případě [color=red]sleva na 300 Kč a poštovné zdarma.
Nabídky posílejte jako SZ
vrtulka zadní černá 60,-
listy hlavní pár černé 90,-
vahadlo 100,-
táhla set 70,-
baterka 120 mAh 10x použitá 250,-
podvozek zlomený zdarma
celková cena 570,-
Upřednostňuji odběr kompletu a v tom případě [color=red]sleva na 300 Kč a poštovné zdarma.
Nabídky posílejte jako SZ
Letu zdar
Jirkaskalka
Jirkaskalka
uuuuuu tak dobry, ale ta cena???
koukni sem treba tahla sou za 49.- set
http://www.rcshop.eu/tahla-p-24039.html
a od kad jses ??? kdyby z brna tak bych si neco vzal ?
koukni sem treba tahla sou za 49.- set
http://www.rcshop.eu/tahla-p-24039.html
a od kad jses ??? kdyby z brna tak bych si neco vzal ?
rotorova hlava
ahojte,
stalo sa niekomu ze strihol uchyty na rotorovej hlave ? take vycnelky na ktore sa ucyhatvaju drziaky listov. okrem toho sa mi aj odpojili vsetky tiahla.nemozte mi poslat niekto detailnu foto rotorev hlavy kde bude vidno ako su tie tiahla pripojene ?
tiez podvozok uz je trochu dochramany, ale co som pozeral su na nom napevno kontakty s drotikmi. ako sa to potom prepaja ? pajkuje na dosku cykliky ?
easy copter colibri v4.5 pro
stalo sa niekomu ze strihol uchyty na rotorovej hlave ? take vycnelky na ktore sa ucyhatvaju drziaky listov. okrem toho sa mi aj odpojili vsetky tiahla.nemozte mi poslat niekto detailnu foto rotorev hlavy kde bude vidno ako su tie tiahla pripojene ?
tiez podvozok uz je trochu dochramany, ale co som pozeral su na nom napevno kontakty s drotikmi. ako sa to potom prepaja ? pajkuje na dosku cykliky ?
easy copter colibri v4.5 pro