Nakadah píše:Kdyz bych spocital, kolik casu dohromady kvuli jednomu cinskemu motoru za 17,84$, tady vsichni ztravili sepisovanim elaboratu a vynasobil to nejakou prumernou sazbou za hodinu, tak by me vazne zajimalo kolikanasobne bych presahl cenu toho motoru
Keby som všecek voľný čas trávil zarábaním peňazí, tak dnes už sedím v Cajle, Bytčici alebo prinajlepšom na Prednej hore.
Používam len 30min. epoxid, tak mám medzi zavädnutím aspoň nejakú zábavu. Neboj, čas nebol premárnený, pomedzi písanie som dokončil kompletnú mechanizáciu pravého krídla XCalibura, máva to klapkou / krídelkom ako má, už je to aj nastavené na max. výchylky, pracuje sa na ľavom.
Princípy našťastie zostávajú rovnaké, či sa jedná o motor za 17 alebo 600 USD, minimálne som si ujasnil myšlienky okolo zmyslu variabilného Rd. Plus som si uvedomil, že niektorým veciam v DC úplne nerozumiem (napr. ten stratový výkon - že čoho sa týka), to si ešte pozriem a ujasním. Ono to z tej debaty nevidno, ale pre mňa boli niektoré časti prínosné.