HK 600 GT - je tu nějak nudno:-DDD

Opravdu větší kousky.
Odpovědět
Zpráva
Autor
syon

#61 Příspěvek od syon »

Hmm, som si s pobavenim precital rozhorcene vylevy ako by si podaktory uz z principu nikdy nekupili nic s oznacenim HK :)
A zatial cinania veselo produkuju a predavaju dalsie kusy.
Cim to asi bude ze im to tak ide na odbyt? Ze by to bolo tou katastofalnou kvalitou? Alebo to nakupuju ludia iba v vychodneho bloku? (podla roznych for to tak nevyzera, kedze sa o tom diskutuje po celom svete)

Co brani Alignu aby predaval samotny drak, kedze po odratani elektroniky je taky lacny? ;)
HM 59#D brushless, CB100, HM 4#6,
HK+Align 450PRO mix, SJM325
WK-2801PRO
Kenny McCormick

#62 Příspěvek od Kenny McCormick »

Pre VSETKYCH co uvazujete o kupe tohoto vrtulnika HK600GT
http://www.hobbyking.com/hobbycity/stor ... /o_blades_

Precitajte si hodnotenia uzivatelov pod vyrobkom.
Otrasna kvalita pocinajuc zlymi skrutkami cez problemy z hlavou, chvostom, trubkou, nahonom a vselicim inym konciac loziskami, niektore uplne zablokovane.

Tak sa zda, ze cim vecsi HK vrtulnik, tym viac a Vecsich problemov.
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
1ondra9

#63 Příspěvek od 1ondra9 »

Kenny McCormick píše:Pre VSETKYCH co uvazujete o kupe tohoto vrtulnika HK600GT
http://www.hobbyking.com/hobbycity/stor ... /o_blades_

Precitajte si hodnotenia uzivatelov pod vyrobkom.
Otrasna kvalita pocinajuc zlymi skrutkami cez problemy z hlavou, chvostom, trubkou, nahonom a vselicim inym konciac loziskami, niektore uplne zablokovane.

Tak sa zda, ze cim vecsi HK vrtulnik, tym viac a Vecsich problemov.

To aby začali dělat pro jistotu ještě něco menšího než je ta jejich slavná HK 250 .......... třebáááá HK 150 nebo HK 50 tam by to mohlo bejt už bez těch jejich zmetků, kurvítek, vůlí, špatnejch ložisek, špatnýho řemene, šmajdajících převod. kol, nekvalitního spoj. materiálu, a jinejch vymožeností na který prostě nemám peníze ..........

a nebo by mohli začít dělat plastikové slepovací modeli ,,slepovačka HK600GT" v měřítku 1:1 to by byla paráda :mrgreen: - (alespoˇby cena odpovídala tomu co prodávají...... taky to nepoletí ;-) )

Tady je vidět že to jejich kopčení neni nijak slavný - na malim větráku to jakž takž zamaskuješ (nebo to prostě nevadí -pokud to alespoň trochu létá ) ale velká heli - tam je to holt průserový ......... ale abych tady jenom nehanil tak doufám v to že HK k tomu přiztoupí zodpovědně a problémy keré jejich HK60.... sužují postupně odstraní a bude z toho ,,bezpečnější" větrák .......

s pozdravem ..........
NEBE - PEKLO - RÁJ (...prej zlatá prostřední cesta :roll: ...)

T-rex 500 CF-> po ráně ->GF ;-)
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro) :)
dj_krata
Kontaktovat uživatele:

heli

#64 Příspěvek od dj_krata »

JR DSX7, T-Rex 450PRO FBL beastX , T-Rex 600 EFL beastX , RC-Factory Sbach , DJI f550 naza-m V2
Kenny McCormick

Re: heli

#65 Příspěvek od Kenny McCormick »

dj_krata píše:http://www.myrcguides.com/HK600GT.html

Ako navod co treba urobit aby to lietalo a bolo bezpecne to je dobre.
Ale kazdy si musi zvazit, ci mu to zato stoji. A ci to stoji za investovane peniaze. Ja si myslim, ze tych problemov je tolko, ze nie...
dj_krata
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od dj_krata »

Kenny McCormick píše:

Ale kazdy si musi zvazit, ci mu to zato stoji. A ci to stoji za investovane peniaze. Ja si myslim, ze tych problemov je tolko, ze nie...

nevim je to na kazdem ja osobne si myslim ze to neleta spatne viz odkaz video ( http://www.youtube.com/watch?v=f5EiuKRyx-8 ) a tolik problemu tam az taky nebude,ale u takhle velke heli uz bych nedal horsi elektroniku, tak ze ta cena by se ve finale vysplhala urco okolo 600USD a to uz bych si radsi koupil set od alignu t-rex 600 esp zhruba okolo 700USD

mozna bych zvazil koupi kdy by se mi doma valela elektronika ....

:-)
JR DSX7, T-Rex 450PRO FBL beastX , T-Rex 600 EFL beastX , RC-Factory Sbach , DJI f550 naza-m V2
Troll

#67 Příspěvek od Troll »

syon píše:A zatial cinania veselo produkuju a predavaju dalsie kusy.
Cim to asi bude ze im to tak ide na odbyt? Ze by to bolo tou katastofalnou kvalitou? Alebo to nakupuju ludia iba v vychodneho bloku? (podla roznych for to tak nevyzera, kedze sa o tom diskutuje po celom svete)

;)

To je tím, že si vrtulníky z HK kupují lidé kteří tomu nerozumí a jsou nalákáni na nízkou cenu.Je jich všude spousta. Vlastně naprostá většina. Osobně nejsem proti nákupu na HC vůbec zaujat, sám tam občas nakupuji. A také tam mají různé zboží. Třeba HK 450 mám doma, nekoupil jsem ho, dostal jsem to. Ten osadit a rozlétat nebyl problém, sice kvalita je silně podprůměrná ale ten vrtulník funguje. Funguje když se neosadí tím nejlevnějším šmejdem, ale pak je už cena srovnatelná s lepšími stroji. A taky jsem si z HC pro srandu koupil Firefoxe EP 200 s co nejlevnější , přesto v rámci možností alespoň trochu funkční výbavou. Celé to stálo tuším 120 USD včetně dvou baterek a poštovného. No nekupte to za tu cenu ! :D :D . Jenomže ten vrtulník uvést do provozuschopného stavu mě stálo tolik času že bych zatím vydělal dost na výborně osazené Gaui nebo Trexe 250. Mně osobně nevadilo řešit furt nějaké potíže, počítal jsem s tím a měl z toho srandu a ne zlost. Ale začátečník ba i mírně pokročilý nemá vůbec žádnou šanci tohle solidně rozchodit. Tím nemyslím že se to vznese, ale že to opravdu poslušně létá. Takže na HC mají věci použitelné i nepoužitelné, pokud kupující nemá zkušenosti anebo štěstí má na případné zklamání a finanční ztrátu silně zaděláno.
Troll

#68 Příspěvek od Troll »

dj_krata píše:
Kenny McCormick píše:

nevim je to na kazdem ja osobne si myslim ze to neleta spatne viz odkaz video ( http://www.youtube.com/watch?v=f5EiuKRyx-8 ) a tolik problemu tam az taky nebude,ale u takhle velke heli uz bych nedal horsi elektroniku, tak ze ta cena by se ve finale vysplhala urco okolo 600USD a to uz bych si radsi koupil set od alignu t-rex 600 esp zhruba okolo 700USD

mozna bych zvazil koupi kdy by se mi doma valela elektronika ....

:-)

Podle videa na netu se nedá hodnotit vůbec nic. :( To je vážná chyba. Nikdy se tam člověk totiž nedozví jednu podstatnou věc: není vůbec zaručeno, že to co létá je přímo originální sestava z krabice sestavená a osazená dle návodu bez jakýchkoli úprav. HK600 má už na HC hodně recenzí a i když těm se taky nedá věřit jako písmu svatému, přecejenom mají svoji hodnotu. A konkrétně na tento vrttulník nikdo chválu nepěje, všichni ho silně kritizují.
Naprosto souhlasím, že tak velký vrtulník už je hodně nebezpečný a je nezbytné ho osadit kvalitní elektronikou. No a pak už se to vůbec nevyplatí koupit. Cena draku je totiž v celkové hodnotě osazeného stroje jenom ta menší část nákladů.
Trias

#69 Příspěvek od Trias »

Tak jsem si toto HK 600 GT koupil, přemontoval podle videonávodu, seřídil a odvibroval, žádné nedostatky neobjevil, protože motor mám na 8čl a bat jen 6čl dal jsem listy 550 aby vrtulka stíhala, spotřeba ve visu 15A takže pro učení poletování stačí i bat 2,2Ah a nejlacinější, zatím jsem nic nelepil-zatím se nic nepovolilo, oproti simulátoru je to krotká ovečka, jsem začátečník a po dvou bat poskakování(samo s křížem zatím furt) na třetí bat už visení až mě ta lehkost zaskočila.
OPR
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od OPR »

Trias píše:.......... zatím jsem nic nelepil-zatím se nic nepovolilo.........

??? ááá pán je kaskadér
oskar 007
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od oskar 007 »

ty jo.. Já být tebou tak to raději vše zalepím... At máš ještě s čím lítat! Jinak vím že si tuto heli pořídil i nějaký pán z fora mojehobby (uživatelské jméno Fafo) a taky si zatím neztěžoval. Jinak třebas sem mužeš hodit co tam máš za výbavu i nějaké video jestli máš. Zkrátka to nějak rozepsat. Dost mě ta helina zajimá. Akorát nechápu co se tam musí předělávat aby to nevibrovalo.
www.hrabanek-sroubky.cz
[img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
OPR
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od OPR »

joo jo to je fakt ..... drobet těch tech. dat a vomáčky by bylo fajn ..... popřípadě fotečka by neuškodila - taky mě to docela zajímá.....

jinak s tim lepenim fakt NEBLBNI a koukej to všecko rozebrat a řádně zalepit Loctite 243 (ten modrej) všechny šroubky co jdou do kovovýho závitu zakápni ...... tohle už fakt neni prdel....
Trias

#73 Příspěvek od Trias »

Protože jsem podle zdejších příspevků pochyboval o úspěšnosti tohoto pokusu, tak vybavení mám to nejlevnější, mot turnigy 600/880kv na 8čl,regl turnigy sent.100A 5-12čl, bat turnigy 4Ah(pohon pro učení silně předimenzován), serva určená pro autíčkáře, ta jsou levná ale dobrá,gyro nekde z bazaru 15 let staré ale pro mě dostatečné, listy TIG. Za pár šupů zatím překvapivě příjemná montáž i poletování. Mám zkušenost s MT spalovákama tak vím co jsou skutečné vibrace, to u el heli kterou jsem týden ladil se o vibracích nedá mluvit, takže to nelepení je průzkum bojem.Fotek a videí je všude hafo, nebudu přece natáčet visení.Chtěl jem jenom ověřit jak to s HK je.
OPR
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od OPR »

Trias píše:Protože jsem podle zdejších příspevků pochyboval o úspěšnosti tohoto pokusu, tak vybavení mám to nejlevnější, mot turnigy 600/880kv na 8čl,regl turnigy sent.100A 5-12čl, bat turnigy 4Ah(pohon pro učení silně předimenzován), serva určená pro autíčkáře, ta jsou levná ale dobrá,gyro nekde z bazaru 15 let staré ale pro mě dostatečné, listy TIG. Za pár šupů zatím překvapivě příjemná montáž i poletování. Mám zkušenost s MT spalovákama tak vím co jsou skutečné vibrace, to u el heli kterou jsem týden ladil se o vibracích nedá mluvit, takže to nelepení je průzkum bojem.Fotek a videí je všude hafo, nebudu přece natáčet visení.Chtěl jem jenom ověřit jak to s HK je.

dík ti moc ale zrovna ta fotečka by bodla.......

HK6tistovku jsem ještě něměl tu možnost vidět na pěkný fotce a i strýček google je poňekud skoupí na fotečku pouhou :cry:
Trias

#75 Příspěvek od Trias »

takže po 10 hodinách "poletování" bylo potřeba zalepit uchycení motoru, červík pastorku a červík zadní vrtulky.Vypadá to že motor trochu vibruje ale nevím jestli si s tím poradím.Gyro mám 1 generace-ocas musím furt srovnávat tak jsem pro srandu objednal Flymentora.Jedinej problem mám s domkem ocasu v trupu. při prvních poskocích jsem často chytal osrtuhou,je už na rozpadnutí,tak jsem objednal kovovej- už neškrtám.
Odpovědět

Zpět na „Heli - nad 500“