Pay Pal

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
AR1
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od AR1 »

Genagen píše:lebo staci odchytit trafik, popripade natrafit na nejake podvodne stranky a mas po peniazkoch

Zatimco s paypalem je to jine, coz? :-)

.

Jistě, je.
Genagen
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od Genagen »

Jistě, je.

To zni jako vyzva :-)

Principielne ti podobnou technikou vyluxuju z rozebehu i ucet pres paypal. trocha phishingu, xss et voila :-)

Papypal neni samospasitelny!
AR1
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od AR1 »

Nesmíš se tolik dívat na americký filmy, bin Ladina taky ještě - nazvdory všem seriálům - pořád nemaj.
VojtaS

#64 Příspěvek od VojtaS »

Ahoj,
založil jsem si účet na PayPalu (platba kartou), přišel mně aktivační mail, ten jsem potvrdil, přístup do účtu mám. Z mého běžného účtu si Pay strnul (resp. zablokoval na účtě) částku 1,- Kč. Četl jsem, že to bývá 50,- Kč nebo 1,5 Eur. Je to vše, můžu už teď objednávat z HC?
CarlozH

jj

#65 Příspěvek od CarlozH »

To mě by spíše zajímalo když si objednám na rc711.com zboží a mám nastavený paypal a vše v pořádku ale nemám na paypal účtu peníze, jestli se to z účtu samo odečte. A jestli v tom je i cena poštovného? Díky moc...
zdekar

#66 Příspěvek od zdekar »

VojtaS píše:Ahoj,
založil jsem si účet na PayPalu (platba kartou), přišel mně aktivační mail, ten jsem potvrdil, přístup do účtu mám. Z mého běžného účtu si Pay strnul (resp. zablokoval na účtě) částku 1,- Kč. Četl jsem, že to bývá 50,- Kč nebo 1,5 Eur. Je to vše, můžu už teď objednávat z HC?

Když jsem zakládal Paypal minulý rok, tak to bylo 50,- Kč. Ale třeba se to od té doby změnilo. Pak až mi přišel výpis z banky, bylo ještě potřeba dokončit ověření karty zadáním 4-místného kódu z výpisu (u položky kde si paypal strhnul tu 50-ku. Bylo tam něco jako 1234 Paypal nebo Paypal1234... to 1234 je pak ten kód co máš zadat (ale měl bys tam asi jinej, ne 1234 ;-) )
Pak jsem objednaval. Jestli to jde i před ověřením karty nevím. Pokud máš internet-banking tak by ten kód mohl být i někde tam (to nevím jistě).

CarlozH píše:To mě by spíše zajímalo když si objednám na rc711.com zboží a mám nastavený paypal a vše v pořádku ale nemám na paypal účtu peníze, jestli se to z účtu samo odečte. A jestli v tom je i cena poštovného? Díky moc...

S rc711.com skušenost nemám, ale na paypalu taky normálně nemám peníze a z HobbyCity si to vždy Paypal strhne přes zadanou kartu přímo z účtu a v korunách. Převede si dolary na koruny a v korunách to odečte z účtu v bance. Pokud tam ale nemáš připojenou kartu a máš jen tzv. TOP UP, tak ta transakce asi možná nebude.
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
Genagen
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od Genagen »

AR1 píše:Nesmíš se tolik dívat na americký filmy, bin Ladina taky ještě - nazvdory všem seriálům - pořád nemaj.

Muehehe. Tohle je muj obor. muzes verit nebo nemusis :-)
VojtaS

#68 Příspěvek od VojtaS »

zdekar píše: Pak až mi přišel výpis z banky, bylo ještě potřeba dokončit ověření karty zadáním 4-místného kódu z výpisu (u položky kde si paypal strhnul tu 50-ku.

Tak jsem na zkoušku objednal z DealExtreme za pár dolarů, podle "Order Tracking" už bylo zboží předáno k přepravě a na účtě mám zaúčtovanou položku ve prospěch PayPalu(DX). Tak to funguje. Ta 1,- Kč je stále ještě v blokaci.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“