coro píše:JMalik píše:To tučně vytetované napsal CORO a skutečnost je v současnosti taková, že všechny vyráběné přijímače fasstu chodí bezproblémově se servy ostatních výrobců.
Nedáš pokoj..
Osobne na to čo robia momentálne vyrábané modely kašlem.
Keď niekde niekto (nie ja) spomenul že mu nechodil nejaký Futaba príjmač s nejakými Hitec servami, div že ho nezožrali že je blbec a že všetko funguje so všetkým.
No a teraz zrazu staré verzie s niektorými servami predsa len nefungovali?
To je ale sakra rozdiel, a ten rozdiel niekoho so starým príjmačom môže stáť model (a to so šťastím že nikoho netrafí).
Teda ak niekto ten starý model príjmača má, je veľký rozdiel poslať ho doprdele alebo povedať mu že si má radšej dať pozor.
A vypísať znaky ako pri kúpe rozozná že konkrétny príjmač je starý problémový alebo nie.
Lebo staré problémové T-6EX s nulovým/vynulovateľným GUID sa podľa všetkého predávali v našich (a možno nielen našich) obchodoch ešte dlho potom čo sa o probléme nielen vedelo, ale aj ich Futaba už vymieňala..
Tak už nevím. Zdálo se mi , že jsem to napsal dost jasně.
Jde o ten jediný RX, nechodí vyjímečně s některými servy (přitom s tím problémovým servem jen s jiným kusem stejného typu už zase půjde). Zkusil jsem ho sám (ten RX 6014FS) s přibližně dvaceti různými servy, s jediným nechodil. Následně jsem to změřil a zjišťoval u CZ zastoupení Futaby ty napěťové úrovně , zkonzultoval to s některými výrobci powerboxů a podobných připojovaných věcí a dal pro VŠECHNY mnou použitá serva v tom konkrétním modelu servoboostery. Protože je servoboosterů příliš mnoho a mám to na konektorech, tak jsem zvažoval, že vyřadím servokonektory boosterů, nakrimpluji přímo vodiče a budu to tak používat. Ale asi to ještě přehodnotím a odstavím tenhle RX, protože 100% jistota je s ním jen v kombinaci se servy Futaba, případně při použití těch servoboosterů.
Jak píše LV, je úplná výjimka, když se podaří najít servo, se kterým to nejede. Ale když jsem kontroloval ty napěťové úrovně a viděl jak malá rezerva tam je, tak se mi do toho moc nechce, protože cena letadla kam dáš RX 6014 je příliš vysoká proti ceně toho RX
Tak asi tak, jestli to stačí.