Krádež T-Rex 600, T-Rex 450

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Maxipes

Krádež T-Rex 600, T-Rex 450

#1 Příspěvek od Maxipes »

Dobrý den,

Dne 28.2.2010 byly odcizeny vrtulníky T-Rex 600N a T-Rex 450SE.

Osazení TR600: GY611, 3x F9252, BLS251, OSmax 50H, Align výfuk, kardan, kovová rotorová hlava, plastová vrtulková hlava.
Osazení TR450: LTG2100, 3x JR285, orig. motor a regulator. (V1 s 3mm příčnou hřídelí, komplet v modrém hliníku, odřené konce rotorových listů)

Speciální poznávání TR600: vespod kabiny (v zákrytu za výfukem) je kousek kabiny a pár prasklin přelakován tmavší červenou.

Prosím nekupujte vrtulníky od zlodějů. Děkuji za jakoukoliv informaci
TEL: 602128581 E-mail: jakubsuchy@seznam.cz Místo: Praha 6 - Dejvice

S pozdravem a přáním vetšího štěstí Jakub Suchý

Fotografie na: http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/Kradez-T-Rex600n-T-Rex-450-SE/282627/
Naposledy upravil(a) Maxipes dne pon 01.03.2010 18:36, celkem upraveno 1 x.
T-Rex 600N Spirit, Tx Aurora.
Drop

#2 Příspěvek od Drop »

Čau, kde ti to bylo odcizeno(místo)?? Je smutný, že co si u nás v ČR nedržíš v ruce, tak ti to někdo ukradne.Že se kradou i heliny :roll: to mě nenapadlo...pochybuji že to byl někdo kdo létá s heli, to spíš někdo, kdo v tom spatřil rychlou možnost vydělat....inzerce :idea: aukro :idea: zástavárna :idea: na to bych se zaměřil.

Snad to chlape najdeš, hodně štěstí :( Držim palce.
(Blade CP - Prodán)(T-Rex 500 CF-Prodán)(T-rex 600 ESP-Flybarless+MicroBeast-Prodáno)(T-rex 600,FBL
Maxipes

#3 Příspěvek od Maxipes »

Na nějaké inzerce jsem už koukal ale nenašel. Místo: Praha 6 - Dejvice.
Tak prosím kdybyste to někdo zahlédl tak dejte vědět. Děkuji
Sali

#4 Příspěvek od Sali »

Jezis,ja bych takoveho zlodeje chtel dost na par minut do ruk.Bych si na nem trochu zamodelaril. :evil:
Sali
raging

#5 Příspěvek od raging »

Dáme na to bacha,já myslím,že je to otázka času,kdy se zloději odhalí a dostanou pořádně do řepy :evil:
psena
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od psena »

Smutny... to bylo cileny, nebo to vzali jako soucast lupu v byte/praci?
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od pkotatko »

Jo, smutný. Pokud bych to někde zahlédl.............. Nemám zloděje rád. :evil:
Vozil jsem heliny v autě týden. Nebyly vidět a neparkoval jsem na nebezpečných místech. Jednoho dne jsem heliny vyndal, protože na nich bylo něco potřeba poopravit. Dvě hodiny potom mi auto ukradli.........
A nejsmutnější je, že vím kdo ho ukradl a kdo ho koupil a za kolik. Stejně je mi to naprd. Bylo to ale už skoro před dvaceti lety, tak už jsem to skoro rozdejchal.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od gamer007 »

Ježiš to děsný. To ti ukradli z auta? Kéž by si to chtěli vyzkoušet a šestikilo jim pěkně nafackovalo. Já bych oběhal věchny zastavárny v Praze, zloději to prodaj většinou hned, potřebujou na héro. Ale zase těžko říct, jestli by vůbec nějaký zastavárník helinu koupil. Přeju hodně štěstí at se najdou...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
AdamProg
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od AdamProg »

To je opravdu k vzteku :(
Doufam, ze se podari heliny najit/vypatrat, preji hodne stesti.
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Lindbergh »

Svině zasraný haxny jim zpřerážet!!! Jestli nebyl zloděj vypatlaná smažka, nebude to prodávat ani přes net, ani v zastavárnách a už vůbec né v Praze. Pošlu to jako info všem členům klubu. Zrovna Plzeň není moc daleko...
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
Maxipes

#11 Příspěvek od Maxipes »

Cileny to asi nebylo, vykradli nam byt a heliny byly na policce. Taky by me zajimalo kde to ten s***c proda, zastavarna asi nevezme helinu, a na bazaru to taky bude slozity. Takovouhle velikost chce kazdy predvest v letu...

Doufam ze se vam to nikdy nestane...
Yoshi.CZ
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Yoshi.CZ »

Maxipes píše:Cileny to asi nebylo, vykradli nam byt a heliny byly na policce. Taky by me zajimalo kde to ten s***c proda, zastavarna asi nevezme helinu, a na bazaru to taky bude slozity. Takovouhle velikost chce kazdy predvest v letu...

Doufam ze se vam to nikdy nestane...

Bál bych se toho že to někdo veme na ND :-( a bude dežet hubu ... nechci být pesimista ... ale jak říká klasik ... lidé jsou různé ... ale především blbé a pitomé ... BTW upřímnou soustrast ... a hodně štěstí ... snad se najdou ... taky to rozhodím kde to půjde ...
Yoshi.CZ

Heli: T-REX 250 v2, 450 HKGT, T-REX 600E, Gaui 330X
Plane: Toro900, 4site F3P
TX - JR DSX9
frontier
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od frontier »

Maxipes píše: ...zastavarna asi nevezme helinu, a na bazaru to taky bude slozity.

Právě že mám strach že to v zastavárně(bazaru) někdo koupí, ale ten sráč za pultem jim za to dá jen pár stovek, protože ve většině případech je to stejný zloděj jako oni, a helina se mu bude líbit, proto jí koupí :|
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“