Novinka Walkera 4#6, RTF/BNF, 2.4GHz
Novinka Walkera 4#6, RTF/BNF, 2.4GHz
Co rikate na tohoto krasavce?Nabizi ho rcking.Brushles motor a zadni pohon kardanem,to zni nadherne.Zadne starosti se spalenymi motory.Zeby konecne mikrovrtulnik ktery se nerozbije sam,ale jenom vinou pilota?
Naposledy upravil(a) martinit dne sob 06.03.2010 14:13, celkem upraveno 1 x.
Re: Novinka Walkera 4#6, RTF/BNF, 2.4GHz
Nevěř tomu,je to Walkeramartinit píše:Co rikate na tohoto krasavce?Nabizi ho rcking.Brushles motor a zadni pohon kardanem,to zni nadherne.Zadne starosti se spalenymi motorry.Zeby konecne mikrovrtulnik ktery se nerozbije sam,ale jenom vinou pilota?
Ja som bral BNF a cenu maju najlepsiu.
Mam ju sice iba 3. den a zda sa ze to bude po dlhej dobe konecne poriadna heli od Walkery (ked nepocitam 4G6)
Len by to chcelo vymenit ten origo motor za nejaky vykonnejsi. Aspon ze je brushless.
Gyro sa asi tiez naucili robit lepsie, chvost drzi ako pribity.
Mam ju sice iba 3. den a zda sa ze to bude po dlhej dobe konecne poriadna heli od Walkery (ked nepocitam 4G6)
Len by to chcelo vymenit ten origo motor za nejaky vykonnejsi. Aspon ze je brushless.
Gyro sa asi tiez naucili robit lepsie, chvost drzi ako pribity.
HM 59#D brushless, CB100, HM 4#6,
HK+Align 450PRO mix, SJM325
WK-2801PRO
HK+Align 450PRO mix, SJM325
WK-2801PRO
Ja jsem teda zacatecnik (po 2rotorech prisel pouze Blade mSR) a tento vrtulnik mi dorazil dnes, ale musim rict, ze to leta nadherne. Tak nadherne, ze se to musim ucit ovladat. A stejne jako Blade mSR se zda byt zatim nerozbitny. Ale uz neni tak hodnej. Chova se uplne presne jako MiniTitan/TRex na simulatoru. No kluci, je to uplne presne to samy. Takze se mam na cem ucit. Zadni vrtulku jsem se snazil zmast bocenim, ale teda ty reakce jsou paradni. Smer drzi jako pribitej. Posloucha do sebemensiho detailu. Je proste paradni. A ikdyz jsem nemel velkou masinu jeste v ruce, je presnej jako mSR bez divnych naklonu a utikani pri klopeni se stabilitou vetsim vrtulnikum vlasti (stabilni jako mSR proste neni a jako prvni vrtulnik bych ho nedoporucil). Baterka vydrzi opravdu dlouho, mechanicka zadni vrtulka ma take muj obdiv.
Pokud nekdo prochazi stejnym vyvojem jako ja (zakoupil jsem i HK-250GT na pozdeji), tak vrele doporucuju. Ucit se na masine, kterou jentak neznicite, na velke heli je myslim vyhoda (+simulator).
Tak kupujte lidickove, at muzem changovat poznatky.
Pokud nekdo prochazi stejnym vyvojem jako ja (zakoupil jsem i HK-250GT na pozdeji), tak vrele doporucuju. Ucit se na masine, kterou jentak neznicite, na velke heli je myslim vyhoda (+simulator).
Tak kupujte lidickove, at muzem changovat poznatky.
takze dalsi info:
-viset jsem se naucil po 3 baterkach (nic paradniho, ale udrzim ho v mistnosti 2x2m - zkusenosti: 4 dny simulator, Blade mSR)
-na baterku se lita okolo 12ti minut
-snese neuveritelny rany vc. zastaveni zadni vrtulky (maj tam nejakou preskakovacku), pady z 1,5 metru nejsou problemem, vse vypada dost odolne a listy se take nerozletej po prvni rane
-gyro a kardan je bomba, nevim co je to utikani ocasu
-pristup k dilum vypada dobre
-vypada opravdu odolne (jen mi porad vypadavaj drzaky ocasu, ale lepsi, nez aby se neco zlomilo - je to takovy tlumic narazu)
Ve srovnani s Blade mSR je Walkera hbitejsi, vice se podobajici klasickym vrtulnikum, nestabilni, citlivejsi, presne poslouchajici, tezsi (lepe litajici venku), s vetsi vydrzi na baterie (ale nabiji se 1 bat 80 minut) a v jakykoli fazi letu stale drzi smer (ani dochazejici baterky nemaji vliv na zvysovani otaceni okoly osy). Proste idealni mezistupen mezi mSR a velkou plnohodnotnou heli.
Video:
http://www.youtube.com/watch?v=N3r0EFxaZ9o
Na toto to lze upgradovat (4G6) - to az v dalsim kroku, az se naucim litat:
http://www.youtube.com/watch?v=LOQNi5XA75c
A neznicitelnost:
http://www.youtube.com/watch?v=l-RWOIzW ... re=channel
-viset jsem se naucil po 3 baterkach (nic paradniho, ale udrzim ho v mistnosti 2x2m - zkusenosti: 4 dny simulator, Blade mSR)
-na baterku se lita okolo 12ti minut
-snese neuveritelny rany vc. zastaveni zadni vrtulky (maj tam nejakou preskakovacku), pady z 1,5 metru nejsou problemem, vse vypada dost odolne a listy se take nerozletej po prvni rane
-gyro a kardan je bomba, nevim co je to utikani ocasu
-pristup k dilum vypada dobre
-vypada opravdu odolne (jen mi porad vypadavaj drzaky ocasu, ale lepsi, nez aby se neco zlomilo - je to takovy tlumic narazu)
Ve srovnani s Blade mSR je Walkera hbitejsi, vice se podobajici klasickym vrtulnikum, nestabilni, citlivejsi, presne poslouchajici, tezsi (lepe litajici venku), s vetsi vydrzi na baterie (ale nabiji se 1 bat 80 minut) a v jakykoli fazi letu stale drzi smer (ani dochazejici baterky nemaji vliv na zvysovani otaceni okoly osy). Proste idealni mezistupen mezi mSR a velkou plnohodnotnou heli.
Video:
http://www.youtube.com/watch?v=N3r0EFxaZ9o
Na toto to lze upgradovat (4G6) - to az v dalsim kroku, az se naucim litat:
http://www.youtube.com/watch?v=LOQNi5XA75c
A neznicitelnost:
http://www.youtube.com/watch?v=l-RWOIzW ... re=channel
Brý den
měl bych takovej malej dotaz na uživatele tohodle prcka -
a to zda za tu dobu používání jste nezjistili nějaké problémy s wallkeráckou elektronikou - jaká je dostupnost u nás náhradních dílů
a vůbec tak nějak vaše zkušenosti a dojmy z provozu
-popřípadě na co si dát bacha co dokoupit (pokud nějaký upgrade existuje - a jestli má vůbec cenu pořizovat)
a popřípadě jestli by jste dnes nekoupili něco jiného
rád bych pořídil něco na doma jelikož to co mám by se tam vecházelo asi dost blbě
s pozdravem a díky za odpověď .................
měl bych takovej malej dotaz na uživatele tohodle prcka -
a to zda za tu dobu používání jste nezjistili nějaké problémy s wallkeráckou elektronikou - jaká je dostupnost u nás náhradních dílů
a vůbec tak nějak vaše zkušenosti a dojmy z provozu
-popřípadě na co si dát bacha co dokoupit (pokud nějaký upgrade existuje - a jestli má vůbec cenu pořizovat)
a popřípadě jestli by jste dnes nekoupili něco jiného
rád bych pořídil něco na doma jelikož to co mám by se tam vecházelo asi dost blbě
s pozdravem a díky za odpověď .................
NEBE - PEKLO - RÁJ (...prej zlatá prostřední cesta
...)
T-rex 500 CF-> po ráně ->GF
AURORA 9
easy copter XS metal (na domácí acro)
AURORA 9
Zacal jsem litat spis s HK250GT, ta vyhrala. Kdyz to ted srovnavam, tak pochopitelne rana s timto je max. poskozena kabina, rana s HK znamena konec letani do koupe ND. Navic HK je oproti tomuto proste mazel, Walkera je neposedna, az to boli. Pri doprednem letu si udela odklon do leva a zpet, coz muze delat problemy. Tak, jak jsem ji na zacatku chvalil, tak uz si ted nejsem moc jist. Navic, kdyz se rozlitnes dopredu nebo dozadu moc, tak pak nejde vrtulnik srovnat a nasleduje pad. Nic se vetsinou nerozbije, ale to, ze s tim nejde nic delat a jen cekat na ranu me docela stve. Je to pekne helinka, ale neposedna. Nauci na velky vrtulnik, ale svoji narocnosti je to drina.
Dil mi zatim neodesel (krome kabiny) zadny. Odolnost tedy vyborna. ND jsou na rcking.eu (cesky obchod).
Pro zacatek tedy dily nemusis kupovat zadne, krome dalsi baterky, ale pokud si zacatecnik, kup radeji Blade mSR.
Dil mi zatim neodesel (krome kabiny) zadny. Odolnost tedy vyborna. ND jsou na rcking.eu (cesky obchod).
Pro zacatek tedy dily nemusis kupovat zadne, krome dalsi baterky, ale pokud si zacatecnik, kup radeji Blade mSR.
Gattor píše:Zacal jsem litat spis s HK250GT, ta vyhrala. Kdyz to ted srovnavam, tak pochopitelne rana s timto je max. poskozena kabina, rana s HK znamena konec letani do koupe ND. Navic HK je oproti tomuto proste mazel, Walkera je neposedna, az to boli. Pri doprednem letu si udela odklon do leva a zpet, coz muze delat problemy. Tak, jak jsem ji na zacatku chvalil, tak uz si ted nejsem moc jist. Navic, kdyz se rozlitnes dopredu nebo dozadu moc, tak pak nejde vrtulnik srovnat a nasleduje pad. Nic se vetsinou nerozbije, ale to, ze s tim nejde nic delat a jen cekat na ranu me docela stve. Je to pekne helinka, ale neposedna. Nauci na velky vrtulnik, ale svoji narocnosti je to drina.
No já už mám rexu500 a tohle sem chtěl vyzkoušet na doma
ale říkám si jestli by třeba nebylo lepčí ricco od pana Laštůvky - na doma to smozřejmě neni ale na zahradě by se s tim už asi něco dělat dalo
díky za odpověď a čuss
NEBE - PEKLO - RÁJ (...prej zlatá prostřední cesta
...)
AURORA 9
AURORA 9
No ono video ,,č 2 " napovídá že někdy může být důvod různých zklamání i rukama majitelů.1ondra9 píše: No já už mám rexu500 a tohle sem chtěl vyzkoušet na domaa koukám že se walkera eště nenaučila dělat nic pořádně ......
Konektor ve vysilaci je, v manualu prisou, ze to mozne je, ale ze je potreba mit kabel a SW. Kabel by se za 569,- nasel tady:
http://www.rcking.eu/128-walkera-4-6?p=3
ale jestli je k tomu i ten SW netusim
http://www.rcking.eu/128-walkera-4-6?p=3
ale jestli je k tomu i ten SW netusim