Easycopter V4.5 COLIBRI

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
tomqw
Kontaktovat uživatele:

#181 Příspěvek od tomqw »

dík za fotku, už jsem na to přišel praskly mi ty tyčky na hlaní hřídeli které drží vrtuly. Už se to tu probíralo.
micey007
Kontaktovat uživatele:

#182 Příspěvek od micey007 »

Hlavně to neprovrtej křivě,jako já,jináč máš po lítání.Na tý adrese,co mi tady dával maha007 už žádný díly taky nemají,takže začínám trochu pěnit,že jsem si toho prcka vůbec kupoval.Není ještě nějakej další server,kde by se to mohlo splašit?Za chvíli bude jaro a jenom mi to doma leží v tom kufru a nic z toho. :evil:
dalik944

#183 Příspěvek od dalik944 »

micey007 píše:Hlavně to neprovrtej křivě,jako já,jináč máš po lítání.Na tý adrese,co mi tady dával maha007 už žádný díly taky nemají,takže začínám trochu pěnit,že jsem si toho prcka vůbec kupoval.Není ještě nějakej další server,kde by se to mohlo splašit?Za chvíli bude jaro a jenom mi to doma leží v tom kufru a nic z toho. :evil:

Tak já to tu napíšu POTŘETÍ. Na rcking.eu mají všechny díly skladem!
CoperX 450 SEV2 (kopie T-rex), Esky Honey Bee, Esky LamaV4, Free Spirit Solo, Free Spirit Solo Pro, RealFlightSimulator G4.5
(a od E-flite mi nesmí nic do baráku!)
flegma

#184 Příspěvek od flegma »

micey007 píše:Hlavně to neprovrtej křivě,jako já,jináč máš po lítání.Na tý adrese,co mi tady dával maha007 už žádný díly taky nemají,takže začínám trochu pěnit,že jsem si toho prcka vůbec kupoval.Není ještě nějakej další server,kde by se to mohlo splašit?Za chvíli bude jaro a jenom mi to doma leží v tom kufru a nic z toho. :evil:

A taky tady, úplně za pusu: http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_listCategoriesAndProducts.asp?idCategory=359&curPage=1&v=&sortlist=
Jak už psal "maha007" 21. února. A poštovný je jen 2,99$, pokud to máš do váhy 100 gr.
Je potřeba víc číst a nezmatkovat.
vasek
Kontaktovat uživatele:

#185 Příspěvek od vasek »

flegma píše:
micey007 píše:Hlavn? to neprovrtej k?iv?,jako já,jiná? mᚠpo lítání.Na tý adrese,co mi tady dával maha007 už žádný díly taky nemají,takže za?ínám trochu p?nit,že jsem si toho prcka v?bec kupoval.Není ješt? n?jakej další server,kde by se to mohlo splašit?Za chvíli bude jaro a jenom mi to doma leží v tom kufru a nic z toho. :evil:

A taky tady, úpln? za pusu: http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_listCategoriesAndProducts.asp?idCategory=359&curPage=1&v=&sortlist=
Jak už psal "maha007" 21. února. A poštovný je jen 2,99$, pokud to mᚠdo váhy 100 gr.
Je pot?eba víc ?íst a nezmatkovat.

A vsiml jsi si polozky IN STOCK a tech cisel s minusem za ni???
aTom135

#186 Příspěvek od aTom135 »

dalik944 píše:

Tak já to tu napíšu POTŘETÍ. Na rcking.eu mají všechny díly skladem!

NA rcking.eu NEMAJÍ všechny díly skladem. Už týden to tam mám objednané a zaplacené a čekám až je naskladní...
pns

#187 Příspěvek od pns »

no s dilama bych rekl ze to bude asi spatne, nikde jsem je nenasel, natoz pak v cechach...
flegma

#188 Příspěvek od flegma »

vasek píše:A vsiml jsi si polozky IN STOCK a tech cisel s minusem za ni???

Tak to sorry :cry:
vasek
Kontaktovat uživatele:

#189 Příspěvek od vasek »

flegma píše:
vasek píše:A vsiml jsi si polozky IN STOCK a tech cisel s minusem za ni???

Tak to sorry :cry:

To nic - koukam tam pravidelne a cekam, az naskladni. Snad se dockame, jejich ceny jsou v porovnani s CR skvele ...
micey007
Kontaktovat uživatele:

#190 Příspěvek od micey007 »

Já už to zkoušel přímo i z nineeagle.com a tam to nějak nefunguje,takže se trochu začínám bát.Jo a nakonec jsem tu díru v hlavní hřídelce trochu prošťoural do rovna a strčil tam tlustší drát,ale stejně to nelítá jako dřív.Mám teď ten drátek sice krásně rovně,i s tou vrtulí jde pěkně volně kroutit,ale je to k ničemu.Lítá to hodně dozadu a trimovat se to nedá.Taky se to třese a to by asi nemělo.Celý se mi to nějak pošpatnilo.Tak nevím jestli by mě blade msr nebo třeba honey bee nevyšli snáž.Ale dost už brečení,nechávám prostor pro konstruktivní připomínky. :wink:
pns

#191 Příspěvek od pns »

sundej kabinku a vyfot to a dej sem fotku, jestli tam se z toho neco nevykouka... a pak si vem vrtulnik do ruky, dej plnej a podivej se jak ti vrtule litaj ve stejne rovine, bacha na zraneni...
Váhy
Kontaktovat uživatele:

#192 Příspěvek od Váhy »

A zde je v modré barvě se jménem Soar

http://www.ehirobo.com/shop/product_inf ... ts_id=9086

a zde ve žluté barvě se jménem Scorpio

http://www.astramodel.cz/podrobnosti_pr ... od=ES110M1

a všude je plno náhradních dílů ...
.
Přehled vrtulníků: http://www.ajgl.cz/vrtulniky
flegma

#193 Příspěvek od flegma »

Dnes mě klesla skokově kapacita jedné z origo dodaných baterek na cca 35% z původní kapacity. Normálně se mi nabíjely 36 min, teď je hotová za cca 12,5 min a podle toho vypadá i letový čas. Viditelně je beze změn, jako že nafouklá není. A používal jsem je obě stejně :cry:
tomqw
Kontaktovat uživatele:

Oprava

#194 Příspěvek od tomqw »

Ahoj,
takže mi konečně přišli náhradní díly (oprava hlavní hřídele se nepovedla).
Po opravě (výměna hlavní hřídele a desky cykliky) se mi vrtulník zdá stejě stabilní, ale pokud bočím doprava zároveň couvá, pokud bočím do leva jde zároveň dopředu. Je možné žejsem něco asi špatně sestavil? Předpokládám, že to není normální. Mám pocit, že to předtím nedělal. Můžu poprosit o nějakou radu. Předem dík. Tomáš
micey007
Kontaktovat uživatele:

#195 Příspěvek od micey007 »

No tak já to měl podobně.Spravil jsme hlavní hřídel a potom to pořád nějak blblo a nedařilo se to vytrimovat.Nakonec jsem to odnes do prodejny,tam to poladili a od včerejška zase lítám.Řekli,že se protočilo servo,takže to srovnali zpátky a teď už je to zase dost podobný jako před opravama.Jenom odlepit se od země je trochu těžší,protože to utíká do stran o dost víc než dřív.Když se ale vznesu,už je to zase ok. :D
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“