Heli_pilot píše:osobne by mi bylo lito tak peknejma listama orat pole:-)) ty si poridim az budu velkej vrtulnikar
jo dobře já beru že pokud člověk si neni jistej v obuvy tak radši šáhne po něčem co je finančně snesitelné ale uvědom si že lupení které je už dejme tomu nutné jen drobet dovážit cca 0,3-0,5g má o hodně jný letový projev než lupení které má daleko větší gramovou rozchodnost .......
A nemluvě o kvalitě !!!
Já taky vzal dva páry nějakých ,,noname" lupení s tím že mi to bude bohatě stačit na to moje mlácení o zem......
ale ten druhej pár jsem už ani nenasadil a rovnou pořídil lamináty od MS comp. (netvořim reklamu - popisuju děj) a teprve jsem zjistil že heli je daleko míň záludná a dělá jen ty chyby kerý jí dovolím a které dělám já na kniplech.....
a myslim si že pokud ti to kazí jen ruce a nic jiného tak máš daleko větší pravděpodobnost přistání s heli v celku a né že se budeš pak chytat za hlavu a přemýšlet co jsi kde zkurvil....... ale přitom jsi v podstatě za to nemohl protože jsi se pral s listama které plavali a zároveň s heli kerou mšíš furt páčkovat.......