Modeláři z Prahy 6

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Dejfak »

A nikdo jiný nelétá z 6stky? třeba něco blíž k letišti?
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
PS

#17 Příspěvek od PS »

Dejfak píše:A nikdo jiný nelétá z 6stky? třeba něco blíž k letišti?

Ja litam z polni cesty na kopci mezi Lysolajema a Sareckym udolim. Na "lepsi" letadla to ale neni, pristani je do brazdy. Proto litam s elaporakama.
Luzr
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Luzr »

PS píše:
Dejfak píše:A nikdo jiný nelétá z 6stky? třeba něco blíž k letišti?

Ja litam z polni cesty na kopci mezi Lysolajema a Sareckym udolim. Na "lepsi" letadla to ale neni, pristani je do brazdy. Proto litam s elaporakama.

GPS pozice?

Jinak na rcmapach je taky vyznacena

http://rcmapy.com/?locid=828

Jednou jsem tam byl, prostorne...
PS

#19 Příspěvek od PS »

Ne, tohle nemyslim... moje misto je bliz k vode. Ta rcmapa mi dala tyhle data:
Souřadnice

* 50.121059, 14.374537 (WGS84)
* 50°07'15.8124"N, 14°22'28.3332"E

Nadm. výška:

* 280m

Odkaz:

* http://rcmapy.com/?map=cz&lat=50.121059 ... =15&type=0
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Dejfak »

petrcorrado píše:tak ja bydlim primo s vyhledem do toho pole, nedaleko benzinky. mam nutkani to ero vypustit primo z okna. jinak to me nenapadlo pristat na konci ulice K Horomericum. Mozna ze jsi me tam uz slysel, v lete nad tim polem jsem prohanel Raptora 50, museli mit sousedi radost, no co krovinak, jako krovinak.. :D Jinak dobre se da pristavat pred Turskem jak je ta osamnela benzinka. je tam dozadu asfaltka k ty skladce, tj. malej provoz, tam to fakt jde dobre.

Tak to moc dobre vim :-) tak 50m od toho pole bydli jeden muj kamarad ruskeho puvodu. Vim ze te tam nemaji z sirokeho okoli moc v lasce :-) ale kamose jsem zpracoval a leta s malou poletuchou tak je uz v pohu. Jako ze taky modelar :-) coz se o zbyvajicich lidech v okoli neda moc rict. Zaletavali jsme tam floater jeta z hc a nejak to fouklo a proleteli jsme tim kastanem co je u toho pole v te zahradce. Majitel nevylez tak jsem behal po zahrade za mnou nejakej ratlik, tak jsem mu furt utikal a dotoho sbiral floatera rosekanyho nahadry po celi zahrade. :-) nic moc ale pes byl starej takze moc rychle nebehal :-)
Abu
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Abu »

Obcas chodim s EPP akrobatem na pole mezi Evropskou a Sarkou (naproti benzince co je smerem do centra). Ale je to dost nouzovka, za zady auta, na pristani pruh travy 10*60m a kdyz fouka od jihu pres baraky tak je to u zeme dost turbulentni.
Takze tam chodim jen obcas s malejma pomalejma a nizkolitajicima modelama, kdyz neni cas vzit neco vetsiho do auta a jet na modelarske letiske Sobinka nebo Trneny Ujezd.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
petrcorrado
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od petrcorrado »

[Tak to moc dobre vim :-) tak 50m od toho pole bydli jeden muj kamarad ruskeho puvodu. Vim ze te tam nemaji z sirokeho okoli moc v lasce :-) ale kamose jsem zpracoval a leta s malou poletuchou tak je uz v pohu. Jako ze taky modelar :-) coz se o zbyvajicich lidech v okoli neda moc rict. Zaletavali jsme tam floater jeta z hc a nejak to fouklo a proleteli jsme tim kastanem co je u toho pole v te zahradce. Majitel nevylez tak jsem behal po zahrade za mnou nejakej ratlik, tak jsem mu furt utikal a dotoho sbiral floatera rosekanyho nahadry po celi zahrade. :-) nic moc ale pes byl starej takze moc rychle nebehal :-)[/quote]

Tak premejslim kde asi bydli, fakt je ten, ze jsem tam nad polem loni lital jen asi 3x , leda ze bych tam ty lidi prudil necim jinym, ale fakt teda nevim cim :?
therccustomjets.cz
customwings.cz
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Dejfak »

Abu píše:Obcas chodim s EPP akrobatem na pole mezi Evropskou a Sarkou (naproti benzince co je smerem do centra). Ale je to dost nouzovka, za zady auta, na pristani pruh travy 10*60m a kdyz fouka od jihu pres baraky tak je to u zeme dost turbulentni.
Takze tam chodim jen obcas s malejma pomalejma a nizkolitajicima modelama, kdyz neni cas vzit neco vetsiho do auta a jet na modelarske letiske Sobinka nebo Trneny Ujezd.

To asi vím, párkrát jsem tě nejspíš viděl z auta.
Ale je to opravdu malé.
Budu muset vyřešit nějak tu Sobínku na jaro skládám vjetší éro.
Nevíte jestli je tam volno?
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Dejfak »

petrcorrado píše:[Tak to moc dobre vim :-) tak 50m od toho pole bydli jeden muj kamarad ruskeho puvodu. Vim ze te tam nemaji z sirokeho okoli moc v lasce :-) ale kamose jsem zpracoval a leta s malou poletuchou tak je uz v pohu. Jako ze taky modelar :-) coz se o zbyvajicich lidech v okoli neda moc rict. Zaletavali jsme tam floater jeta z hc a nejak to fouklo a proleteli jsme tim kastanem co je u toho pole v te zahradce. Majitel nevylez tak jsem behal po zahrade za mnou nejakej ratlik, tak jsem mu furt utikal a dotoho sbiral floatera rosekanyho nahadry po celi zahrade. :-) nic moc ale pes byl starej takze moc rychle nebehal :-)

Tak premejslim kde asi bydli, fakt je ten, ze jsem tam nad polem loni lital jen asi 3x , leda ze bych tam ty lidi prudil necim jinym, ale fakt teda nevim cim :?[/quote]

To nebude zas tak horký ale vždy ten kámoš vyprávjel že hroznej binec a zmítající se vrtulník :D
A ještě říkal něco o nějakém letadle nebo Jetu? Ted nevím...
Ale je už fanda do RC tak ještě zlanařit zbytek sousedú, postavit tam malé letiště místo té řepky a je to.
Je fakt že v této lokalitě nějaký plácek pro modeláře chybí.. :?
I když tam moc nejezdím, tak to tam mám rád...
Abu
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Abu »

Dejfak píše:Budu muset vyřešit nějak tu Sobínku na jaro skládám vjetší éro. Nevíte jestli je tam volno?

Je to blby, lidi je tam uz papirove opravdu hodne, dokonce nekteri "zaslouzili clenove" uz reptaji, ze je to moc a ze si kvuli tomu nezalitaj.
Ja osobne jsem se s tim jeste nesetkal, ze bych musel 1/2h cekat na start, vzdy jsme se nejak domluvili.
Nejlepe kdyz se spojis s Petrem Prochazkou a zeptas se primo jeho - petr.p@sobinka.cz
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
pepin

#26 Příspěvek od pepin »

Přez víkend se tam nedostanu,ale v týdnu jsem na Sobínce žádný nával nezažil,spíš jsem byl rád,že vubec někdo přijel alespon v podvečer.
petrcorrado
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od petrcorrado »

no dovol "zmitajici"? takovy krasny osmicky a souvraty.. :D obcas tam testujeme FUNJET, je to takovej rychlostni neverending :) to pole ma nevyhodu na pristani, to je jasny, takze vetsinou vsichni litame na Holaku v Roztokach. Premyslim, jestli tvuj kamos nebydli v tom zrekonstruovanym domku na rohu, jak je obehnanej tim vysokym plotem.
therccustomjets.cz
customwings.cz
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Dejfak »

petrcorrado píše:no dovol "zmitajici"? takovy krasny osmicky a souvraty.. :D obcas tam testujeme FUNJET, je to takovej rychlostni neverending :) to pole ma nevyhodu na pristani, to je jasny, takze vetsinou vsichni litame na Holaku v Roztokach. Premyslim, jestli tvuj kamos nebydli v tom zrekonstruovanym domku na rohu, jak je obehnanej tim vysokym plotem.

Jo jo, to bude ono :) no je takovej zvláštní ale to jsou všichni... :wink: nic ve zlém...
Jinak Holák mám také moc rád bohužel je to už trochu z ruky ale zase jediný plácek v této lokalitě kde se dá v klidu polítat, pak ještě Tursko to je ještě dál ale nějak je to prý soukromí pozemek a už mě tam jednou někdo vysíchal jak často tam chodím a jestli vím čí to je a že to je soukromí...

Jinak děkuji Abu za info o Sobínce zkusím napsat
morho

#29 Příspěvek od morho »

ahoj jsem ze suchdola sel bych si taky zalitat z vrtasem ale jsem totalni zacatecnik mam blade 400 beru vsechny rady
petrcorrado
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od petrcorrado »

morho píše:ahoj jsem ze suchdola sel bych si taky zalitat z vrtasem ale jsem totalni zacatecnik mam blade 400 beru vsechny rady

no jestli jsi ze suchdola, poskytnu ti azyl a rady na prvni viseni v arealu CZU. v krytem prostredi samo:-) sam jsem tam zacinal :-)

mob. 731 127 137 Petr
therccustomjets.cz
customwings.cz
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“