* zkousel jsem zmensit vuli serv, jak tu nekdo doporucoval, bohuzel mi nedoslo ze to nesmim utahnout moc a tak jsem jedno servo odpalil
* vcera jsem take nevydrzel a vzal helikopterku ven - bylo uplne bezvetri.. zjistil jsem ze bezvetri nebylo uplne a i slabouckej vanek byl docela problem (zvlast kdyz jsem lital nad snehem do ktereho jsem nechtel spadnout).. nakonec to odnesl podvozek
* zadni motorek se povysouva po padu o par milimetru - vzdy pred letem zkontroluju jestli je dostrceny - prijde mi ze to dost ovlivnuje chovani v letu
* abych ji spravne vytrimoval, tak mam nastavene skoro max vychylky na trimu ( rudder right tak na 90%, aileron tak na 60% vlevo ) - je tohle normalni? hlavne s tim rudder uz jsem jednou narazil, kdyz dochazela baterka, ze jsem vytrimoval na 100% a dal uz to neslo - musel jsem kompenzovat packou.. (pouzivam dodany ovladac)
* je docela boj otacet heli na miste (rudder) - pri otocce vlevo couva a pri otocce vpravo jde dopredu-doleva.. vygooglil jsem ze se to da resit pres chytrejsi vysilacky, ja jsem se smiril s tim ze se to holt budu muset naucit kompenzovat sam.. casem bych rad presel na vetsi heli - tuhle jsem porizoval abych se naucil litat - tak nevim jestli se mam bat ze chytnu zlozvyk, nebo jestli se takhle chova kazda heli a je zahodno se naucit kompenzovat ruzne pohyby ruco..
* posledni mala vytka je v nerovnomernosti ovladani kdyz chci letet dozadu-doleva, tak to reaguje az po vetsim nakloneni packy nez dozadu-vlevo apod.. (za to ale muze asi ta vule serv..)
no aby to nevyznelo spatne, je to ale super helikopterka, jsem s ni spokojenej a koupil bych ji znova