PORADITE-NIE SKOR NIE

Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky k ovládání nebo fungování tohoto diskuzního fóra, nebo třeba náměty na zlepšení, tak sem s nimi. Naleznete zde i pravidla tohoto fóra.
Odpovědět
Zpráva
Autor
JENDA01

#166 Příspěvek od JENDA01 »

JirkaA píše:Obrázek
Tenhle -Jendův- avatar mi připomněl dávnou historku s mým synem. Tenkrát mu bysly snad dva roky, seděl na nočníku a filozofoval "tatínku, ploč já požád čulám, já su myslím ňákej čulák!!" :lol: :lol:

Víš jiříku A,to chce trochu smyslu pro humor. Jak mě tak napadá a poslouchám ty tvoje -inteligentní - vstupy tak si říkám jestli není lepší být
čulák :lol: nebo neškodnej blázen než nějaký distigovaná svi-ě 8) (ten avatar to je takový lakmusový papírek na tyhle typy) 8)

Jenda
zdzd

#167 Příspěvek od zdzd »

JENDA01 píše:
JirkaA píše:Obrázek
Tenhle -Jendův- avatar mi připomněl dávnou historku s mým synem. Tenkrát mu bysly snad dva roky, seděl na nočníku a filozofoval "tatínku, ploč já požád čulám, já su myslím ňákej čulák!!" :lol: :lol:

Víš jiříku A,to chce trochu smyslu pro humor. Jak mě tak napadá a poslouchám ty tvoje -inteligentní - vstupy tak si říkám jestli není lepší být
čulák :lol: nebo neškodnej blázen než nějaký distigovaná svi-ě 8) (ten avatar to je takový lakmusový papírek na tyhle typy) 8)

Jenda

Hledím na vás dva "zvenku" a v daném okamžiku si vůbec nejsem jist, kdo vlastně projevil smysl pro humor a kdo trapnost.
JENDA01

#168 Příspěvek od JENDA01 »

No přece já ne :D To je jasný 8)( Myslím to trapnost :oops: )

Jenda
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#169 Příspěvek od JirkaA »

:lol:

Jeníku, to posoudí daleko líp někdo mimo nás dvou ;)
OK2WY
tengler

#170 Příspěvek od tengler »

zdzd píše:Hledím na vás dva "zvenku" a v daném okamžiku si vůbec nejsem jist, kdo vlastně projevil smysl pro humor a kdo trapnost.

Mě je to jasný už delší dobu, a asi každému kdo sleduje fórum pravidelně a netrpí totální sklerózou.
Nebylo by dobrý tohle vlákno zamknout a hodit do Smetiště, kam od začátku patří? Že máme zdatnou náhradu za jkolinu je snad dostatečně zjevné.
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#171 Příspěvek od JirkaA »

Nebylo by dobrý tohle vlákno zamknout a hodit do Smetiště, kam od začátku patří?

Smetiště samozřejmě ano, ale proč zamykat? Místy je to dost zábavné ;)
OK2WY
JENDA01

#172 Příspěvek od JENDA01 »

JirkaA píše::lol:

Jeníku, to posoudí daleko líp někdo mimo nás dvou ;)

Máš nějaké roztleskávačky :lol: Už se ti jak vidím hlásí 8)

Jenda
JENDA01

#173 Příspěvek od JENDA01 »

tengler píše:
zdzd píše:Hledím na vás dva "zvenku" a v daném okamžiku si vůbec nejsem jist, kdo vlastně projevil smysl pro humor a kdo trapnost.

Mě je to jasný už delší dobu, a asi každému kdo sleduje fórum pravidelně a netrpí totální sklerózou.
Nebylo by dobrý tohle vlákno zamknout a hodit do Smetiště, kam od začátku patří? Že máme zdatnou náhradu za jkolinu je snad dostatečně zjevné.

Koukám že zase jeden distingovaný pán. 8) Můžeš mi ty svoje soudy přiblížit něčím konkrétním :wink: Jinak ti taky :

Obrázek

Jenda
zdzd

#174 Příspěvek od zdzd »

JirkaA píše:
Nebylo by dobrý tohle vlákno zamknout a hodit do Smetiště, kam od začátku patří?

Smetiště samozřejmě ano, ale proč zamykat? Místy je to dost zábavné ;)

Nad smetištěm jsem uvažoval hned, jakmile to začalo jít ke grotesce. Ale v této skupině nenám práva.
JENDA01

#175 Příspěvek od JENDA01 »

A proč si myslíš to dělám. V každé grotesce účinkuje pár kašparů . :wink: Sám bych to neutáhnul :lol: Nebo že bych ti teď nahrál na smeč 8O :wink:

Jenda
tengler

#176 Příspěvek od tengler »

JENDA01 píše:Koukám že zase jeden distingovaný pán. 8) Můžeš mi ty svoje soudy přiblížit něčím konkrétním :wink:

jak že to dělají potrefené husy? Gagagagaga?
Konkrétním? Jistě, stačí použít funkci hledat ve fóru podle jednotlivých zúčastněných ve zdejší flame i jiných tématech :-)
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#177 Příspěvek od JirkaA »

Sám bych to neutáhnul

Zbytečně se podceňuješ.
OK2WY
JENDA01

#178 Příspěvek od JENDA01 »

JirkaA píše:
Sám bych to neutáhnul

Zbytečně se podceňuješ.

Je vidět jak jsi laciný :wink: Když jsem ti přihrál jak jsem prezentoval.
Toho využije jenom ubožák 8) A přestante se brát tak smrtelně vážně .
To tu vaší auroleu osvícenosti nijak nesníží :wink:

Jenda
tengler

#179 Příspěvek od tengler »

JirkaA píše:
Sám bych to neutáhnul

Zbytečně se podceňuješ.

:D :roll:
JENDA01

#180 Příspěvek od JENDA01 »

tengler píše:
JENDA01 píše:Koukám že zase jeden distingovaný pán. 8) Můžeš mi ty svoje soudy přiblížit něčím konkrétním :wink:

jak že to dělají potrefené husy? Gagagagaga?
Konkrétním? Jistě, stačí použít funkci hledat ve fóru podle jednotlivých zúčastněných ve zdejší flame i jiných tématech :-)

Připomínáš mi toho chlapa který chodí po nudistické páži v pálštěnce
a- cejchuje- ostatním chlapům jejich pt --ky. Co jsi ty dal té modelařině že mě tak cejchuješ .Já se za svoji práci nestydím. Akorát to neberu jako nějakou svátost a netvářím se jako neomylnej. Kdyby tomu tak bylo tak veškeré diskuze stratí smysl. Já jsem vám chtěl touto groteskou připomenout že jste jenom lidi a tudíž i omylný, za to se není co stydět.
Jestli jste si vůbec schopni nějakou svoji omylnost připustit . A ke kultivovanému projevu musí být oboustraná vůle. To nemá s usurpováním nějakých zaručených pravd nic společného. Jsem omylný
a nestydím se za to. A tím z mé strany tohle kašpárkové divadlo zavírám.

Jenda
Odpovědět

Zpět na „O tomto fóru“