Za kolik bych asi prodal?? ( F3A)

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Mirek12
Kontaktovat uživatele:

Za kolik bych asi prodal?? ( F3A)

#1 Příspěvek od Mirek12 »

zajímal by mě názor, kolik by kdo dal za Progresse, uvažuji o prodeji http://galerie.rcserver.cz/index.php?ac ... e=&id=1258

Jenom napíšu moje náklady na letadlo.. aby byl někdo v obraze ..

model 7500,- (model+serva+kužel+vrtule)
motor 1300,-
přijímač 800,-
regulátor 3700,-
Baterie 2x 4S 3000 asi 1400,-

takže v tom mám kolem 14tis minimálně

zajímal by mě objektivní názor na prodejní cenu.. model je velmi pevný žádné žebrování atp.. zvládne hrubší zacházení.. na čumák nedostal nikdy .jedna promáčklina na křídle jenom kosmetická jinak bez problému..
janva9

#2 Příspěvek od janva9 »

Tak vyhlaš dražbu. :D
Mirek12
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Mirek12 »

janva9 píše:Tak vyhlaš dražbu. :D
dej pokoj z dražbou :wink:
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Nakadah »

To si s nim moc nepolital, copak? Nechytlo? Nak
Mirek12
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Mirek12 »

Nakadah píše:To si s nim moc nepolital, copak? Nechytlo? Nak

líta to excelentně .. ale jsem více vysazenej na 3D hovadinky které s tímhle nejdou .. ted s tím létam pořád... létá to hodně přesně ale spíš tedka čumím po MX a zrovna nemám tolik volnejch prachů na další velky ero a hlavně místo kam to furt rvát
Luzr
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Luzr »

Chtel jsi nazor: 5000,- bez prijmace a acu.
georg
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od georg »

5000 to nemá, to má víc! Já bych to viděl na 7500
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Airdock
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Airdock »

No je to prostě rok a půl staré a použité - to se nedá okecat, takže 7000 max... Vždyť se podívejte na M.....bazar, tam éro sotva vyzkoušíš a musíš dát min 15-20% dolů, abys to prodal.....
Mirek12
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Mirek12 »

Airdock píše:No je to prostě rok a půl staré a použité - to se nedá okecat, takže 7000 max... Vždyť se podívejte na M.....bazar, tam éro sotva vyzkoušíš a musíš dát min 15-20% dolů, abys to prodal.....

jo to beru to je jak ze vším .. :wink:
Clark_Kent

#10 Příspěvek od Clark_Kent »

Mirek12 píše:
Airdock píše:No je to prostě rok a půl staré a použité - to se nedá okecat, takže 7000 max... Vždyť se podívejte na M.....bazar, tam éro sotva vyzkoušíš a musíš dát min 15-20% dolů, abys to prodal.....

Protože tu každý nový a starší uživatel jede jen 3D, nemáš šanci. Prostě supermánie3D.Takže bych to viděl na nulu. Je jedno jestli má EG, ES, nebo jak se ty potvory jmenují. Další kus je jen 3D. A ty máš F3A. To se nyní nenosí. Ani zde. To, že je to dobře postavené, nikoho nezajímá. Pokud to samo o sobě neumí 3D, je to průser.

Pár dobrých pilotů 3D jsem viděl ve Znojmě. Zde se vyskytuje jen jeden. HonzaS.
tks
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od tks »

Clark_Kent píše:
Protože tu každý nový a starší uživatel jede jen 3D, nemáš šanci. Prostě supermánie3D.Takže bych to viděl na nulu. Je jedno jestli má EG, ES, nebo jak se ty potvory jmenují. Další kus je jen 3D. A ty máš F3A. To se nyní nenosí. Ani zde. To, že je to dobře postavené, nikoho nezajímá. Pokud to samo o sobě neumí 3D, je to průser.

Hrozně kecáš, například já 3D absolutně neberu, nelíbí se mi to a proto to nelítám a pochopitelně ani neumím. Líbí se mi větroně a maketové lítání (maketová akrobacie) s motoráky přes celou oblohu.

Pokud se nepletu, tak o 3D ses pokoušel Ty. :wink:
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Mirek12
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Mirek12 »

Clark_Kent píše:
Mirek12 píše:

pár lidí mi napsalo.. zájem by o to lidi měli.. né že néé .. a hele jak takovy ero zastavíš ve visu tak funkce křidélek je 00nic a to není žádná sranda prostě je to ero na přesnou akrobacii né lítání okolo hlavy . hlavně tohle soutěžilo ale né v mejch prackách :lol:
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Nakadah »

Je to krasny model a rozhodne by se mi libil, ale bohuzel musel bych nejaky jiny ero prodat :D

Tady na foru sem moje Sucko nemohl prodat, inu kazdy by chtel medoura za cenu trabanta, no na modelbazaru byl asi 14 dni a kupce za mou cenu si nasel. Novy majitel byl spokojen a ja taky.

Takze vytrvej :wink: Nak
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“