Katana od va models co myslite

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Zpráva
Autor
LV
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od LV »

Mirek12 píše:
aja píše:Kolik Vám Extra váží? Jak daleko máte těžiště?
Daří se vám s Extrou udělat plochou vývrtku?
Jesli ano, máte nějeký fígl jak se do ní dostat?

já s tím tedy kvedlám všelijak, ale myslím že ji neudržíš a vždycky s toho vylítne ven ani na zádech se mi to nepovedlo ale spíš to neumím :evil:

Väčšinu EPPákov musíš vo vývrtke držať aj krídelkami.
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
jedelsky
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od jedelsky »

Já bych to viděl na malou výchylku výškovky ... máte prodlouženou páku na výškovce a křidélkách?
aja

#18 Příspěvek od aja »

Myslím že výchylky mám OK. Když začnu ve vývrtce kontrovat křidýlkama, tak napřed to dlouho nereaguje, potom se to ve vývrtce začne točit na druhou stranu. Něco mezi tím nejde jaksi vůbec nastavit.
Nevím čím to je.
Clark_Kent

#19 Příspěvek od Clark_Kent »

LV píše:
Mirek12 píše:

já s tím tedy kvedlám všelijak, ale myslím že ji neudržíš a vždycky s toho vylítne ven ani na zádech se mi to nepovedlo ale spíš to neumím :evil:

A co plyn? Motor elektrický?
Mirek12
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Mirek12 »

LV píše:
Mirek12 píše:

možná na to přijdu,ale je to mrcha .. tedka proháním když to jde F3Ačko a s tím takovy blbosti rači ani nedělám :lol:
simonpk

#21 Příspěvek od simonpk »

nooo jo uz je postavena a pripravena vyrazit dych ...:D uz ked som tak stym om predbehol bendzinak ..cca 1m cesnu (velmi peknu)
kedze este nesom naky pokrocili modelar .(zaciatocnik ) mam za sebov belancu (cinsky set ... motor napol plinu mi nesiel ani5 min. ) . a ultimata od va models bol dobry ale prehnal som to s taziskom dal som ho moooc do zadu vyletel a rozmlatil sa na vela kuskov no polepil som ho a letal krasne ..
ked som sa ucil f3a zaklady taksom padol na motor ray ..a dalsi let mi vypol pri kolmom stupani asi 5 m nad zemov tak som ho uz totalne rozmlatil..

niektory z vas povedali ze 2200 3s su podla nektorych tazke dal som tam axik tak som usetril hmotnost tym ze som kridla vystuzil uhlikom a funguje to nadhetne ale je to riadny riichlik.. :D asi kupu nebudem lutovat :lol: :twisted: pouzivam ovladac Futabu ff10 2.4 Gigh
BacilBA

#22 Příspěvek od BacilBA »

Cau Simon, musim aj jednu Katanu poskladať, už dlhšie sa rozhodujem na touto istou. Potom si prídem zalietať aj k Tebe do PK. Raz sme sa tam už stretli, keď si drtil dvojplocha a ja som sa iba prišiel pozrieť, čo to tam poletuje. Bol som tam aj s dcerou na motorke. :wink:
CESSNA 480 od RCM-Pelikán / SPRINT ľahučký dvojplošník od RCM-Pelikán -v rekonštrukcii / Quick Thunder II 3-kanál mikrovrtulník / TORO 900-vo výstavbe / BLADE mSR_BNF / P51D Mustang Ultra-Micro & SPEKTRUM DX6i
simonpk

#23 Příspěvek od simonpk »

BacilBA píše:Cau Simon, musim aj jednu Katanu poskladať, už dlhšie sa rozhodujem na touto istou. Potom si prídem zalietať aj k Tebe do PK. Raz sme sa tam už stretli, keď si drtil dvojplocha a ja som sa iba prišiel pozrieť, čo to tam poletuje. Bol som tam aj s dcerou na motorke. :wink:

No spominam si a ok ked pridete ja budem len rad:D :lol:
simonpk

#24 Příspěvek od simonpk »

Inak na katane pouzivam axik 2217/12 (o dost lachsi ako ten pekelny :twisted: RAY ) s 2200 3S ray a s uhlikom v kridle miesto toho dratu sa hmotnost pohybuje okolo 600g vrtula apc 11x4.7 hral som sa s mixom a namixoval som neco ako aerbrake na lepsie dostanie do harieru a pod.
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“