PORADITE-NIE SKOR NIE

Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky k ovládání nebo fungování tohoto diskuzního fóra, nebo třeba náměty na zlepšení, tak sem s nimi. Naleznete zde i pravidla tohoto fóra.
Odpovědět
Zpráva
Autor
JMalik

#61 Příspěvek od JMalik »

JENDA01 píše:
JMalik píše:
pepin píše:LV:jenže Malík tvrdí,že na tohoto akrobata ano,stačí ho prý jen odlehčit

PS: nepotřebujete někdo mít lehčí ero,než ted máte? není problém,Malík ví jak na to.

Pepine, celé si to přečti. Jednak se mi nezdá, že bych se s Tebou do krve hádal, jednak jsem zvažoval i tu alternativu o 120g těžšího motoru do toho letadla. Navíc nevidím v čem je problém. Dotyčný měl na výběr ze dvou variant .Buď to odhmotní (což v tom případě nebylo nemožné), nebo to nebude 3D akrobat. Pominu, že pokud to postaví 2,5kg jak byly předpoklady, tak tady bude kňučet už po prvním létání o pomoc a Jenda01 to bude vyztužovat, jako toho Sebarta jeho kamaráda.

A doneška létá a nic mu neschází heččč :lol:

Jenda

Asi neumíš číst co?:lol:
04.02.2010 napsal:
"........Nakonec jsem tam dal motor TR 35-48C 800 kv, vrtuli 14x7 4 s lipo a mělo to pěkný tah asi 2.8 kg. Na půl plynu to letělo asi 6 minut. Asi by to chtělo větší baterku. Uvažuji o motoru Škorpion S 4020-8/790 ot. Snížím vahu letadla odvrtaním podvozku,výměna táhel a krytu motoru. Kryt udělám s laminátu. Co vy nato kluci......"
Naposledy upravil(a) JMalik dne čtv 04.02.2010 18:57, celkem upraveno 1 x.
JENDA01

#62 Příspěvek od JENDA01 »

Mě nějakej -Sebart-nezajímá protože já modelařím a -nehračkuji- :D
Ale pokud jsem měl možnost tu stavebnici vidět -zevnitř-(při té opravě.)
Tak mě to připadalo - dle tvých rad-jako udělat šasí na auták z papírových trubek. Taky by to fungovalo ,jenom by jsi nesměl najet na hrbol :D A ty tady navhuješ ty papírový trubky ještě navrtat aby byli lehčí :lol:

Jenda
JENDA01

#63 Příspěvek od JENDA01 »

Jefim píše:
LV píše:
JENDA01 píše: :D to si vezbnu k srdci -Taťuldo- :lol: :lol: Další s patentem na rozum 8)
Jenda

Nemám patent na rozum, ale mať tvoje vedomosti o modelarine tak radšej mlčím a píšem sem naďalej iba otázky...
Ale namaj strach, takých ako ty je tu 75% :roll:

Muhewheheheee, no konečne reakcia na úrovni , kolko lietadiel musím postaviť a kolko zničiť aby som mohol byť tak smelý a niečo tu napísať. Mám elektru 2m a aj spalováka 2 metrovku to už by som mohol aj pomýšlať na iný LEVEL ,trebás agrofo..m. Mne to príde tak že LV je asi druhý najlepší modelár na svete , alebo žeby ostatný sme boli až taký slabý.

To jsi se spletl . On je jedinej kdo ví :evil: :lol:

Jenda
JMalik

#64 Příspěvek od JMalik »

JENDA01 píše:Mě nějakej -Sebart-nezajímá protože já modelařím a -nehračkuji- :D
Ale pokud jsem měl možnost tu stavebnici vidět -zevnitř-(při té opravě.)
Tak mě to připadalo - dle tvých rad-jako udělat šasí na auták z papírových trubek. Taky by to fungovalo ,jenom by jsi nesměl najet na hrbol :D A ty tady navhuješ ty papírový trubky ještě navrtat aby byli lehčí :lol:

Jenda

Musíš napsat Sebartovi, že to neumí a ať to dává k Tobě na tuning JENDA01 :lol: :lol: :lol:
Jefim
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od Jefim »

JMalík

Proč zrovna Ty, který jsi to založil od toho utíkáš a nedáš sem ty příklady, kdy Ti někdo nechtěl poradit.

Ja neutekám ja práve píšem o takých radcoch ako je LV, a nepísal som o tom že mi niekto nechcel poradiť, ale že práve taký ako tuná hore LV len sa povyšujú nad iných a čo slovo to perla .Som sa tu hrabal pár dní ohľadom 2,4-ek a keď som čítal rok 2007-8 tak som tam našiel také múdrosti že som potom musel napísať to vlákno.Skús si to prečítať pár rokov dozadu a pochopíš čo som písal. A myslím že som asi kopol do osieho hniezda.
JENDA01

#66 Příspěvek od JENDA01 »

Ještě tady chybí oltář a bude to kompletní :lol: Kde že je ten pámbůh
-Sebart - ubytovanej. :D Já jsem na tom -emetál řešení- jeho konstrukce neschledal co by bylo k modlení. 8)

Jenda
JMalik

#67 Příspěvek od JMalik »

JENDA01 píše:Ještě tady chybí oltář a bude to kompletní :lol: Kde že je ten pámbůh
-Sebart - ubytovanej. :D Já jsem na tom -emetál řešení- jeho konstrukce neschledal co by bylo k modlení. 8)

Jenda

K modlení na tom není vůbec nic. Jediný rozdíl mezi vámi dvěma je ten, že on to 3D éro dokáže zkonstruovat tak, aby to létalo. Takže pokud si chci zalétat (naučit se létat 3D), tak si zvolím něco podobného, nebudu vymýšlet hovadiny a pokusím se zkopírovat i nějaký osvědčený setup pro to.
JMalik

#68 Příspěvek od JMalik »

Jefim píše:JMalík

Proč zrovna Ty, který jsi to založil od toho utíkáš a nedáš sem ty příklady, kdy Ti někdo nechtěl poradit.

Ja neutekám ja práve píšem o takých radcoch ako je LV, a nepísal som o tom že mi niekto nechcel poradiť, ale že práve taký ako tuná hore LV len sa povyšujú nad iných a čo slovo to perla .Som sa tu hrabal pár dní ohľadom 2,4-ek a keď som čítal rok 2007-8 tak som tam našiel také múdrosti že som potom musel napísať to vlákno.Skús si to prečítať pár rokov dozadu a pochopíš čo som písal. A myslím že som asi kopol do osieho hniezda.

Kde napsal LV nějakou " chytrost", která by byla v rozporu s danou situací?
JENDA01

#69 Příspěvek od JENDA01 »

Tady to vypadá na válečné tažení 25% -tních. :D Kdo ti říkal že letadla která jsem si zkonstruhoval a postavil nelétají. A kde jsou ty tvoje konstruktérské -perly- 8)

Jenda
JMalik

#70 Příspěvek od JMalik »

JENDA01 píše:Tady to vypadá na válečné tažení 25% -tních. :D Kdo ti říkal že letadla která jsem si zkonstruhoval a postavil nelétají. A kde jsou ty tvoje konstruktérské -perly- 8)

Jenda

.....on to 3D éro dokáže zkonstruovat tak, aby to létalo....

Čteš asi něco jiného.
Jefim
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od Jefim »

JMalik píše:

TU:
Nemám patent na rozum, ale mať tvoje vedomosti o modelarine tak radšej mlčím a píšem sem naďalej iba otázky...
Ale namaj strach, takých ako ty je tu 75% Koulející očima

Dnešná situácia je iná ako si LV myslí, a nás 25% ostatných úbožiakov má aj iné možnosti sa niečo dozvedieť nielen v rodnom jazyku. Keď chce poradiť nech radí ,keď sa chce povyšovať nech ...
__________ :idea: :oops: :cry:
JMalik

#72 Příspěvek od JMalik »

Jefim píše:
JMalik píše:

TU:
Ale namaj strach, takých ako ty je tu 75% Koulející očima

Dnešná situácia je iná ako si LV myslí, a nás 25% ostatných úbožiakov má aj iné možnosti sa niečo dozvedieť nielen v rodnom jazyku. Keď chce poradiť nech radí ,keď sa chce povyšovať nech ...
__________ :idea: :oops: :cry:

No a teď opusť to, že to mohl napsat třeba i mírně jinak, aby Tě to tolik nedráždilo a řekni mi, v čem nemá pravdu?
maximal

#73 Příspěvek od maximal »

Errare humanum est, sed in errore perseverare diabolicum...
JENDA01

#74 Příspěvek od JENDA01 »

veritas eas dubia

Jenda
Jefim
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od Jefim »

nominem "LV", sodes , transigo loquela,
good night
Odpovědět

Zpět na „O tomto fóru“