Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky k ovládání nebo fungování tohoto diskuzního fóra, nebo třeba náměty na zlepšení, tak sem s nimi. Naleznete zde i pravidla tohoto fóra.
JMalik píše:Ono to je celkem jednoduché. Neznám případ, ve kterém by to nešlo řešit více způsoby. Např. zeptáš se tady, jaký motor máš dát do akrobata XYZ. Blb napíše, že máš dát motor ZYX. Normální člověk Ti DOPORUČÍ ten motor ZYX, případně uvede alternativy. Ty pokud o tom víš málo, musíš spolehnout na to, že ví co píše a něco z toho tam prostě dáš. Pokud o tom už něco víš, tak si vyhodnotíš nabízené možnosti a vybereš si z nich. Za bolševika nám říkali, co jediné je správně, tady se máš dozvědět možnosti. (To je můj názor, ostatrní to mohou vidět jinak)
-Blb- nabízí alternativy které si sám ani nevyzkušel. Nenabízí -provozní -zkušenosti ale doměnky a svoje preference. To nemá s objektivitou nic společnýho. V tom s tebou souhlasím . A taky již zmíněnou zapomětlivost některých- expertů- (taky jsem si udělal sondu do minulosti některých příspěvků).
Jenda
Možná by nebyly od věci konkrétní příklady. Bude to pro všechny poučné
Bizon píše:.........tak bych měl otázku která mi pořád vrtá hlavou: Je lepší vrtulník nebo letadlo? Já myslel že každé má svoje a proto lítám (lítat=držet se ve vzduchu) oboje. Ale tvojí odpovědí se snad moje vnitřní dilema vyřeší, a konečně se budu moct vykašlat na ty podřadnější létající stroje a lítat už jen ty lepší...
Jak podřadnější stroje? Mám letadla i vrtulník (mixer jenom Maxira, protože to moc neumím )
To už nebyla otázka pro tebe, ale pro zakladatele vlákna. Když je podle něj na všechno jasná odpověď, tak jsem chtěl vědět jestli jsou lepší letadla s fixními křídly nebo vrtulník... S tebou naprosto souhlasím, lítám taky oboje, jen jsem to chtěl trochu ilustrovat...
JMalik píše:Ono to je celkem jednoduché. Neznám případ, ve kterém by to nešlo řešit více způsoby. Např. zeptáš se tady, jaký motor máš dát do akrobata XYZ. Blb napíše, že máš dát motor ZYX. Normální člověk Ti DOPORUČÍ ten motor ZYX, případně uvede alternativy. Ty pokud o tom víš málo, musíš spolehnout na to, že ví co píše a něco z toho tam prostě dáš. ----------------------------------------------------------------------------------- Možná by nebyly od věci konkrétní příklady. Bude to pro všechny poučné
No puvodni prispevek vyjadruje nejspis Jefimovo prani, aby se cely svet zjednodusil do proste cernobile dvojrozmerne dimenze, ano/ne, dobro/zlo. Na kazdou otazku existuje jen jedina odpoved. Pak by slo v diskuzi omezit pocet prispevku ve vlakne na max dva = dotaz, odpoved, konec.
BTW: Jaký je rozdíl mezi vrtulníkem a helikoptérou?
tak tohle bylo jasné už v létě mé čtyřleté vnučce, jen jí vrtalo hlavinkou, kde ten kluk - vrtulník - má pinďulu...naštěstí šla okolo paní s pejskama a já pro tentokrát nemusel nic vysvětlovat...
JMalik píše:Ono to je celkem jednoduché. Neznám případ, ve kterém by to nešlo řešit více způsoby. Např. zeptáš se tady, jaký motor máš dát do akrobata XYZ. Blb napíše, že máš dát motor ZYX. Normální člověk Ti DOPORUČÍ ten motor ZYX, případně uvede alternativy. Ty pokud o tom víš málo, musíš spolehnout na to, že ví co píše a něco z toho tam prostě dáš. ----------------------------------------------------------------------------------- Možná by nebyly od věci konkrétní příklady. Bude to pro všechny poučné
JENDA01 píše: Nevypadá to na nějaké- větroně.- Zaplať pámbůh že nedaly na keci nějakých- vizionářů-.
Ponekud mi unika souvislost mezi YouTube a RCmanii...
A mimochodem, mas snad neco proti vetronum ?
Mě zase uniká sovislost mezi rc- mánií- tímto:
Ono to je celkem jednoduché.
Neznám případ, ve kterém by to nešlo řešit více způsoby. Např. zeptáš se tady, jaký motor máš dát do akrobata XYZ.
Blb napíše, že máš dát motor ZYX. Normální člověk Ti DOPORUČÍ ten motor ZYX, případně uvede alternativy. Ty pokud o tom víš málo, musíš spolehnout na to, že ví co píše a něco z toho tam prostě dáš.
-----------------------------------------------------------------------------------
Jak vidím tak hájíš svůj- chov- větroně- ,tak dovol abych hájil i já svůj.
Já an rozdíl od tebe nejsem tak chytlavej. Jenom se mi zajídá když nějakej --hračkář - kterej si myslí že je modelářský eso uráží snahy jiných -skutečných- modelářů které znám kteří si na rozdíl od něho nenatřásají cizí peří. Každý řešení má alternativy ale nemusím být blb když se rozhodnu pro tu co -rádoby experi- neoporučují/odsuzují ,obzvášt když to nemají z osobních zkušeností.Já křoviňáky používám a tudíž mě se mě to dotýká.
Já ti taky neříkám že jsi- blb- protože jsi se rozhodl létat -větroně. Jinak
s větroňema jsem dost dlouho létal tak nevím proč by mě měly vadit..
To se jenom ty snažíš dát tomu jiný kontext.
To o tech vetronich jsem psal spis ze srandy, ze...
Ale zpet k tem "letajicim volejnickam" - cekal jsem spis nejake skandalni odhaleni, ktere ukaze nejakeho zdejsiho "radce" jak kaze evidentni nesmysly, jednou to a za mesic neco presne opacneho... a misto toho jen nejaky videa kde litaj s coudicima letadylkama. Souvislost s RCmanii zcela minimalni.
JENDA01 píše:Já an rozdíl od tebe nejsem tak chytlavej. Jenda
Mne v podstate išlo o to čo píše Jenda. Ak chcem niečo vedieť a namiesto odpovede sa potom medzi sebou začnú hádať ľudia čo píšu zo skúseností s odborníkmi ktorý to majú "NAŠTUDOVANÉ" niekde inde na webe.Nie nečakám len ANO/NIE ,veď sme ľudia chybujúci ale namiesto výmeny skúseností sú na webe viac publikované domnienky ortodoxných prispievateľov ako skutočné praktické skúsenosti. To je môj dojem, môžete proti nemu namietať ,ale to je tak všetko čo s tým môžete urobiť.
Naposledy upravil(a) Jefim dne čtv 04.02.2010 16:11, celkem upraveno 1 x.
Kolik uživatelů diskusního fóra je potřeba k výměně žárovky?
Asi 176
1 uživatel k výměně žárovky a k tomu, aby napsal příspěvek o tom, že vyměnil žárovku.
# 14 uživatelů na to, aby napsali o podobných zkušenostech o výměně žárovky a o tom, jak různě mohou být žárovky vyměňovány.
# 7 uživatelů k upozornění na to, jak nebezpečné může vyměňování žárovky být.
# 1 uživatel k tomu, aby přesunul téma do sekce "Světlo".
# 2 uživatelé na obhajobu toho, že téma mělo být přesunuto do sekce "Elektrické spotřebiče".
# 7 uživatelů, aby poukázali na gramatické chyby v příspěvcích, týkajících se předchozích příspěvků o výměně žárovky.
# 5 uživatelů na flame s těmi, kdo poukazují na gramatické chyby v předchozích příspěvcích.
# 3 uživatele na nápravu flamů ohledně gramatiky.
# 5 uživatelů na to, aby se dohadovali, jestli se má říkat "žárovka" nebo "výbojka".
# 2 uživatele "průmyslové profesionály", kteří budou všechny informovat o tom, že správný termín je "světlo".
# 15 uživatelů tzv. "vševědů", kteří o sobě budou prohlašovat, že jsou také odborníci z průmyslu a že výraz "žárovka" je naprosto správný.
# 19 uživatelů na to, aby všechny ostatní informovali o tom, že tohle fórum není o žárovkách a ať ostatní laskavě pokračují v diskuzi ve fóru o žárovkách.
# 11 uživatelů k obraně příspěvků tohoto fóra, kteří budou říkat že všichni používáme žárovky a proto jsou ty příspěvky vlastně relevantní.
# 36 uživatelů na diskuzi o tom, která z metod výměny žárovky je nejlepší, kde nakoupit nejlepší žárovky, která značka žárovek funguje nejlépe pro jakou techniku výměny a která značka žárovek je nejchybovější.
# 7 uživatelů ke vkládání příspěvků s odkazy, kde mohou ostatní uživatelé vidět různé druhy žárovek.
# 4 uživatele, kteří napíšou příspěvky se správnými odkazy.
# 13 uživatelů, kteří budou odkazovat na všechny příspěvky napsané do současnosti, kompletně je citovat a to včetně všech hlaviček a podpisů, a nakonec svého příspěvku přidají "Já taky".
# 5 uživatelů, kteří budou psát skupině uživatelů, která dlouho nepsala, že nepíšou, protože nemůžou oponovat jejich názorům.
# 4 uživatelé, kteří budou říkat "A neřešilo se tady tohle před chvílí?".
# 13 uživatelů, kteří budou říkat "nejdřív hledej, než se tady budeš ptát na něco o žárovkách".
# 1 uživatel, který se zeptá, jak vyměnit kolo u auta.
# 1 uživatel, který byl doposud skrytý a bude reagovat na prapůvodní první příspěvek, který byl napsán před půl rokem, takže všechen ten cirkus se bude opakovat.