josef kraček píše:Zdar měl sis objednat spíše morek od jiného výrobce než je walkera ty ti rychle odejdou Já tam dal z fre spirita je sice kratší ale zatím bez problémů a taky je levnější
Muzes prosim poradit, ktery konkretni motorek a kde se da koupit?
josef kraček píše:Zdar měl sis objednat spíše morek od jiného výrobce než je walkera ty ti rychle odejdou Já tam dal z fre spirita je sice kratší ale zatím bez problémů a taky je levnější
Muzes prosim poradit, ktery konkretni motorek a kde se da koupit?
Tak jsem pořídil sadu model.šroubováčků(á 59Kč) a podařilo se mi nestratit ty dva šroubky co drží motorek-chladič.Nebudu provlékat vodiče kolem serva,mohou vést i kolem.Nakonec vše zvládnuto a znovu si můžu doma poletovat....(visení a malá krabička ).To by člověk nevěřil,že není vůbec jednoduché se otočit ve visu kolem svislé osy....Zatím to udržím jen v polohách o 90st. a jak su šťastné
Naprodej Mam komplet zadní osu 3ks vrtulka , přijímač vysílač zadni motor cca 3lety vše co mi zbylo po přestavbě jo a nevýte nahodou modul zubu pastorku nevym jak to zjistit.
Dobrý den vespolek, momentálně řeším nákup Walkery v China versus nákup tohoto modelu v kamenném obchodě, ale od Scorpia či Robbe. Argumenty prodejců jsou v dostupnosti ND a použití kvalitnějších součástí. Ale to poněkud pokulhává! Pokud koukám na specifikace, tak třeba ony kritizované motorky (u Walkery odcházejí??) jsou osazeny i u oněn konkurentů. Máte někdo o tom prosím přehled?? Díky Jirka
ahoj, chtěl bych se zeptat jestli je tento stroj vhodný pro začátečníka, poletoval jsem jentrošku s letadly, většina doporučuje spirit nebo honey.
dvojrotor bych asi vynechal. dík
jkascak píše:ahoj, chtěl bych se zeptat jestli je tento stroj vhodný pro začátečníka, poletoval jsem jentrošku s letadly, většina doporučuje spirit nebo honey. dvojrotor bych asi vynechal. dík
Jsem tezky zacatecnik a predtim jsem nelital v podstate na nicem. Nevim jak spirit nebo honey, ale po par lekcich na simu se s tim lita dobre.
Já nelítal nikdy s ničim. Na simulátoru jsem to nezkoušel. Ve vzduchu se udržim i když jen ocasem k sobě. V jiné poloze naprostý zmatek ve směrech. Myslím,že je vážně docela stabilní. Zatím zničena pouze zadní vrtule.Slepit mi sice nejde,ale pokud se naleptá pájkou a zataví tak to drží velmi dobře. Létám týden a v pohodě.
Hoj potereboval bych poradit jakej jinej motor bych mohl koupit do teto masinky a nemusi byt zrovna stridak stacil by silnejsi zda se mi ze nejak nemaka,nevim jake kriteria ma mit a hlavne netusim jakej pastorek
Diky
Ps: stridak by taky nebyl spatnej
Při létání...pardon..pokojovém visení jsem si hrábl vrtulkou a bylo vymalováno.No nic,už jsem to jednou měnil,tak vím jak na to.Špatné je to,že čekám na vrtulky od Kingů už 9 dní....Musím to urgovat,už mám absťák,ale normální to není.
mensha píše:Při létání...pardon..pokojovém visení jsem si hrábl vrtulkou a bylo vymalováno.No nic,už jsem to jednou měnil,tak vím jak na to.Špatné je to,že čekám na vrtulky od Kingů už 9 dní....Musím to urgovat,už mám absťák,ale normální to není.
9 dnu? To uz stoji za zvazeni zkusit rc711, rc-fever nebo helipal.