tak som si povedal ze uz nebudem letat s ultikom ale od mojich zaciatkov sa mi pacila katana ..... co si nej myslite ??
Katana od va models co myslite
Katana od va models co myslite
noo mam ultimata od va ale po padoch trochu pribral a odpalil sa mi motor
tak som si povedal ze uz nebudem letat s ultikom ale od mojich zaciatkov sa mi pacila katana ..... co si nej myslite ??
Údajně to lítá podobně jako Elite a s ním jsem spokojený, na normální hooby akrobatické lítání super, směrovka viz výše, jestli to někdo bude chtít použít na 3D lítání bude muset pošetřit váhu ( baterky tak 3S 1600, neinstalovat podvozek, použít lehké serva...) aby se to přiblížolo na 3D letové vlastnosti modelů s deskovým trupem, každopádně já koupě nelituju i když to mám po pár opravách docela šutrolet.
nahoru může, dolů musí
Ahoj,
mě v pátek došla extra od VA a dneska Finishuju se stavbou.Novšecko kvalitně zabalený.A HLAVNĚ to co jsem ocenil nejvíc je že to má velicee kvalitní nástik barvou.Třeba s mustangem od Šadu se to nedá srovnat tak se tám barva loupe...Michal
mě v pátek došla extra od VA a dneska Finishuju se stavbou.Novšecko kvalitně zabalený.A HLAVNĚ to co jsem ocenil nejvíc je že to má velicee kvalitní nástik barvou.Třeba s mustangem od Šadu se to nedá srovnat tak se tám barva loupe...Michal
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
-
vladimir32
djmikin píše:Ahoj,
Mám oba dva modely jak MUSTANGA tak KATÁNU ,ale stím názorem na barvu nesouhlasím mustang má sytější projev odstínu a barva se neloupe jedině aji stěmi kuličky
Tak zkus zatlačit palcem a přejet kus křídla palcem ta barva se oloupne kdežto na kataně zůstane.Michalvladimir32 píše:djmikin píše:Ahoj,
Mám oba dva modely jak MUSTANGA tak KATÁNU ,ale stím názorem na barvu nesouhlasím mustang má sytější projev odstínu a barva se neloupe jedině aji stěmi kuličky
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
njn když potřebuješ krmit motor kterej žere 30A a máč baterky 16C 3S 2200 tak je to uvejs .. chtělo by to 20C tak 1800 hlavně ab byly váhou pod 170g a zase jsme v takovém kroužkujedelsky píše:K té směrovce horší učinost je pouze tehdy pokud máte težště moc vepředu...
a těžištem jsem laboroval dluho zase jak to přepískneš tak se to prosedá .. soutva se dotkneš směrovky tak to lítám hore dole .. ale je to super ero min 4x jsem ho rozložil při vykrutech rovnou do země a po slepení není nic poznat.. podvozek je udělanej hodně dobře ohnu drát chytnu a ohnu z5 a nic se z modelu nevytrhne.. jako třeba takovej Acromáastr atp..
Plochá vývrtka eééé
Katanu od VA mám, na směrovku v nožáku to bylo dost tupý. I při výchylce 45 stupňů se ji něchtělo udržet v nožáku. Přilepil jsem kýlovku z balzy nahoru ke směrovce a dal silnější servo, pak se to zlepšilo. Umí docela viset, výkruty na minimálce dobrý, v harieru drží. Mám tam baterky 1800, 2200 byly moc těžký. Co to vůbec neumí je plochá vývrtka. Možná je to rukama, nebo tím EPP. Hmotnost mi vyšla něco přes 700 gramů. Co jsem viděl, tak éro s plochým trupme toho dokáže víc, Katana zase umí lítat i ve větru a je to bližší klasickýmu éru. myslím, že Katana, Extra i Elite od VA jsou skoro stejný.