Blade mSR by E-flite
Mik98 píše:Diky, vyzera to tak ze kupim kombinaciu Blade mSR vo verzii BNF a k tomu Spektrum DX6i
Este by som sa chcel opytat tych co vlastnia DX6i, ze kolko bateriek treba do neho dat a akych?
Ked kupis funglovku, tak baterky neries..su v sade... Ak z druhej ruky tak 4 ks AA...a je na tebe ci nabijacie alebo alkalicke... Dane radio ma aj konektor (pozor ma otocenu polaritu) na nabijanie nabijacich (Ni-Cd/Ni-Mh) bateriek..
H8mini+TX06,Leader160HM,Leader130HM,Leader125HM,ThunderTigerXXT,HydrotekF1+SKY-HD01,Taranis X9D+
matmatmat píše:neviete preco sa mi blade trase (vibruje) pri mensich otackach, napr ked visim? vsetko mam skontrolovane, zadny motor novy, drziak rotor. listov novy, listy utiahnute...
nejaky napad?
Listy povol...nie su vyvazene...povol ich tak, ze ak zhodis mSR na bok, tak list sa vzdy vyhne...(ani malo ani moc)... skontroluj este padla...Prip. skus vymenit...a uvidis..
H8mini+TX06,Leader160HM,Leader130HM,Leader125HM,ThunderTigerXXT,HydrotekF1+SKY-HD01,Taranis X9D+
Mik98 píše:Na nabijanie bateriek do vrtulnika pouzivate pribalenu nabijacku alebo ich nabijate inak? Lebo som cital ze ta original nici baterky.. Ale keby som mal kupovat este aj nabijacku, tak to ma ta "hracka" vide uz dost draho (mSR+DX6i+nabijacka?
)
Kua ved nabijame jednoclanky Li-Pol... netreba z toho robit vedu.... a ak niekto chce kvalitnu nabku, tak pod 200,-e ani neni...ale zase naco na jednoclanky?
romko1 píše:matmatmat píše:neviete preco sa mi blade trase (vibruje) pri mensich otackach, napr ked visim? vsetko mam skontrolovane, zadny motor novy, drziak rotor. listov novy, listy utiahnute...
nejaky napad?
Listy povol...nie su vyvazene...povol ich tak, ze ak zhodis mSR na bok, tak list sa vzdy vyhne...(ani malo ani moc)... skontroluj este padla...Prip. skus vymenit...a uvidis..
padla mam nove tiez... listy samozrejme ze nemam utiahnute nadoraz, mam ich tak akurat, a doteraz som s vibraciami (rychle kmity doprava-dolava) nemal... proste zo dna na den. nechapem... jedine ze by to robila nejak ohnuta cela hriadel... horna cast je vpravo, tak ako ma byt, a da dolna zas rovno , tiez ako ma byt... ktove preco mi to robi
Blade mSR <== my 1st heli in my life
Extra 260 od PA
vetron (rcm pelikan), akrobat z epp
Extra 260 od PA
vetron (rcm pelikan), akrobat z epp
romko1 píše:Kua ved nabijame jednoclanky Li-Pol... netreba z toho robit vedu.... a ak niekto chce kvalitnu nabku, tak pod 200,-e ani neni...ale zase naco na jednoclanky?
Objednal jsem si k mSR ještě Blade Tandem Rescue RTF, kde by měla být lepší nabíječka Celectra 1S 3.7 Variable Rate DC Li-Po Charger s nastavitelným proudem použitelná i pro jednočlánky k mSR - to není důvod proč kupovat tento drahý koaxiál, mně se prostě líbil.
PicooZ, Spektrum DX6i (mode 2), E-flite Blade mCX Tandem Rescue, Blade mSR
Lidi, chci se vás zeptat na jednu věc. Vím, že to je asi otázka úplně debilní, ale jsem úplný laik, zatím jsem s modely žádného druhu nepřišel do styku, takže tomu zkrátka nerozumím. Tak odpusťte
Kdybych si teď tedy pořídil ten Blade mSR s rádiem Spektrum DX6i včetně přijímače, můžu si později vybrat více méně jakýkoliv větší vrtulník a jen tím, že vyměním jeho původní přijímač za přijímač komunikující s DX6i, bude všechno fungovat? To je asi hodně laická představa, tak to asi fungovat nebude, že??
Nebo výměna přijímače znamená i nutnost výměny serv a výměna serv zase znamená nutnost výměny něčeho dalšího...? Kam až bych musel jít, aby to fungovalo? Tohle bych docela rád chápal. 
Kdybych si teď tedy pořídil ten Blade mSR s rádiem Spektrum DX6i včetně přijímače, můžu si později vybrat více méně jakýkoliv větší vrtulník a jen tím, že vyměním jeho původní přijímač za přijímač komunikující s DX6i, bude všechno fungovat? To je asi hodně laická představa, tak to asi fungovat nebude, že??
Patozzi píše:Kdybych si teď tedy pořídil ten Blade mSR s rádiem Spektrum DX6i včetně přijímače, můžu si později vybrat více méně jakýkoliv větší vrtulník a jen tím, že vyměním jeho původní přijímač za přijímač komunikující s DX6i, bude všechno fungovat? To je asi hodně laická představa, tak to asi fungovat nebude, že??Nebo výměna přijímače znamená i nutnost výměny serv a výměna serv zase znamená nutnost výměny něčeho dalšího...? Kam až bych musel jít, aby to fungovalo? Tohle bych docela rád chápal.
Mas dve moznosti: (aj viac samozrejme)
matmatmat> hodne stesti pri hledani: podlozky nebo cepy rotorove hlavy; listy; utazeni listu; padlo; poskozena hridel; zadni motor; zadni vrtulka; zajistovaci krouzky serv
Patozzi> pochopil si to spravne. pokud budes mit DX6 a koupis novy vrtulnik, vyndas prijimac, ktery nekomunikuje se Spektrem, das prijimac, ktery komunikuje (obvykle je k DX6 dodavany) a hotovo. serva ani nic dalsiho menit nemusis (pokud tedy drive nebyl prijimac soucasti neceho 5 v jednom a podobne)
Patozzi> pochopil si to spravne. pokud budes mit DX6 a koupis novy vrtulnik, vyndas prijimac, ktery nekomunikuje se Spektrem, das prijimac, ktery komunikuje (obvykle je k DX6 dodavany) a hotovo. serva ani nic dalsiho menit nemusis (pokud tedy drive nebyl prijimac soucasti neceho 5 v jednom a podobne)