Katana S 30E od IMI

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Zpráva
Autor
matmatmat

#16 Příspěvek od matmatmat »

dik za rady.. ja som ale nenapisal asi hore, ze ja kupujem novy model hlavne kvoli tomu ze mi zostal tento motor po starom aere....
a co som si pozeral, tak extra 260 sa mi zdala lepsia, ale motor mi (bez dodatocnej upravy) sadne len do tej katany s30e..

takze este ak sa da, poradte nejaky iny model pripadne, kde mi tento motor bude sediet.. thx
Blade mSR <== my 1st heli in my life :P
Extra 260 od PA
vetron (rcm pelikan), akrobat z epp
JakPak

#17 Příspěvek od JakPak »

matmatmat píše:a co som si pozeral, tak extra 260 sa mi zdala lepsia, ale motor mi (bez dodatocnej upravy) sadne len do tej katany s30e..

Co myslis tou upravou?

Spis by to melo byt lepsi, jelikoz ten motor neni moc silnej a lehci letadlo by mu sedelo vic. Ne?
Mirek12
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Mirek12 »

motor prodej na modelbazaru jestli je v pořádku kup si třeba tu 30cítku a do ní motor co tam má být, nebo kterej je odzkoušen jinak se dostaneš do začarovaného kruhu výkonu a velké váhy
JakPak

#19 Příspěvek od JakPak »

Mirek12 píše:motor prodej na modelbazaru jestli je v pořádku kup si třeba tu 30cítku a do ní motor co tam má být, nebo kterej je odzkoušen jinak se dostaneš do začarovaného kruhu výkonu a velké váhy

Moje slova. S tim motorem se akorat budes trapit, at uz zvolis jakejkoliv 3d akrobat.
JMalik

#20 Příspěvek od JMalik »

matmatmat,
někde hned na začátku jsem Ti psal, že do 50" Katany to v žádném případě nepůjde, že zbývá ta 30".
Nepůjde to ani tam. Přehlédl jsem, že ten Axík je desetizávitový. Na tu 30" Katanu potřebuješ vrtuli Tak 13/6, 14/7 a tím je to dané. Tenhle motor jí neutočí - příliš vysoké kv. Obdobná situace nastane u podobných 3D akrobatů.
Velmi dobrý motor, pro tohle nevhodný.
matmatmat

#21 Příspěvek od matmatmat »

nooo, trocha sm pokukali na nete a dospeli sme k nazoru, ze motor ktory mame (AXi 2820/10) by nam mohol vyhovovat do EXTRA 260 od PA

http://www.pamodels.cz/pa/eshop/1-1-LET ... -ARF-121cm

Asi nejaku "extra" aktobaciu s tym nedosiahneme, ale utiahnut na bezne lietanie (+ minimalne visenie) by to mohlo ee? ide mi hlavne o ten motor, ktory by som xcel pouzit urcite. (pripadne predat, ak by niekto mal zaujem z tu pritomnych :P )...

-- aku vrtulu by si doporucil k tejto kombinacii? (regulator mam 40A)
Blade mSR <== my 1st heli in my life :P
Extra 260 od PA
vetron (rcm pelikan), akrobat z epp
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od JirkaA »

Ten motor fakt nebude na akrobata. Na malou stíhačku jo.
OK2WY
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“