dik za rady.. ja som ale nenapisal asi hore, ze ja kupujem novy model hlavne kvoli tomu ze mi zostal tento motor po starom aere....
a co som si pozeral, tak extra 260 sa mi zdala lepsia, ale motor mi (bez dodatocnej upravy) sadne len do tej katany s30e..
takze este ak sa da, poradte nejaky iny model pripadne, kde mi tento motor bude sediet.. thx
Katana S 30E od IMI
matmatmat,
někde hned na začátku jsem Ti psal, že do 50" Katany to v žádném případě nepůjde, že zbývá ta 30".
Nepůjde to ani tam. Přehlédl jsem, že ten Axík je desetizávitový. Na tu 30" Katanu potřebuješ vrtuli Tak 13/6, 14/7 a tím je to dané. Tenhle motor jí neutočí - příliš vysoké kv. Obdobná situace nastane u podobných 3D akrobatů.
Velmi dobrý motor, pro tohle nevhodný.
někde hned na začátku jsem Ti psal, že do 50" Katany to v žádném případě nepůjde, že zbývá ta 30".
Nepůjde to ani tam. Přehlédl jsem, že ten Axík je desetizávitový. Na tu 30" Katanu potřebuješ vrtuli Tak 13/6, 14/7 a tím je to dané. Tenhle motor jí neutočí - příliš vysoké kv. Obdobná situace nastane u podobných 3D akrobatů.
Velmi dobrý motor, pro tohle nevhodný.
nooo, trocha sm pokukali na nete a dospeli sme k nazoru, ze motor ktory mame (AXi 2820/10) by nam mohol vyhovovat do EXTRA 260 od PA
http://www.pamodels.cz/pa/eshop/1-1-LET ... -ARF-121cm
Asi nejaku "extra" aktobaciu s tym nedosiahneme, ale utiahnut na bezne lietanie (+ minimalne visenie) by to mohlo ee? ide mi hlavne o ten motor, ktory by som xcel pouzit urcite. (pripadne predat, ak by niekto mal zaujem z tu pritomnych
)...
-- aku vrtulu by si doporucil k tejto kombinacii? (regulator mam 40A)
http://www.pamodels.cz/pa/eshop/1-1-LET ... -ARF-121cm
Asi nejaku "extra" aktobaciu s tym nedosiahneme, ale utiahnut na bezne lietanie (+ minimalne visenie) by to mohlo ee? ide mi hlavne o ten motor, ktory by som xcel pouzit urcite. (pripadne predat, ak by niekto mal zaujem z tu pritomnych
-- aku vrtulu by si doporucil k tejto kombinacii? (regulator mam 40A)
Blade mSR <== my 1st heli in my life
Extra 260 od PA
vetron (rcm pelikan), akrobat z epp
Extra 260 od PA
vetron (rcm pelikan), akrobat z epp