Novinka Walkera CB180D, RTF, 2.4GHz

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
PeeKay

#166 Příspěvek od PeeKay »

@Chucky ďakujem za typ, potešilo ma, že to vôbec na WK-2402 funguje, vydesila ma zmienka v návode, že "not used", tak som si nebol vobec istý, či áno alebo nie. Predpokladám, že sa to zapína celé prepnutím AUX na ON.
HK450GT flybarless, MicrobeastX 2.0, TG9x 2.4GHz, AXN FloaterJet
Chucky

#167 Příspěvek od Chucky »

nic nepřepínám. zastrčím kabel a zapnu. zapípá to jako když to hledá vrtulník, ale na displeji je napsáno PC.

Ondřej

PS: dneska jsem rozštípal jeden list a celkem slušně rozpraskal kapotu. Je hodně křehká. Vteřiňák to jistí :-)
fotrik

#168 Příspěvek od fotrik »

PeeKay: Konecne mi po mesici dorazil kablik. Staci WK2402 pripojit pres DSC vstup a pak zapnout. Ovladani samo naskoci v rezimu PC a je mozno v simu litat jak libo.
PeeKay

#169 Příspěvek od PeeKay »

fotrik píše:PeeKay: Konecne mi po mesici dorazil kablik. Staci WK2402 pripojit pres DSC vstup a pak zapnout. Ovladani samo naskoci v rezimu PC a je mozno v simu litat jak libo.

1) odkiaľ si kupoval ten káblik ? Je to montymodel.cz alebo inde ?
2) má lietanie so simulátorom nejaký "didaktický" efekt ? Myslím tým či napriek tomu, že FMS neobsahuje CB-180 má lietanie so simulátorom význam alebo je to len zaujimavá videohra ovladaná leteckým vysielačom.
fotrik

#170 Příspěvek od fotrik »

PeeKay píše:
fotrik píše:PeeKay: Konecne mi po mesici dorazil kablik. Staci WK2402 pripojit pres DSC vstup a pak zapnout. Ovladani samo naskoci v rezimu PC a je mozno v simu litat jak libo.

1) odkiaľ si kupoval ten káblik ? Je to montymodel.cz alebo inde ?
2) má lietanie so simulátorom nejaký "didaktický" efekt ? Myslím tým či napriek tomu, že FMS neobsahuje CB-180 má lietanie so simulátorom význam alebo je to len zaujimavá videohra ovladaná leteckým vysielačom.

1) http://www.helipal.com/walkera-ub-01-si ... cable.html
2) Je to presne tak, jak mi rikal zkuseny kolega. Walkera je sranda na hrani, ktera drzi ve vzduchu uplne sama. Kdyz se na simu naucim packovat s nejakou 3D helinou, pude to uz s Walkerou samo.
jeeff
Kontaktovat uživatele:

Simulator

#171 Příspěvek od jeeff »

No tak predovsetkym FMS je skor hra ako simulator, este ako tak moze fungovat na lietadla, ale vrtulniky ta nauci akurat tak packovat (aby si si nemylil smer a podobne). Samozrejme, je to lepsie ako nic, ale riesit v nom konkretny model nema prilis zmysel.

Ak mame hovorit o ako tak realnom sime, tak to je Phoenix, ten ale stoji okolo 100 EUR a neda sa stiahnut len tak, kedze ma HW kluc v pripojnom kabli k vysielacke.
Goblin 700, Protos 500, Strider 250 FPV Racer, Futaba T14SG
www.rcklubsenec.sk
jozin88

#172 Příspěvek od jozin88 »

Ahojte RCmaniaci... tak som si aj ja zakupil 180q a lieta to fakt nadherne ale zda sa mi ze mi odchadza zadny motor a dnes pri poslednom lete sa vrtulnik spraval neovladatelne.... moze mi niekto poradit co s tym ???[/b]
jozin88

#173 Příspěvek od jozin88 »

Prosim vas kdo mi poradi kde nejlevneji objednam walkeru 180 q ???
PeeKay

#174 Příspěvek od PeeKay »

jozin88 píše:Ahojte RCmaniaci... tak som si aj ja zakupil 180q a lieta to fakt nadherne ale zda sa mi ze mi odchadza zadny motor a dnes pri poslednom lete sa vrtulnik spraval neovladatelne.... moze mi niekto poradit co s tym ???[/b]

Ak odisiel motor zadneho rotoru to znamena nakup noveho. Ja som si jeden objednal uz do zasoby preventivne (www.rc-fever.com). Potom daj vediet ako sa ti podarilo odobrat kapotaz, v mojom pripade mam pocit, ze je zlepena a bez destrukcie sa snat neda :(
Chucky

#175 Příspěvek od Chucky »

Koukám, že nejsem sám paranoidní a motor jsem objednal s novými zadními vrtulkami. Bohužel s rozebíráním kapoty jsem začal násilnou formou a to pádem z cca metru. Šroubuju to vteříňákem a plničem :-)

Co se týký ceny tak já nakupoval na rc711 a vyšlo mě to na 2855,70 Kč.
V dolarech to bylo 148,5 vč. poštovného.

Teď jí navíc maj v setu s další baterií, vrtulkama a dalšíma listama takže se to asi vyplatí.

Ondřej
jozin88

#176 Příspěvek od jozin88 »

PeeKay píše:
jozin88 píše:Ahojte RCmaniaci... tak som si aj ja zakupil 180q a lieta to fakt nadherne ale zda sa mi ze mi odchadza zadny motor a dnes pri poslednom lete sa vrtulnik spraval neovladatelne.... moze mi niekto poradit co s tym ???[/b]

Ak odisiel motor zadneho rotoru to znamena nakup noveho. Ja som si jeden objednal uz do zasoby preventivne (www.rc-fever.com). Potom daj vediet ako sa ti podarilo odobrat kapotaz, v mojom pripade mam pocit, ze je zlepena a bez destrukcie sa snat neda :(

ako si to objednaval ??? chcel by som objednat odtial este jeden kus.. v prepocte mi to vychadza na 76 euro, zhruba a ake je odtial postovne ???
milos3000

#177 Příspěvek od milos3000 »

jozin88 píše:Prosim vas kdo mi poradi kde nejlevneji objednam walkeru 180 q ???

http://www.hobbyshire.com/catalog/produ ... s_id=11866
PeeKay

#178 Příspěvek od PeeKay »

jozin88 píše:
PeeKay píše:

ako si to objednaval ??? chcel by som objednat odtial este jeden kus.. v prepocte mi to vychadza na 76 euro, zhruba a ake je odtial postovne ???

Na rc-fever.com ma vyšla Q kapotáž, rám na D, podpora chvostu D, lyže, stabilizátor D, kabína D a zadný motor dohromady USD 39 + shipping USD 18. Prišlo to z Hong Kongu za 14 dní. Na rckingu som objednával ešte ďalšie veci (batt., zad.vrt.) a dodnes to tu nie. Pokiaľ nákup nepresiahne 150 eur (bezcolne) tak asi nie je dôvod to kupovať tu.
Dnes si idem po to na poštu, tešíma sa ako malý chlapec :P
PeeKay

#179 Příspěvek od PeeKay »

Tak došiel úhľadný hong-kongský balíček Obrázek.
Objednával som o.i. aj Q kapotáž a na moje veľké prekvapenie prišli obe polovice už zlepené (!). Nechápem ako do toho celý vrtulník našróbujem. Bude to nejaká logická hádanka ... :P
fotrik

#180 Příspěvek od fotrik »

PeeKay píše:Tak došiel úhľadný hong-kongský balíček Obrázek.
Objednával som o.i. aj Q kapotáž a na moje veľké prekvapenie prišli obe polovice už zlepené (!). Nechápem ako do toho celý vrtulník našróbujem. Bude to nejaká logická hádanka ... :P

Jestli se to nestavi uvnitr jako lodicka v lahvi...
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“