Novinka Walkera CB180D, RTF, 2.4GHz
- Rastislav
- Kontaktovat uživatele:
Walkera 180 D
Ahojte Walkeraci, mám problem, aj ked v obyvaku dokažem v pohode vyvisieť celú bateriu ,nemôžem sa otočiť o 360°, čo ani o 30°, aj ked s koax. to bolo OK, stale začne zatiaľ mnou nekontrolovane niekam utekať, na simulat.to zvladam,neviem kde robim chybu
.Rasťo
ty si děláš srandu, to je snad u vrtulníku normální že někam utíká, tohle není koax. ale neboj, venku před barákem na velkým prostoru piruetu uděláš, třeba máš malej obývák.. a kde že děláš chybu? ty to v tý otočce neřídíš, ty jen zatáčíš vrtulkou... tím "neřídíš" myslím to že nevyrovnáváš ty samovolné odchylky, nic snadného taková otočka není, že?
sám vidíš, že chování simulátoru a v reálu je něco jiného, taky lítám na simulátoru jak bůh.
sám vidíš, že chování simulátoru a v reálu je něco jiného, taky lítám na simulátoru jak bůh.
V piatok sme lietali v práci po práci v najvačšej mítingovke akú máme. Musím povedať, že konečne mi niekto ukázal ako sa s tou malou potvorou lieta. Kolega ju držal prakticky na jednom mieste, vrtulník sa prakticky ani nepohol. Lieta s tým už ale viac než rok takže má v rukách cit a dokáže naraz ovládať obe páčky. Ja s mojou ťažkou rukou mám problém ho udržať na ploche velkosti futbalového ihriska. Nechal ma "ovládať" i svoj malý koaxiál a zistil som, že čo sa stability týka koaxiál plával podobne ako CB180. Takže znova nasadzujem kríž a tréning visu pol metra nad zemou.
HK450GT flybarless, MicrobeastX 2.0, TG9x 2.4GHz, AXN FloaterJet
Zdravím vrtulníkáře. Pod stromkem jsem objevil krasavce CB 180D(tajné přání) a mám za sebou asi dvacítku odvisených baterek...v obýváku..jak jinak.Zatím za jeden list hlavního rotoru a vyrovnávací vrtulku.Jsem trochu ze staré školy a tak to létám podle osnovy pro létání rc vrtulníků.Už se kupodivu semtam otočím i o 45 až 90st a pár vteřin udržím polohu.Vaše rady a zkušenosti pečlivě pročítám a děkuji za ně.Tak budu pokračovat ve "výcviku" a podělím se s Vámi o mé 0lové zkušenosti... 
- Rastislav
- Kontaktovat uživatele:
martin z píše:ty si děláš srandu, to je snad u vrtulníku normální že někam utíká, tohle není koax. ale neboj, venku před barákem na velkým prostoru piruetu uděláš, třeba máš malej obývák..
Tak dostal som sa do haly , UF no je to fakt vec priestoru, ak chcem lietať a nie čakať na ND, je potreba aj trpezlivosť a isť radšej tam kde sa mu teoreticky nič nestane
- josef kraček
- josef kraček
Vrtulka
No niekto tu uz pisal, ze ked pouzil inu ako original vrtulku musel prehodit kabliky k motorceku aby sa tocil naopak, lebo vrtulka ma opacne stupanie.
Goblin 700, Protos 500, Strider 250 FPV Racer, Futaba T14SG
www.rcklubsenec.sk
www.rcklubsenec.sk
Walkera 2402 vs. simulator
Skúšali ste niekto pripojiť rádio WK 2402 do mikrofónneho vstupu kvoli simulatoru ?
HK450GT flybarless, MicrobeastX 2.0, TG9x 2.4GHz, AXN FloaterJet
ad vrtulka: zkoušel jsem levostranou i pravostranou vrtuly a výsledek stejný nebo z minimálníma rozdílama. Předtím jsem neměl pocit, že by se ta vrtulka točila tolik.
ad simulátor: do microfonu jsem to nezkoušel, ale koupil jsem před lety kabel od montymodel
http://montymodel.cz/index.php?menu=pro ... a_strana=1
a s úspěchem ho provozuji na MC-12tce, volantovce od Mini-Zetka a teď s WK 2402.
Než laborovat s duchy a bát se o to, že to vyhoří.
Ondřej
ad simulátor: do microfonu jsem to nezkoušel, ale koupil jsem před lety kabel od montymodel
http://montymodel.cz/index.php?menu=pro ... a_strana=1
a s úspěchem ho provozuji na MC-12tce, volantovce od Mini-Zetka a teď s WK 2402.
Než laborovat s duchy a bát se o to, že to vyhoří.
Ondřej