Blade mSR by E-flite

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
koca

#466 Příspěvek od koca »

Flightmaxku jsem měl a naštěstí jsem ji mohl u prodejce vyměnit s doplatkem za originálku. Což mě vede k tomu, zda se někdo nechystáte na nákup E-flite 150 mAh venku. Rád bych se přidal a přispěl samo na poštovné, protože zdejší cena o 30% vyšší, je fakt nekřesťanská :-D
matmatmat

#467 Příspěvek od matmatmat »

pokiaL JE to tak ako pisete tak kaslem na HC a zoberem radsej 3ks origi 150ky aj napriek cene... takze o 150mAh urcite zaujem mam ak by niekto objednaval hromadne... (brno)
Blade mSR <== my 1st heli in my life :P
Extra 260 od PA
vetron (rcm pelikan), akrobat z epp
revers

#468 Příspěvek od revers »

Zdravim
Mám prosbu ohledně ovládání tohoto vrtulníku.Když se s vrtulníkem točím do leva tak se sám přidá plyn po dobu točení(docela dost) a když točim doprava tak vrtulník sice zatočí ale s tím že jde okamžitě do oblouku a to není zrovna ideální v menších místnostech.Potřeboval bych radu jak se těchto neduh zbavit pomocí nastavení na vysílačce DX6I.Dík
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#469 Příspěvek od gamer007 »

Cti, zrovna sem to tu psal co na dx6i nastavit. To plati i pro dalsi co se tu ptate na veci ktere se uz probirali, pak je to vlakno k nicemu...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
revers

#470 Příspěvek od revers »

O.K budu hledat dík
demolátor

#471 Příspěvek od demolátor »

Nevíte jak odpárovat a pak znovu spárovat msrko??
Fenius
Kontaktovat uživatele:

#472 Příspěvek od Fenius »

demolátor píše:Nevíte jak odpárovat a pak znovu spárovat msrko??

V móde 1 podržíš na ovladaci zatlacene lave tlacitko a ovladac nasledne zapnes. Zacne to pipat a po chvili by sa mal blikajuci vrtulnik rozsvietit.

Dufam, ze sa pytas na to:).
demolátor

#473 Příspěvek od demolátor »

To sice ano ale s dx6i :? . A jinak se to začne spárovaný hned zase párovat?? Nic jako odpárování???
Ještě sem se chtěl zeptat pročítal jsem si toto téma ale stejně z to ho nejsem nějak moudrej :( Jestli chápu dobře msr má z krabice jako vlastnost létat dopředu líně což pocituju i já. Jak že se to má tedy řešit???
Fenius
Kontaktovat uživatele:

#474 Příspěvek od Fenius »

Kedže mám len setový vysielač, tak som to, že je línej vyriešil iba zmenou veľkosti táhel... a pomohlo.
matmatmat

#475 Příspěvek od matmatmat »

need help:P

4dni mi vrtulnik lezal na polici, nebol som doma... idem ho pustit, dam baterku a po cca 2-3 sekundach sa vypne cela elektronika a prestane ist zadna vrtulka... skusil som to asi 3x,stale to iste... je cela akasi vyduta, vobec nechapem co sa stalo... baterka bola mimo vrtulnika cely tyden....
ak zadnu vrtulku odpojim uplne, tak vrtulnik sa sprava normalne a vsetko ide.

stretol sa s tym niekto uz? nechcem to pustat a skusat stale, nech mi neodide aj elektronika nahodou... je na mieste vymenit cely motor? (ach prvy vydavky a nie mojim pricinenim :( )
Blade mSR <== my 1st heli in my life :P
Extra 260 od PA
vetron (rcm pelikan), akrobat z epp
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#476 Příspěvek od gamer007 »

Tak to nejak furt doladuju, a potreboval bych jeste jeden, treti mix. Vsiml jsem si ze taky k zataceni doleva se doleva i naklapi, takze mix rudd-aile, pak se zataci zas o neco lip...Pozorujete to taky nekdo?
Futaba T8FG,GT3C
tuneman
Kontaktovat uživatele:

#477 Příspěvek od tuneman »

gamer007 píše:Tak to nejak furt doladuju, a potreboval bych jeste jeden, treti mix. Vsiml jsem si ze taky k zataceni doleva se doleva i naklapi, takze mix rudd-aile, pak se zataci zas o neco lip...Pozorujete to taky nekdo?

U mě je to stejné, jako píšeš..
Spektrum DX6i, Blade mCX, mSR, RC Phoenix...akrobacie na cestě:DD
demolátor

#478 Příspěvek od demolátor »

Létám s dx6i a chtěl jsem se zeptat jestli toto chování pocitujete taky??? :?: Když mám trim plynu v neutrální poloze a plyn v minimu mírně se mi točí rotor de to vytrimovat směrem dolu ale zajímalo by mě jestli to je normální popřípadě čím by to mohlo být??? :roll: Děkuji za odpověd.
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#479 Příspěvek od gamer007 »

To je divny, kdyz mam trim plynu uprostred tak se pri minimu plynu rotor netoci.
Futaba T8FG,GT3C
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#480 Příspěvek od Gattor »

gamer007 píše:
Gattor píše:gamer007 (snad se tu nekdy objevis, popr. all)> koukal jsem na tve video (ze strany 23 ). proboha, tobe ty osmicky jdou. to nemas problem s tim, ze to na jednu stranu zataci jinak nez na druhou? jak si se popral s tim, ze boceni na jednu stranu je jine nez na druhou?
ja se o osmicky pokousim jiz dlouho, ale to jine chovani mi dela hrozne problemy

Díky, to video je z obývaku 4x3m, pak najdeš na Youtube další ode mě a tam je to v kuchyni 6x3m, tam už se to dá rozlítat jěště rychleji. To zatáčení jsem srovnal v travel adj. vlevo 110, vpravo 85. Pak mám mix rudd-elev D+25, U+25 a mix elev-aile L+7,R+25. Pořád to ale nějak zkouším měnit. Pokoušim se lítat ty osmičky i pozadu, ale to mi jěště moc nejde, jedna zatáčka dobra a další špatná a prásk do zdi :roll: Věřim že ty osmy zvládněš rychle, chce to používat do zatáček klonění i klopení...

aha, tak to je rychle :) se setovou vysilackou mam proste smulu :) i presto si zkusim hrat i s klonenim a kopenim. musim na to prijit i setem. ale presto diky, fakt ti to lete pekne.
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“